Mariok napisał/a:Mimo wieku - mam 29 lat nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z kobietami, ogólnie nie mam wielkiego powodzenia u kobiet a te które byłyby zainteresowane czymś więcej nie są zupełnie w moim typie.
Z racji mojej pracy poznałem ostatnio pewną kobietę lat 32, ma córkę w wieku 12 lat. Będzie w moim miejscu zamieszkania jeszcze jakieś 2 tygodnie.
I teraz pytanie do Was brzmi jak zachowuje się zainteresowana kobieta? Ona wygląda na taką mocno niedostępną chyba. Pogada ale trzeba rozmowę zacząć bo tak przechodzi i rzuci tylko jakieś cześć, albo jakieś zdanie i idzie dalej.
Piszesz, że poznałeś kobietę, a może ona nie jest zainteresowana np nie tylko Tobą, ale np żadnym innym facetem? ma córkę w wieku 12 lat, a może ma też gdzieś stałego partnera? pytałeś ją o to? rozmawialiście wogóle na jakiekolwiek tematy? gdyby była Tobą zainteresowana sam byś to zauważył,właśnie po zachowaniu kobiety,byłaby dla Ciebie miła, chętnie przebywałaby w Twoim pobliżu,a Ty nic o tym nie piszesz. Zaproś ją np na kawę i porozmawiaj o niej, o Was - o ile tak to można nazwać,wtedy dowiesz się czy ona oprócz córki ma kogoś, czy jest sama. Za mało podałeś szczegółów, ale jeśli zależy Ci na niej, rób wszystko aby była z Tobą,bo wyjedzie i wtedy nic nie zdziałasz. Rób coś już teraz,abyś potem nie żałował.