Czy dać tej kobiecie druga szanse ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dać tej kobiecie druga szanse ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy dać tej kobiecie druga szanse ?

Witam. Pisze na kobiecym forum bo nie daje już rady. Rok temu poznałem cudowna kobietę, byliśmy przyjaciółmi dłuższy czas. Ona świeżo po rozstaniu z facetem. Zależało mi na niej, ale wiedziałem w jakiej jest sytuacji i powiedziałem jej ze jeżeli będzie coś z tego to ja poczekam. Ona już na trzecim spotkaniu mnie pocałowała. To dla mnie jednoznaczny znak że jej zależy. Weszła ze mną w związek ale cały czas swój dystans do mnie tłumaczyła skrzywdzeniem. Czułem się czasem jak piąte kolo u wozu, odpychala mnie a ja zrobiłbym dla niej wszystko. Źle mnie oceniała, jakieś chamskie odzywki itp Dopiero teraz po roku coś się w niej zmieniło, jest bardziej czuła, oddana i widzę ze jej zależy bardzo. Tylko czy to nie za późno? 
Czy da się jeszcze odratowac taki związek?  Dalibyscie jej druga szanse? Czy lepiej już szukać kogoś nowego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dać tej kobiecie druga szanse ?

pytasz sie nas czy masz  z nia byc czy szukac innej?  To nie wiesz, czy chcesz z nia byc i co do niej czujesz?? Na co jest za pozno?
Nie wiem w czym problem. Jesli Ci na niej zalezy, kochasz ja i jej zalezy, stara sie, uklada wam sie dobrze to powinienes sie cieszyc zamiast zadawac dziwne pytania.

3

Nie odeszłeś jak przez rok Cię gnoiła, a teraz jak się zmieniła to się nad tym zastanawiasz. Byłeś już u psychiatry?

4

kamil.t132 napisał/a:

Witam. Pisze na kobiecym forum bo nie daje już rady. Rok temu poznałem cudowna kobietę, byliśmy przyjaciółmi dłuższy czas. Ona świeżo po rozstaniu z facetem. Zależało mi na niej, ale wiedziałem w jakiej jest sytuacji i powiedziałem jej ze jeżeli będzie coś z tego to ja poczekam. Ona już na trzecim spotkaniu mnie pocałowała. To dla mnie jednoznaczny znak że jej zależy. Weszła ze mną w związek ale cały czas swój dystans do mnie tłumaczyła skrzywdzeniem. Czułem się czasem jak piąte kolo u wozu, odpychala mnie a ja zrobiłbym dla niej wszystko. Źle mnie oceniała, jakieś chamskie odzywki itp Dopiero teraz po roku coś się w niej zmieniło, jest bardziej czuła, oddana i widzę ze jej zależy bardzo. Tylko czy to nie za późno? 
Czy da się jeszcze odratowac taki związek?  Dalibyscie jej druga szanse? Czy lepiej już szukać kogoś nowego?

Tak! Da się. W życiu najbardziej żałujemy zmarnowanych szans. To normalne, że w związku są gorsze i lepsze okresy. Daj jej drugą szansę. Jak się nie uda to wtedy będziesz już wiedział na pewno.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dać tej kobiecie druga szanse ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024