Trauma - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Trauma

Cześć,historia  6  ostatnich lat mojego życia to coś czego nie życzę najgorszemj wrogowi  .
Wszystko zaczęło się od załamania nerwowego. Narastające problemy w szkole w liceum. Na każdej lekcji polskiego stresowlaam się tak,że emocje sięgały zenitu. Za każdym razem na tej pieprzonej lekcji polskiego próbowałam złamać kompleks wypowiadania się bo zaczęłam tam to gowno mieć i kończyło się tym że jakanie się z nerwów tylko narastalo . A ja pseudl z tym walczyłam.dodam że chodziłam do pseudo renomowanego liceum .
Źle wydarzenia w moim  życiu zaczęły n arastac...powoli małymi kroczkami. Ale wtedy byłam jeszcze  normalna osoba. Przed maturą poznałam mojego chłopaka. Jako pierwszy z moich 'nowych'znajomych zachwalal marihuana. Ja wtedy taki dzieciak pod kloszem wychowany ze myślałam że to narkotyk. Mimo wszystko nigdy i tak nie P alilam bo nie palę papierosów.
Mój chłopak powiedział mi coś bardzo nie miłego raz dla mnie zasugerował mi że mnie nikt nie lubi . Ja nie wiem czemu on to zrobił w taki zły sposob ze ja straciłam całkowicie poczucie pewności ze to co robię jest dobre. To zalamanie nerwowe pamietam że było to takie jakbym ja  zaczęła spadać w dół......... dosłownie to czułam..... spadalam...,czarno przed oczami mi się zrobilo.I jedyne co potem  pamiętam to KIM JESTES. Pewność siebie runela.od tamtej pory nie wiedziałam czego chce w życiu ,co lubię ...Wszystko.
Źle wydarzenia w moim życiu jednak dopiero się zaczynały. Na studia trafiłam do miejsca które nienawidzę  . To wszystko wokół mnie zaczęło być jak toksyny. Miałam długie ciemny blond loki ........ I ja scielam . Fryzjerska po prostu wyrznela  mi włosy tak.... Miałam je krótkie i wielkie przeswity.to też  mnie złamało. Part 1

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trauma

Czy masz oparcie w rodzicach? A może oni zawsze zbyt dużo od Ciebie wymagali, oczekiwali samych sukcesów? Czy chodziłaś do psychologa, psychiatry? Dlaczego nienawidzisz swoich studiów i dlaczego je wybrałaś?

3

Odp: Trauma

Jak "trafiłaś" na studia? Sama,  czy ktoś Cię zmusił?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024