Miejsce naklejenia plastra lisvy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Miejsce naklejenia plastra lisvy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Miejsce naklejenia plastra lisvy

Witajcie. Mam problem z plastrami lisvy, mianowicie odklejają sie przed czasem. Pierwszy nakleiłam na pośladku w piątek a dziś rano(poniedziałek) odkleił sie. Nakleiłam drugi ale na podbrzusze i po prysznicu również zaczął odchodzić ale przywarł po przytrzymaniu. Nie chciałabym kleić go na ramieniu. Czy któraś z Was naklejała go np. na łopatce, plecach czy brzuchu? Czy jest to dozwolone? Na forach ogólnych czytałam że można ale spotkałam się też z kategorycznym zakazem i jestem skołowana a nie chce co tydzień wydawać 56zł na kolejne opakowanie plastrów...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miejsce naklejenia plastra lisvy

Naklejam te plastry ale mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi się odkleił. Czy dociskasz go do suchej skóry przez dłuższy czas? Bo tak jest najlepiej kiedy dociśniesz go ciepłą dłonią przez jakieś kilkadziesiąt sekund. Skóra musi być sucha i niczym nie nakremowana. Plastry te możesz naklejać na brzuchu, pośladku i ramieniu, przeczytaj tez dokładnie instrukcje w opakowaniu.

3

Ile masz lat?

co ma miejsce naklejenia plastra do wieku? prócz tego, że na pomarszczonej skórze może być trudniej? tongue

5

Dokładnie tak smile Chyba wiek niewiele ma z tym wspólnego .

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Miejsce naklejenia plastra lisvy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024