Witam mozecie mi doradzic dziewczyny jaka prezerwatywe mam kupic do penisa 18 cm i 13,5 obwodu ostatnio probowalem z moja dziewczyna durexy classic i byly troche za ciasnr nawet ona to przyznala wiecie moze jakie moglyby pasowac ?
2 2016-07-21 13:57:54 Ostatnio edytowany przez adam_K (2016-07-21 19:24:53)
Jaką?..No to musisz dobrze wszędzie po całym świecie poszukać. Bo skoro to ma być prezerwatywa do penisa . A przy takich obwodach to byle New Caress z kiosku nie obleci
Co Ty suwmiarką go mierzyłeś???
No ale niech Panie się wypowiedzą.. Tylko dziewczyny zważcie na wymiary i obwody , i że to prezerwatywa ma być do penisa
.
3 2016-07-21 19:52:28 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-07-21 19:52:45)
Jaką?..No to musisz dobrze wszędzie po całym świecie poszukać. Bo skoro to ma być prezerwatywa do penisa
. A przy takich obwodach to byle New Caress z kiosku nie obleci
Co Ty suwmiarką go mierzyłeś???No ale niech Panie się wypowiedzą.. Tylko dziewczyny zważcie na wymiary i obwody
, i że to prezerwatywa ma być do penisa
.
pochwalić się chciał
Ja pójdę na jakieś męskie forum, podam wymiary cycków i zapytam, jaki rozmiar biustonosza mi polecają
Aleś zabłysnął Autorze
Aleś zabłysnął Autorze
jak chrząstka w salcesonie
6 2016-07-21 22:16:22 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-07-21 22:17:00)
Ta i jeszcze beemwu w kompakcie
Swoją drogą, chudego masz pitola, słabo
BMW-Bardzo Mały Wacek
O co chosi?
Czisas, facet ma problem, a Wy go tak z buta... Autorze, proponuję kupić różne, różniste, próbować do skutku, i jak dziewczyna powie, że już dość, to znaczy, że to jest ta idealna prezerwatywa Bo wiesz, nie wielkość się liczy, a ilość
pozdrawiam
oj tam marudzenie widzialem podobny post, jeden glupi blad i wszyscy wysmiewaja jakbym chcial sie chwalic to bym nie robil tego na damskim forum bo tu kazda ma swoje problemy, chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą
i znalazl cos co pomoglo
Witam mozecie mi doradzic dziewczyny jaka prezerwatywe mam kupic do penisa 18 cm i 13,5 obwodu ostatnio probowalem z moja dziewczyna durexy classic i byly troche za ciasnr nawet ona to przyznala wiecie moze jakie moglyby pasowac ?
13, 5 metra obwodu?
oj tam marudzenie widzialem podobny post, jeden glupi blad i wszyscy wysmiewaja
jakbym chcial sie chwalic to bym nie robil tego na damskim forum bo tu kazda ma swoje problemy, chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą
i znalazl cos co pomoglo
Nie smutaj kolego, dam Ci stary sprawdzony sposób.
Idziesz do rzeźnika, kupujesz metr czy ile potrzebujesz krowiego jelita. W domu przycinasz wedle potrzeby, jeden koniec zawiązujesz na porządny supeł i kondom gotowy. Gwarantuję, że do obwodu się dopasuje. A jakie ekologiczne, nie to co guma, mało rozciągliwa.
cichocicho napisał/a:oj tam marudzenie widzialem podobny post, jeden glupi blad i wszyscy wysmiewaja
jakbym chcial sie chwalic to bym nie robil tego na damskim forum bo tu kazda ma swoje problemy, chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą
i znalazl cos co pomoglo
Nie smutaj kolego, dam Ci stary sprawdzony sposób.
Idziesz do rzeźnika, kupujesz metr czy ile potrzebujesz krowiego jelita. W domu przycinasz wedle potrzeby, jeden koniec zawiązujesz na porządny supeł i kondom gotowy. Gwarantuję, że do obwodu się dopasuje.A jakie ekologiczne, nie to co guma, mało rozciągliwa.
Brawo Diana
To ja Ci podam kolejny sposób, potrzebujesz takiego zabezpieczenia jak Leslie Nielsen w "Nagiej broni"
chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą
i znalazl cos co pomoglo
Tak, większą prezerwatywę .
Prezerwatywy MySize. Maja strone, podgladnij.
wiem, że Durex Extra Groß są do dostania w niemieckich aptekach i są spoko, może są polskie odpowiedniki tego, dosłownie Durex Extra Duże.