Jakie żele do kąpieli polecacie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jakie żele do kąpieli polecacie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jakie żele do kąpieli polecacie?

Jak wyżej. Te które najdłużej pachną i najmocniej... :-)
Ja natrafiłam na nową dla mnie markę Mades Recipes w Hebe, ciało pachnie długo po kąpieli i intensywnie oraz bardzo mocno czuć zapach podczas tejże kąpieli. :-P I chyba przy tych żelach zostanę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie żele do kąpieli polecacie?

Oczekujesz opinii i ewentualnego polecenia, czy robisz  reklamę wspomnianej marce? Troszkę żenujące...
Skoro piszesz, że zostaniesz przy tych żelach to do czego Ci opinia innych?
Proponuję Ci poczytać na etykiecie skład tych cudnych żeli, a raz dwa zaczniesz się myć naturalnym mydłem, o ile masz trochę oleju w głowie.

3

Nie robię reklamy, ale widzę, że bardzo mało osób stosuje ten żel. Dlatego jestem też ciekawa jak u was się sprawdził i polecam byście go wytestowali.
Szkoda, że Ty uzywająca naturalnych nie masz ani troszkę oleju w główce. tongue
Póki nie szkodzi mojej skórze widocznie to to używam. W dzisiejszych czasach i wieki temu też były parabeny, SLS i inne a jakoś nasi przodkowie nie narzekali. big_smile Nie ma co się spinać na siłę.

4

Rozbawiłaś mnie. Dziękuję za poprawę nastroju.
Pozdrawiam:-)

5

Nie wszystkie naturalne kosmetyki są takie cudowne, natura tez może uczulać i powodować podrażnienia - kwestia skóry itp.
Wbrew powszechnej opinii parabeny i SLSy nie są aż tak niebezpieczne, bo jak producenci daja inne składniki, to często zamienniki, ktore są mniej znane, mniej przebadanie - a parabeny i SLSy w niewielkich dawkach o ile nie mamy bardzo wrażliwej skóry, to nie powinny wywołać wielkiej szkody.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jakie żele do kąpieli polecacie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024