Moja niedojrzałość zniszczyła wszystko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja niedojrzałość zniszczyła wszystko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Moja niedojrzałość zniszczyła wszystko

Byłam z chłopakiem 4 lata, on 3 lata starszy ode mnie miał doświadczenie w poprzednim związku i wiedział mniej wiecej jak to prowadzić. Ja niestety nie miałam pojecia co to związek. Wpadłam w kompelksy i powoli niszczyłam to co nas łączyło. Niestety zachowałam sie bardzo niedojrzale bo zostawiłam go w glupi sposób, a był to bardzo porządny facet. Niestety miałam wtedy 23 lata hormony mi wariowały i tak wyszło. Teraz dwa lata po rozstaniu widze co zrobiłam. Zostawiłam go bo myślałam ze każdy chlopak bedzie dla mnie dobry, bedzie wsparciem itp. No myliłam sie. Teraz z bagażem juz jakiś doswiadczeń wiem gdzie zrobiłam błędy i bardzo chcia bym naprawić to co zniszczyłam dwa lata temu. Teraz sobie przypominam słowa mojej mamy " Idz do niego, porozmawiaj z nim bo to bardzo porzadny chłopak, wiecej takiego moze nie spotkasz" a ja idiotka olałam to. Zastanawiam sie czy chlopak bedzie widzial we mnie kobietę w tym momencie?. ZOstawilam go przez smsa i fb, klamalam i flirtowalam z innymi( nigdy go nie zdradzilam ), on mi ufał.   Czy jest szansa zeby jakos sie z nim dogadac? Nie utrzymywalam z nim kontaktu przez 2 lata. Niestetty rozstalismy sie w zlych nastrojach z mojej winy.

Czy jest wogole jakas szansa na to zeby zainteresowal sie mną? Bardzo zaluje i jest mi wstyd za swoja niedojrzalosc z poprzednich lat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja niedojrzałość zniszczyła wszystko
karina11 napisał/a:

Byłam z chłopakiem 4 lata, on 3 lata starszy ode mnie miał doświadczenie w poprzednim związku i wiedział mniej wiecej jak to prowadzić. Ja niestety nie miałam pojecia co to związek. Wpadłam w kompelksy i powoli niszczyłam to co nas łączyło. Niestety zachowałam sie bardzo niedojrzale bo zostawiłam go w glupi sposób, a był to bardzo porządny facet. Niestety miałam wtedy 23 lata hormony mi wariowały i tak wyszło. Teraz dwa lata po rozstaniu widze co zrobiłam. Zostawiłam go bo myślałam ze każdy chlopak bedzie dla mnie dobry, bedzie wsparciem itp. No myliłam sie. Teraz z bagażem juz jakiś doswiadczeń wiem gdzie zrobiłam błędy i bardzo chcia bym naprawić to co zniszczyłam dwa lata temu. Teraz sobie przypominam słowa mojej mamy " Idz do niego, porozmawiaj z nim bo to bardzo porzadny chłopak, wiecej takiego moze nie spotkasz" a ja idiotka olałam to. Zastanawiam sie czy chlopak bedzie widzial we mnie kobietę w tym momencie?. ZOstawilam go przez smsa i fb, klamalam i flirtowalam z innymi( nigdy go nie zdradzilam ), on mi ufał.   Czy jest szansa zeby jakos sie z nim dogadac? Nie utrzymywalam z nim kontaktu przez 2 lata. Niestetty rozstalismy sie w zlych nastrojach z mojej winy.

Czy jest wogole jakas szansa na to zeby zainteresowal sie mną? Bardzo zaluje i jest mi wstyd za swoja niedojrzalosc z poprzednich lat.

A on jest wolny obecnie?

3

Tak jest wolny. Tak sobie wchodze na fb i patrze jak mocno spier..... sprawe. Zmienil styl ubierania, nosi tez kilkudniowy zarost, wyglada inaczej niz kiedys, duzoo lepiej. Nie wiem czy wogole mam jakies szanse znowu podbic do niego. Moze bedzie mnie traktowac jak zwyklą gówniare, nie okazałam mu szacuku kiedys...

4

Hahahaha. Po 2 latach zobaczyłaś jak świetnie się ogarnął bez Ciebie i cipka swędzi, oj swędzi.

5

karina11 napisał/a:

Tak jest wolny. Tak sobie wchodze na fb i patrze jak mocno spier..... sprawe. Zmienil styl ubierania, nosi tez kilkudniowy zarost, wyglada inaczej niz kiedys, duzoo lepiej. Nie wiem czy wogole mam jakies szanse znowu podbic do niego. Moze bedzie mnie traktowac jak zwyklą gówniare, nie okazałam mu szacuku kiedys...

No to spróbuj go odzyskać.
Licz się tylko z tym, że możesz zostać odtrącona, spojrzy na ciebie z pogardą i powie, że woli być sam niż z osobą, która tak go potraktowała, podeptała jego uczucie tylko dlatego że był źle ubrany.

Może też być inaczej. Z happy endem.

6 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-03 12:56:48)

karina11 napisał/a:

Niestety miałam wtedy 23 lata hormony mi wariowały i tak wyszło. Teraz dwa lata po rozstaniu widze co zrobiłam. Zostawiłam go bo myślałam ze każdy chlopak bedzie dla mnie dobry, bedzie wsparciem itp. No myliłam sie. Teraz z bagażem juz jakiś doswiadczeń wiem gdzie zrobiłam błędy i bardzo chcia bym naprawić to co zniszczyłam dwa lata temu. Teraz sobie przypominam słowa mojej mamy " Idz do niego, porozmawiaj z nim bo to bardzo porzadny chłopak, wiecej takiego moze nie spotkasz" a ja idiotka olałam to. Zastanawiam sie czy chlopak bedzie widzial we mnie kobietę w tym momencie?. ZOstawilam go przez smsa i fb, klamalam i flirtowalam z innymi( nigdy go nie zdradzilam ), on mi ufał.   Czy jest szansa zeby jakos sie z nim dogadac? Nie utrzymywalam z nim kontaktu przez 2 lata. Niestetty rozstalismy sie w zlych nastrojach z mojej winy.

Nie zawracaj mu głowy, bo do dojrzałości Ci nadal daleko. Kłamałaś i flirtowałaś, ale zdrady nie było wink To wszystko przez hormony! Ufff! Dobrze, że pozbyłaś się już tych hormonów z organizmu! Można zaczynać od nowa...
A tak po prawdzie sparzyłaś się kilka razy i chcesz skorzystać z najlepszej dotychczasowej opcji. Opcja z czasem znowu Ci przestanie pasować, a hormony znowu się pojawią...

7

Dwa razy nie wchodzi się do tej samej wody...

8

karina11 napisał/a:

Ponoć lepsze jest wrogiem dobrego.
Z założenia niestety tylko.
Eksperymentowanie na żywym organizmie jest może i praktyczne, ale w w pracowni doświadczeń biologicznych na szczurach.
Skoro palimy za sobą mosty, ich odbudowanie nie jest łatwe. I w większości przypadków, skazane na porażkę. Po po drugiej stronie jest ktoś, kto na to może nie pozwolić.
Spróbuj jednak. Co masz do stracenia?
Gdy wyciągnie do Ciebie rękę, sam sobie będzie winien w razie czego.

9 Ostatnio edytowany przez Leila01 (2016-07-03 11:28:15)

Chyba mocno Ci się nudzi skoro zachciało Ci się rozdrapywaç sprawy z przed 2 lat...
Daj mu spokój.
Chłopak żyje bez Ciebie i ma się dobrze więc po kiego chcesz mu to zepsuć?
Czekałaś  dwa lata?! 
Myślisz, że on czeka z utęsknieniem na kogoś kto w szczeniacki sposób pożegnał sie z nim i tak egoistcznie się zachowywał?
Wybacz ale okrutnie śmieszna jesteś i niesamowicie infantylna...

10

Gdzieś Ty się uchowała dziecko?

11 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-07-03 23:54:41)

23-latka i problemy z hormonami? smile 15-latka może i tak, ale 23-latka? Haha

12

madoja napisał/a:

23-latka i problemy z hormonami? smile 15-latka może i tak, ale 23-latka? Haha

Opóźnione dojrzewanie może. smile

13

Daj mu spokój skoro przez 2 nie było kontaktu to znaczy że wyleczył się z Ciebie.Wykasuj jego konto na fb i płyń sobie dalej wraz ze swoimi skaczącymi hormonami.

14

Jacenty89 napisał/a:

Hahahaha. Po 2 latach zobaczyłaś jak świetnie się ogarnął bez Ciebie i cipka swędzi, oj swędzi.

big_smile big_smile big_smile
otóż to.

Dziewczyno, daj facetowi spokój.

15

O rany, miałem podobną dziewczynę. Na szczęście się uwolniłem.

16

karina11 napisał/a:

. Zmienil styl ubierania, nosi tez kilkudniowy zarost...

To odezwij sie do niego na tym fb
Zobacz jaka będzie jego reakcja
Tylko moze nie wspominaj ze to ten kilkudniowy zarost cie uwiódł....i nowy styl ubierania....

Ale faktycznie, trochę to tak wygląda ze przez 2 lata nic fajnego nie znalazłaś no to odgrzewasz stare,sprawdzone kotlety....

17

Wiem ze źle zrobiłam... Napisałam mu wiadomość. Ale nie odpisal mi nic od trzech dni. Nawet usunął mnie ze swoich znajomych... sad

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja niedojrzałość zniszczyła wszystko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024