Hejka . Zaczne od tego ,ze od ponad 10 lat uzywalam tabletek anytykoncepcyjnych i to moj pierwszy raz z platsrami .
Uzywam lisvy od 2 tygodni .Moj plaster dwa dni temu wygladal tak ,ze byl zapowietrzony troche na srodku .Dzis wymienilam go na nowy bo zaczal sie drugi tydzien uzywania .Czy to ,ze byl zapowietrzony mialo wplyw na antykoncepcje? Prosze o odp.
Niestety nie znam się na plastrach, bo po nieudanej próbie ze spiralą stawiałam tylko na tabletki. Ale mam pytanie do Ciebie dlaczego zrezygnowałas z tabletek i zdecydowalaś się na plasty?
Niestety nie znam się na plastrach, bo po nieudanej próbie ze spiralą stawiałam tylko na tabletki. Ale mam pytanie do Ciebie dlaczego zrezygnowałas z tabletek i zdecydowalaś się na plasty?
Ja myslalam zeby sobie zalozyc spirale ,ta miedziana nie hormonalna ale jest strasznie droga.
Po pierwsze dziesiec lat to jest strasznie dlugo ,po drugie przy tabletkach trzeba uwazac pzrez 4 h by nie wymiotowac ,ani nie miec biegunki ,po trzecie jak mialam 17 lat mialam sepse ,tak mnie moja rodzinna zalatwila 4 miesiace mnie antybiotykami leczyla i napewno moja watroba i inne narzady do tej pory to pamietaja.