Nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie

Poznaliśmy się na mojej 18-nastce od razu złapalismy wspólny język, mogliśmy rozmawiać bez końca a tematów nigdy nie było brak. Niedługo potem spotkaliśmy się na imprezie zupełnie przypadkowo, wtedy pierwszy raz się pocałowalismy. Potem trochę pisaliśmy ale do spotkania nie doszło a kontakt się urwał aż do niedawna. Znów przypadkowo spotkaliśmy się, dużo gadalismy, zaiskrzyło.. ciągle pisaliśmy, tematów do rozmów nie brakowało. Potem znowu się spotkaliśmy na imprezie i zachowywalismy się już jak para, ale razem nie byliśmy, Dobrze czuliśmy się w swoim towarzystwie. Pisaliśmy ciągle, pełno obietnic, czułe słówka, zazdrość o siebie nawzajem. Bylo coraz lepiej. Pewnego razu byłam na festynie, on przyjechał, mówił ze specjalnie dla mnie. Było cudownie, cały czas spędziliśmy razem. Śmialismy się wyglupialismy, chodziliśmy za ręce. Później cały czas pisaliśmy, wszystko było super. Wysłał mi na dobranoc pełno buziaczkow a potem z dnia na dzien zerwał ze mną kontakt. Przestał się odzywać. Po jakimś czasie napisałam, czy cos zrobiłam źle, czemu się zepsuło. Napisał ze nic nie zrobiłam, ale to jest trudny temat dla niego i narazie mi o tym nie powie. Minął miesiąc, w ten weekend zobaczyłam go z inną. Napisałam czy następnego dnia możemy porozmawiać, nie dostalam odpowiedzi. Nie dostałam od niego nawet słowa wyjaśnienia po tym wszystkim. A mimo to nadal nie umie przestać o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie

Olaboga. Widzę, że nie potrafisz przestać o tym myśleć, bo zakładasz już trzeci temat o tym.
O czym tu w ogóle myśleć? Co tu jest do rozkminiania?
Spędziliście miło czas, a Tobie wydawało się, że coś z tego będzie. Nie było. Znalazł sobie dziewczynę i Cię olał. Koniec. Fin. Finito.
Olej go i żyj normalnie. Tytanik tu nie zatonął. Nie ma po czym tak rozpaczać i nad czym rozmyślać.

3

Odp: Nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie

Zgodnie z Regulaminem Forum dublowanie wątków jest zabronione, dlatego ten zamykam, a Ciebie proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowiniami, Olinka

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024