Pomoc prezerwatywy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Pomoc prezerwatywy

Witam mozecie mi doradzic dziewczyny jaka prezerwatywe mam kupic do penisa 18 cm i 13,5 obwodu ostatnio probowalem z moja dziewczyna durexy classic i byly troche za ciasnr nawet ona to przyznala wiecie moze jakie moglyby pasowac ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez adam_K (2016-07-21 19:24:53)

Odp: Pomoc prezerwatywy

Jaką?..No to musisz dobrze wszędzie po całym świecie poszukać. Bo skoro to ma być prezerwatywa do penisa wink. A przy takich obwodach to byle New Caress z kiosku nie obleci wink
Co Ty suwmiarką go mierzyłeś???

No ale niech Panie się wypowiedzą.. Tylko dziewczyny zważcie na wymiary i obwody wink , i że to prezerwatywa ma być do penisa wink.

3 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-07-21 19:52:45)

adam_K napisał/a:

Jaką?..No to musisz dobrze wszędzie po całym świecie poszukać. Bo skoro to ma być prezerwatywa do penisa wink. A przy takich obwodach to byle New Caress z kiosku nie obleci wink
Co Ty suwmiarką go mierzyłeś???

No ale niech Panie się wypowiedzą.. Tylko dziewczyny zważcie na wymiary i obwody wink , i że to prezerwatywa ma być do penisa wink.

pochwalić się chciał wink
Ja pójdę na jakieś męskie forum, podam wymiary cycków i zapytam, jaki rozmiar biustonosza mi polecają big_smile

4

Aleś zabłysnął Autorze big_smile

5

majkaszpilka napisał/a:

Aleś zabłysnął Autorze big_smile

jak chrząstka w salcesonie big_smile

6 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-07-21 22:17:00)

Ta i jeszcze beemwu w kompakcie

Swoją drogą, chudego masz pitola, słabo

7

BMW-Bardzo Mały Wacek big_smile

O co chosi? tongue

Czisas, facet ma problem, a Wy go tak z buta... Autorze, proponuję kupić różne, różniste, próbować do skutku, i jak dziewczyna powie, że już dość, to znaczy, że to jest ta idealna prezerwatywa smile Bo wiesz, nie wielkość się liczy, a ilość smile pozdrawiam smile

9

oj tam marudzenie widzialem podobny post, jeden glupi blad i wszyscy wysmiewaja tongue jakbym chcial sie chwalic to bym nie robil tego na damskim forum bo tu kazda ma swoje problemy, chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą sad i znalazl cos co pomoglo sad

10

cichocicho napisał/a:

Witam mozecie mi doradzic dziewczyny jaka prezerwatywe mam kupic do penisa 18 cm i 13,5 obwodu ostatnio probowalem z moja dziewczyna durexy classic i byly troche za ciasnr nawet ona to przyznala wiecie moze jakie moglyby pasowac ?

13, 5 metra obwodu?

11

cichocicho napisał/a:

oj tam marudzenie widzialem podobny post, jeden glupi blad i wszyscy wysmiewaja tongue jakbym chcial sie chwalic to bym nie robil tego na damskim forum bo tu kazda ma swoje problemy, chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą sad i znalazl cos co pomoglo sad

Nie smutaj kolego, dam Ci stary sprawdzony sposób.
Idziesz do rzeźnika, kupujesz metr czy ile potrzebujesz krowiego jelita. W domu przycinasz wedle potrzeby, jeden koniec zawiązujesz na porządny supeł i kondom gotowy. Gwarantuję, że do obwodu się dopasuje. big_smile A jakie ekologiczne, nie to co guma, mało rozciągliwa.

12

diana-1971 napisał/a:
cichocicho napisał/a:

Nie smutaj kolego, dam Ci stary sprawdzony sposób.
Idziesz do rzeźnika, kupujesz metr czy ile potrzebujesz krowiego jelita. W domu przycinasz wedle potrzeby, jeden koniec zawiązujesz na porządny supeł i kondom gotowy. Gwarantuję, że do obwodu się dopasuje. big_smile A jakie ekologiczne, nie to co guma, mało rozciągliwa.

smile

Brawo Diana

To ja Ci podam kolejny sposób, potrzebujesz takiego zabezpieczenia jak Leslie Nielsen w "Nagiej broni"

https://s.yimg.com/iu/api/res/1.2/gxCFCEkChz9aVh6Pux_T6A--/YXBwaWQ9eXZpZGVvO2ZpPWZpbGw7dz04Njg7cT05MDtuPTE7cm90YXRlPWF1dG8-/https://s.yimg.com/ea/img/-/130621/naked_gun_condom_full_body_ridiculous_sex_scene_18s775s-18s776p.jpg

13

cichocicho napisał/a:

chcialem tylko wiedziec czy ktos mial juz taki problem z za ciasną prezerwatywą sad i znalazl cos co pomoglo sad

Tak, większą prezerwatywę cool.

14

Prezerwatywy MySize. Maja strone, podgladnij.

15

wiem, że Durex Extra Groß są do dostania w niemieckich aptekach i są spoko, może są polskie odpowiedniki tego, dosłownie Durex Extra Duże.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024