Zdradzona i porzucona przez męża :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzona i porzucona przez męża :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Zdradzona i porzucona przez męża :(

Miesiąc temu po powrocie z pracy mąż powiedział mi że mnie zdradził P:( i że pisał z ta kobietą już miesiąc a zdradził mnie raz tydzień wcześniej.
Jesteśmy 5 lat małżeństwem nie mamy dzieci. Powiedział mi że mnie już nie kocha nie podobam mu się bo przytyłam że nie pociagam go jako kobieta.
Bylismy normalnym małżeństwem  ,kiedyś powiedział mi że na początku to róznie myślał ale że teraz wie że mnie kocha i chce być zawsze ze mną.
Poznaliśmy sie jak byliśmy bardzo młodzi  i po 4 latach znajomości ślub ale sie kochaliśmy chcielismy tego oboje on nawet bardziej .
Wyprowadziłam sie bo mieszkalismy u  jego rodziców , niepowiedział mi tego wprost ale chciał żebym sie wyprowadziła . Płakałam mówiłam żebyśmy porozmawiali spróbowali naprawić a on powiedział że jak chcesz to zostań ale ja taki bede do niej jeżdził! Masakra jak mnie to boli minoł już prawie miesiąc a ja dalej bardzo cierpie . A najgorsze jest to że bardzo go kocham . Ciężko mi jest ale jakoś staram sie pozbierać . Wziełam sie za siebie już w maju i on o tym wiedział ale teraz kontynuuje zdrowa dieta i ćwiczenia efekty są bo już 10 kg mniej.
Jestem w rozsypce bo z jednej strony chce żeby wrócił ale ja nie chce nic na siłe więc czekam na jego krok ale nie wiem czy coś z tego będzie.
Nie odzywa sie nie dzwoni nie pisze nic. Mieszka z rodzicami a oni mają na niego duży wpływ . większość kłotni była przez nich to są bardzo okropni ludzie on sam nieraz na nich narzekał! Mielismy plany a teraz niewiem co zrobić  co będzie dalej czy on sie opamieta:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradzona i porzucona przez męża :(

Malinka,  bardzo Ci współczuję,  dobrze zrobiłaś wprowadzając się od niego,  najlepiej gdybyś wcale się z nim nie kontaktowała, nie warto. Dobrze, że zadbała o siebie,  pamiętaj tylko żebyś to robiła dla siebie a nie dla niego.  On nie jest tego wart.  Może on się kiedyś opamięta,  ale czy naprawdę chciałabyś być z kimś takim?

3

malinka24 napisał/a:

Powiedział mi że mnie już nie kocha nie podobam mu się bo przytyłam że nie pociagam go jako kobieta.
Bylismy normalnym małżeństwem  ,kiedyś powiedział mi że na początku to róznie myślał ale że teraz wie że mnie kocha i chce być zawsze ze mną.

Nie potrafisz się zdecydować,czy nie myślisz co piszesz do ludzi?

4

Przepraszam sad Wiem że to jest napisane tak niespójnie ale musze sie wygadać bo  mnie rozrywa od środka sad
Tyle emocji naraz .  Chciałam napisać  że wcześniej tak mówił miesiąc  temu ,nic nie wskazywało na to że mnie już nie kocha!
Tydzień wcześniej zapytał mnie co bym zrobiła jak by mnie zdradził  a potem sie przytulił płakał i powiedział że nie chciałby mnie stracić:(
a po tyg takie wyznanie! wróciłam jak zwykle z pracy a tu taka nie miła niespodzianka sad

5

Do żanetka  : No  właśnie to jest najgorsze że nie wiem  . Kocham go bardzo i tęsknie a z drugiej strony jak by wrócił to nie wiem czy bede wstanie mu zaufać .  Nie kontaktuje sie z nim wogóle bo stwierdziłam że jak ma sie odzezwać to on bo on zawalił i to po całej lini . Tylko ostatnio jak sie spotkaliśmy( musieliśmy pozałatwiać pewne sprawy) to on mnie totalnie olewał odzywał sie tylko jak musiał i potem to strasznie przezywałam i od nowa dochodziłam do siebie

6

malinka24 napisał/a:

. Powiedział mi że mnie już nie kocha nie podobam mu się bo przytyłam że nie pociagam go jako kobieta.(

Ciesz się, że dowiedziałaś się teraz, gdy nie macie dzieci, a nie za np. kilkanaście lat.
Zaniedbałaś się, Twój błąd, ale różnie w życiu bywa, byłabyś w ciąży, też nie byłabyś atrakcyjna dla niego, po ciąży, wiadomo. wiele kobiet boryka się z nadwagą, czy innymi negatywnymi skutkami ciąży, pojawią się pierwsze zmarszczki, cycki obwisną itd. Jeżeli Twój mąż kieruje się takimi kryteriami, to trudno liczyć na stabilizację i mieć zaufanie.
Pogódź się z tym, co się stało, zadbaj o siebie dla siebie, nie na pokaz, nie dla niego.
Lepiej dla Ciebie będzie, gdy on nie wróci. Dobrze robisz nie odzywając się do niego, po co Ci kolejne upokorzenie?

7

Twój mąż zdradził cię, wlazł do łóżka kobiecie po miesiącu pisania, przekreślił w jednej chwili 5 lat waszego małżeństwa. Na takiego człowieka nie mogłabyś liczyć czy to będąc w ciąży  czy w czasie choroby tak jak zresztą pisała ci Josz. W dodatku to tchórz nie przyznał się, że zdradził bo jest słaby, bo go urzekła czy oczarowała on winę bezczelnie przerzucił na ciebie. Bo co to za powód, że przytyłaś. Przytyłaś to schudniesz, on również może przytyć, wyłysieć lub może dostać choroby skóry (są różne i bardzo potrafią zepsuć wygląd skóry oj potrafią), czy ty miałabyś prawo rzucić go z tego powodu?
Kochasz  i tęsknisz, ale za kim za osoba niestałą, co potrafiła przekreślić piec lat małżeństwa dla jakiejś laluni o wątpliwej moralności, pomyśl ile taka osoba mogła mieć takich panów przed twoim mężem, kto wie jaki syf mu może podarować. Pomyśl pozbywając się go ze swojego życia pozbyłaś się również jego rodziców, którzy mącili ci w życiu. Twój mąż już wcześniej miał wątpliwości czy cię kocha czy nie, robił ci huśtawki emocjonalne. Gdybyś wróciła do niego, bo może kiedyś nawet on tego będzie chciał, to dałabyś radę z nim być, byłabyś z nim bezpieczna, mogłabyś mu zaufać do tego stopnia, że zdecydowałby się na dziecko, przecież wcześniej czy później zechcesz je mieć.
Mój bratanek robił takie jazdy (raz kocha raz nie w zależności czy była na widoku jakaś kochanica) swojej żonie i 3 miesiące temu (po którejś tam zdradzie) ona nie wytrzymała psychicznie i założyła sobie na szyje sznur.  Powiesiła się i małe dzieci zostały bez matki. 
Młoda jesteś nie funduj sobie tego. On niech dalej mieszka ze swoimi rodzicami i niech im nawet sprowadzi tę panienkę do domu, bo oni wszyscy zasługują na siebie.

Ty sobie daj za to szanse na lepsze życie, może ono czai się za rogiem smile, warunek jest tego jeden, odetnij się całkowicie od niego, nie myśl o nim pozytywnie (myśl ze może być zasyfiony), dałaś radę miesiąc wytrzymać (najgorszy okres za tobą) bez kontaktu to wytrzymasz i następne, a z czasem będzie bolało coraz mniej.Zadbaj o siebie (dla siebie) jak poradziła ci Josz, zapisz się na siłownię, na zajęcia taneczne czy inne zajęcia powodujące zmęczenie, to adrenalina z ciebie będzie schodzić i będziesz lepiej spać.Jak nie masz pieniędzy na te zajęcia to biegaj ważne aby zmęczyć się trochę.   Zrób się na bóstwo i wyjdź do ludzi, niech oni nie myślą, że siedzisz i rozpaczasz Poczujesz swoja moc to od razu zrobi ci się weselej. Trzymam kciuki smile dasz radę

8 Ostatnio edytowany przez Lucjusz69 (2016-07-19 22:10:46)

Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz.  Nienawidzę tego powiedzenia!!! A jednocześnie tyle w tym prawdy....

9

Facet Cię zdradził ale chociaż przyznał się do tego,według mnie on kompletnie nic nie czuje do Ciebie,nawet Ci to powiedział,nie próbuje Cię nawet mamić jakimiś bajeczkami tylko prosto z mostu mówi co i jak. Z tej mąki chleba już nie bedzie daj sobie spokój z nim.

10

Tak powiedziłał! Tylko tydzień wcześniej mówił że mnie kocha. To wszystko nie jest takie proste.  W tym całym zajściu duży wpływ mieli jego rodzice bo przestałm sie im podobać bo mówiłam prawde miałam swoje zdanie. Zawsze byłam przy kości i sie mu podobałam  .
Od maja wziełam sie za siebie i on mnie wspierał sad więc ja nic z tego nie rozumie  . Powiedział też że z nienadaje sie do małżeństwa i niechce być z żadną kobietą, tylko chce zaspokoić swoje potrzeby .  Bardzo mi jest ciężko ale zaczynam coraz częściej myśleć że to chyba rzeczywiście nie ma sensu nawet jak będzie chciał wrócić to niwiem jak bym mu zaufała

11

Przespał się z inna , nie ufaj mu to zdrajca, a te tłumaczenia o przytyciu są obrzydliwe. Jego rodzice chcieli mącić i mącili bo on im pozwalał. A że mówił, ze cię kocha to nic nie znaczy on wtedy walczył z myślą, czy się przespac z nią  czy nie i jednak zdecydował ze to zrobi , mało tego on ci  zapowiedział że dalej będzie to robił

12 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-07-21 10:37:58)

Bardzo przykra sytuacja. Nikt nie chcialby znalezc sie w twoim polozeniu.
Twoj maz sie miota. Jest kims tam zauroczony (bo o zakochaniu nie chce mowic), to jest jak choroba, ktory mu wylaczyla dar myslenia.

Dobrze, ze o siebie zadbalas. Robisz to przede wszystkim DLA CIEBIE.
Dobrze, ze sie z nim nie kontaktujesz, nie wieszasz na szyi. To upakarzajace.
Musisz byc silna. I wiedziec, ze on na ciebie nie zasluzyl.
To dupek.
Tak sie nie robi.
Nie podobala mu sie twoja tusza? Mogl z toba ladnie pogadac. Jak kochajacy maz.
On poszedl i sobie zadupczyl. Moze chudsza, moze nie. To juz nie twoja rzecz.
Czas leczy rany...to takie wyswiechtane, ale prawdziwe.

Trzymaj sie. Zycze ci wiele sil i madrosci.

13

Po pierwsze, to fantastycznie, że nadal o siebie dbasz, ćwiczysz i trzymasz dietę, większość kobiet po bolesnym rozstaniu zajada smutki bez kontroli ii tyje na potęgę. Wielki plus za charakter smile
Po drugie, jeśli mówił o tym, że nie chce Cię stracić, tuż po zdradzie (może nawet tego samego dnia?) to wynikało to pewnie ze strachu przed czymś nowym, z wyrzutów sumienia, z niepewności jak się sprawy potoczą. A tydzień później już był pewnie umówiony "na życie" z nową panną od seksu, więc przestał się bać. I rzucił otwartym tekstem, że Wasz związek uważa za zakończony.
No baran, tchórzliwy baran. Jeśli liczba 24 przy Twoim nicku to Twój wiek - świetnie, rozwiedź się jak najszybciej i szukaj miłości. Jesteś bardzo młoda, inne kobiety w tym wieku często wchodzą w swoje pierwsze poważne relacje, nie będziesz "inna", po prostu dołączysz do koleżanek-panienek smile Chwała niebiosom że nie macie dzieci, wtedy jest zdecydowanie trudniej. A Ty, po przejściu żałoby po nieudanym małżeństwie, błyskawicznie odżyjesz, nabierzesz wiatru w żagle i dasz się porwać nowym znajomościom, gwarantuję Ci to smile

14

Dziękuje wam za te odpowiedzi smile Za słowa otuchy i prawdy . Jest już miesiąc od tego feralnego dnia, ale jest coraz lepiej zrozumiałam parę rzeczy
, jeszcze jest ten żal i czasem płacz ale coraz rzadziej . Efekty mojej zdrowej diety i ćwiczeń dają mi dużo energi i satysfakcji  smile
Dowiedziałam sie od znajomych że mój były mąż( jeszcze rozwodu nie mam ale dla mnie to już skończone ) zawarł teraz zwiazek ze swoimi rodzicami
że żadnej kobiety nie ma . Kupili mu samochód i motocykl smile Bo on jest jedynakiem  i żyją w sielance we trzech troche chory układ facet 27 lat a tak uzależniony od mamusi  smile Pozdrawiam wszystkich.
Tak 24 to mój wiek:)

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzona i porzucona przez męża :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024