witajcie. Moim problemem jest dość obwisly i nieksztaltny biust. W momencie, gdy mam stanik (noszę podtrzymujace itp) dużo osób chwali że są duże, jędrne i okrągłe. dużo ćwiczę na siłowni, jednak niewiele to daje. bez stanika moje piersi są nieciekawe. duże ale bez kształtu i dość wiszące. planuje jechać nad może ale mam problem z dobiorem stroju. gdy przymierzałam takie miękkie itp (mam nadzieje że wiecie o co chodzi) wszystko wisi i każda pierś odwrócona jest w przeciwną stronę. proszę o pomoc
co wedlug ciebie oznacza "nosze podtrzymujace "? kazdy DOBRZE dobrany stanik podtrzymuje piersi.
Masz nadwage? Jaki rozmiar nosisz?
Może warto więc rozejrzeć się za usztywnianym strojem kąpielowym?
Wybór stroi kąpielowych w dzisiejszych czasach jest naprawdę duży. Na pewno znajdziesz strój, który będzie dobrze trzymał i formował biust. A tak a propos, co mają powiedzieć mamy, które rodziły dzieci?
Ja mam problem z jędrnością biustu, bo dużo schudłam
Z chudnięciem zawsze jest tak, że z cycków schodzi ( a kremy ? też są takie zabieg z ultradzwiękami gdzieś czytałam dla kobiet po ciązy ( u kobiet które skończyły karmić piersią albo juz nie mają pokarmu) podobno bardzo skuteczne mozę ktoś coś słyszał ?
Albo spróbuj z takimi ziołowymi tabletkami na ujędrnienie biustu - breastfem. To są zioła z Ameryki które działają na estrogeny. Robiłam nimi kuracje i według mnie są skuteczne.