jestem strasznie zazdrosna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem strasznie zazdrosna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: jestem strasznie zazdrosna

ROk temu nie wyszło mi z pewnym facetem, a chciałam.
On też chciał nawet nie wiem jak do tego doszło ale oboje się odsuwaliśmy od siebie, przysuwaliśmy. Wiem,że on miał jeszcze jakieś inne koleżanki. Ale był sam.
Ja od zezłego roku wpadłam w wir pracy, nie miałam czasu aby sprawdzać snapczata instagrama czy facebooka. Nie miałam czasu aby zmieniać zdjęcia. Aby mieć uwagę innych.
Od marca zaczął lajkować pewnej dziewczynie. Znam ją. Pamiętam - jego koleżanka kiedy był mną zainteresowany wczesniej. Zmieniła się pod niego specjalnie.
Zaczęła wrzucać zdjęcia, ja pracowałam nie wchodziłam prawie na fb, nie kontaktowąłam się z nim. On ze mną też nie. Miałam jakąś wielką dumę, że nie chce mnie, ze mnie olał...

Kiedy jej lajkował widziałam to- od tamtego momentu po prostu poszło lawinowo, założył instagrama, ona też. Lajkowali sobie wzajemnie, wrzuciła jedno zdjęcie z nim. Wiedziałam że coś się kroi... Ale robiłam swoje, studia, praca sesja. Pisałam do niego, wiedząc, że jej lajkuje ale nie pokazywałam po sobie.
Wiem że ona ma więcej wspólnych znajomych z nim.
Pojechali w kwietniu na festiwal- po tym ona zaczęła nad nim skakać, komentowała mu serduszkami. jednak on miał ze mną ten kontakt- pracowaliśmy razem, widziałam, że się do mnie zbliża, jednak nie wiedziałam dlaczego jest dziwny. Pewnego dnia ona przyszła z kolezanką- on mnie olał.

3 tygodnie później byli na rowerach i grillu- spotkaliśmy się na imprezie urodzinowej znajomej- nie patrzył mi się w oczy wyszedł wczesniej z imprezy ze spuszczoną głową.
Lajkują sobie nawzajem zdjęcia, wiem, że ona go chce. Bo ma 'ogień' w dupie, czuję , że przegrałam, bo nie widziałam, że on może chciał ze mną odnowić kontakt wczesniej. Tylko duma mi wzięła górę. I zaczęłam panikować, sprawdzać.

Oczywiście wystalkerowałam ją na instagramie, zaczęłam sprawdzać lajki, najwięcej od niego.
W momentach kiedy z nim pisałam- on przestawał jej lajkować, kiedy np on był w pracy kilka tygodni, dni, ja do niego nie pisałam bo wiedziałam, że jest zajęty. I problem jest taki, że spotkaliśmy się we dwójkę na imprezie prawie 3 temu już- swietnie nam się rozmawiało, jednak nie wiedziałam że przyjdzie- byłąm trochę wstawiona- on spokojny, ale do tego stopnia coś poszło nie tak, że po 2h rozmowy zaczęliśmy się sprzeczać, przedrzeźniać aż w końcu niefajnie mnie obrazil........

I o to od 3 tygodni mam żal, a wiem, że 3 dni po tym zaczął jej znowu lajkować i tydzień później napisał na tablicy na facebooku pewne zdanie sugerujące, że może ma kogoś- ale aluzyjne, nie wprost.
Od tej pory cisza- ani on a ni ona na instagram nie wstawiają zdjęc. Wiem, powinnam to olać. ale jestem wkur***na za przeproszeniem strasznie. Po prostu mam jakiegoś żala wewnętrznego, że albo on mną pogrywał, testował, którą wybrać i ja stałam się tą słabszą a ona wygrała???

Jeśli jest to oczywiście prawda... Mam jakieś wrażenie, ze jednak jest to prawda. big_smile
Nawet w tańcu na imprezie nie zbliżał się do mnie- mam wrażenie że chciał mi pokazać- mała, zobacz, teraz ja Cię mam w odwodzie, friendzonuję Cię a ty płacz. Ile ja na Ciebie czekałem dawałem Ci znaków ( których ja nie widziałam) a Ty nie zauważyłaś księżniczko. Już raz mnie tak nazwał0 tylko dlatego, że poprosiłam o kawę z cukrem a nie bez smile

najchętniej zabiłabym tą laskę albo weszła i zepsuła ich znajomość nie wiem jak.
Nie wiem czy warto. Szkoda, że nam się nie udało. Czuję się z tym fatalnie a mam wrażenie, że nasi znajomi wspólni o tym wiedzą wszystkim tylko mi nie mówią, bo wiedza, że jestem emocjonalna i wrażliwa, możliwe, że zareagowałabym histerią i płaczem na to smile

smile

Nienawidzę życia i niewykorzystanych szans. Nie wiem jak mam się odegrać.
Nie zacznę z kimś chodzić od tak. Nie wiem czy mam schudnąć 10 kg i mu po prostu pokazać co stracił. Takie głupie sztuczki ale najlepiej działają?

Serio, chcę aby go zabolało. Co mam zrobić. Nie chcę olać. Chcę żeby teraz go zabolało, BO na ostatniej imprezie on mi się wyrwał, on mnie zostawił, widział, że ja chcę. Teraz musze pokazać mu, że on stracił mnie.
Proszę o rady i mężczyzn i kobiety doświadczone.

Co mam zrobić aby poczuł , że znowu mógł mnie mieć? Wygląd? Co jeszcze. Jaka muszę być oprócz tego, że sobą smile
On mną teraz pograł, czułam to Czułam się fatalnie smile
Chcę się zemścic aby poczuł się tak samo jak ja.

Pozdrawiamm

X

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-07-06 21:24:02)

Odp: jestem strasznie zazdrosna

Nie masz czasu wchodzić na fejsa i inne portale społecznościowe, ale wiesz kto i co kiedy ''zlajkował''.
Nie widzisz w tym pewnej sprzeczności?

Miałaś swoje pięć minut, ale zawaliłaś.
Daj mu teraz spokój, polubił inną dziewczynę i to z wzajemnością.
Nie bądź psem ogrodnika.

P.S Zemsta jest domeną ludzi SŁABYCH.

Załóż sobie instagrama i poproś jakiegoś kolegę, żeby Cię non stop lajkował, a Ty lajkuj kolegę. Powinno mu dać do myślenia i na pewno go zaboli tongue

A tak serio to - serio??? Chcesz się mścić za lajki na instagramie, nie masz w ogóle co robić, tylko liczyć komuś lajki???

4

teraz mam czas. mówię o tym co było pół roku temu, rok temu- teraz jakby zapracowałam na czas wolny i wieksza stawkę w pracy smile  ale kosztem życia prywatnego. dopiero od miesiaca zaczela byc aktywniejsza no może od dwóch.

5

konwalia1990 napisał/a:

teraz mam czas. mówię o tym co było pół roku temu, rok temu- teraz jakby zapracowałam na czas wolny i wieksza stawkę w pracy smile  ale kosztem życia prywatnego. dopiero od miesiaca zaczela byc aktywniejsza no może od dwóch.

To akurat ma najmniejsze znaczenie.

ODPUŚĆ sobie. Bo się ośmieszysz.

Ja od zezłego roku wpadłam w wir pracy, nie miałam czasu aby sprawdzać snapczata instagrama czy facebooka. Nie miałam czasu aby zmieniać zdjęcia. Aby mieć uwagę innych.
Od marca zaczął lajkować pewnej dziewczynie. Znam ją. Pamiętam - jego koleżanka kiedy był mną zainteresowany wczesniej. Zmieniła się pod niego specjalnie.
Zaczęła wrzucać zdjęcia, ja pracowałam nie wchodziłam prawie na fb, nie kontaktowąłam się z nim. On ze mną też nie. Miałam jakąś wielką dumę, że nie chce mnie, ze mnie olał...

A myślisz, że facet zakochuje się od ilości fotek wstawionych na fejsie i w zależności od tego, ile masz czasu na wchodzenie na instagrama?
Daj sobie spokój. Nie wyszło Wam rok temu, to nie wyszło. I tyle.

7

big_smile tragedia, teraz miłość rozpoznaje się po lajkach big_smile
Chcesz go. Złap, zaciągnij do piwnicy i koniecznie połam palce, na pewno jego zaboli. Absolutnie nie wypuszczaj, będzie tylko Twój. Dostrzeże kogo stracił. ;p

Nie wyszło Wam, trudno się mówi i żyje się dalej. Swoim życiem, a nie zemstą.

8

@konwalia1990

Nie wiesz co zrobić? Zapomnieć i ruszyć przez życie dalej z podniesioną głową.

9

Mam nadzieję, że 1990 to nie jest twój rok urodzenia, bo się załamie :-D

10

yikes nie, rok śmierci sad

11

Jacenty89 napisał/a:

Mam nadzieję, że 1990 to nie jest twój rok urodzenia, bo się załamie :-D

Miałam napisać to samo tongue

Po pierwsze - było brać jak było jeszcze kogo. Ale skoro twierdzisz, że tak Cię pochłonęła praca i studia, to w sumie nie wiem po co, bo i tak byś nie miała czasu żeby z nim być tongue Nie miałaś dla niego czasu i myślałaś, że co? Że czekał na Ciebie będzie?

Po drugie - żyjesz jakimiś bzdetami typu kto komu polubił zdjęcie na facebook'u. Czasu Ci nie szkoda? Realne życie za nudne? Ważniejsze jest wstawienie swojego zdjęcia do internetu?

Po trzecie - co Ci da, że się zemścisz na tej dziewczynie? Poza tym, za co? Za to, że miała czas dla tego faceta, że coś razem robili? Nie ośmieszaj się.

12

konwalia1990 napisał/a:

Twój żart był tak suchy, że zamienił gips w anhydryt.

13

Jacenty89 napisał/a:
konwalia1990 napisał/a:

Twój żart był tak suchy, że zamienił gips w anhydryt.

Nie dasz lajka???

14

nie dasz? szkoda. sad
przegrałam sad

15

Lajki, serduszkolajki smile . Fajne tej "fejsbuki" i inne bo można z ludźmi się skontaktować i wogole Ale to trochę wszystko powinno być z umiarem. Nie miałaś czasu zmienić fotek a inna to zrobiła I ty myślisz że przez to on bardziej się do niej zbliżył?  A wogole rozmawialas z nim o tym wszystkim czy tylko na podstawie lajkow wyciągnęłaś  takie wnioski?

16

Prawdę mówiąc też myślałem, że masz 15 lat, a nie 25 lat... Dziwnie się zachowujesz... Chłopaka z Tobą już nie ma, relacja się wysuszyła, wykruszyła, padła, a teraz czas się z tego otrząsnąć i szukać nowego porywu serca.

Odchudzenie się, aby mu pokazać co stracił -- daruj sobie takie myślenie... chcesz się odchudzić, aby być bardziej atrakcyjną to się odchudź, a nie kombinuj, że chłopak poleci na Ciebie bo schudłaś. Chcesz zepsuć im relację? A co Ci to da? Niedojrzałe zachowanie...

17 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-07 11:25:53)

Masakra jakze puste sa niektore kobiety i to w tym wieku yikes. Jezyk jak z gimnazjum: zlajkowal , sfriendzonowal itp. No i podejscie rownie dojrzale...zamiast zyc realnym zyciem sledzenie fb, instagrama, snapchata, tweetera i Bog wie czego jeszcze oraz "budowanie " relacji miedzyludzkich w oparciu o portale spolecznosciowe. Na koniec wisienka na torcie w postaci "ambitnego" planu by sie zemscic na czlowieku ktory smial zainteresowac sie inna dziewczyna. Ja mam pomysl...zacznij uzywac  mozgu Autorko...zemsta to to nie bedzie ale przynajmniej jakis pozytek dla Ciebie i spoleczenstwa.
Edit: zapomnialam o jednym niezlym tekscie.. ze on i ta dziewczyna maja wiecej wspolnych znajomych na fb niz on i Autorka yikes ....uzywajac jezyka Autorki "smiechłam" czytajac to. Nie wiedzialam ze o tym czy ludzi laczy jakas bliska wiez swiadczy ilosc wspolnych znajomych na fb...obstawialam raczej kompatybilnosc charakterow, gustow, wspolnie spedzony czas  itp..durna ja wink

18

Przeraziłam się czytając główny post autorki.... Wszystko kręci się wokół "lajkowania"etc.
Czas wyjść na powietrze i zacząć żyć prawdziwie.

19

http://www.komputerswiat.pl/media/2012/333/2691217/lajk-eset-pan.jpg

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem strasznie zazdrosna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024