Pomożecie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Pomożecie?

Mimo wieku - mam 29 lat nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z kobietami, ogólnie nie mam wielkiego powodzenia u kobiet a te które byłyby zainteresowane czymś więcej nie są zupełnie w moim typie.
Z racji mojej pracy poznałem ostatnio pewną kobietę lat 32, ma córkę w wieku 12 lat. Będzie w moim miejscu zamieszkania jeszcze jakieś 2 tygodnie.

I teraz pytanie do Was brzmi jak zachowuje się zainteresowana kobieta? Ona wygląda na taką mocno niedostępną chyba. Pogada ale trzeba rozmowę zacząć bo tak przechodzi i rzuci tylko jakieś cześć, albo jakieś zdanie i idzie dalej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomożecie?

Jestem kobietą i jeśli interesuje mnie jakiś mężczyzna to daję mu to do zrozumienia,patrze mu w oczy,czasem dotknę jego dłoni podczas rozmowy,jeżeli jesteśmy w bliższych relacjach to okazuję mu dużo ciepła i empatii.

3

Jak jest zainteresowana, to pyta Ciebie o to jaki jesteś, rozmawia o tematach związanych z twoją osobą, jest zainteresowana Tobą, zwraca na to uwagę.

4 Ostatnio edytowany przez naiwna92 (2016-06-28 17:12:49)

A ja uważam, że z racji wieku może już nie wierzyć, że może się komuś podobać. Znam kobiety samotne w wieku 30 lat  i niektóre z nich mają właśnie takie myślenie. Myślę, że nigdy nie zaszkodzi zapytać czy nie wyjdzie gdzieś z Tobą na kawę. Jak się nie zgodzi to nic nie stracisz tak naprawdę wink. W twoim wieku już trzeba działać, a nie czekać aż ona się domyśli wink.

5

naiwna92 napisał/a:

A ja uważam, że z racji wieku może już nie wierzyć, że może się komuś podobać. Znam kobiety samotne w wieku 30 lat  i niektóre z nich mają właśnie takie myślenie. ...

Nooo... dokładnie. Miałem seksowną koleżankę, 35 lat, która miała konto na Sympatii i pisali do niej młodzi faceci i ona się dziwiła czego oni mogą od niej chcieć. Myślała, że pieniędzy, albo matkowania, nie chciała przyjąć do wiadomości, że może być dla nich pociągająca, że się może podobać.

6 Ostatnio edytowany przez Mariok (2016-06-28 19:45:26)

Na nieśmiałą mi nie wygląda, bo jest 'wyszczekana' z tego co słyszę z rozmów z koleżankami, ale też nie porusza w ogóle tematów damsko-męskich. Jej koleżanki z którymi jest i są trochę starsze od niej co chwile coś gadają czy są jakieś imprezy i jacyś panowie chętni do tańców a ona w ogóle nie porusza takich tematów. Już raz coś proponowałem ale ogólnie pytałem czy gdzieś tam grupką wyjdziemy to mówiła za wszystkich, że raczej nie bo córka od koleżanki jest za mała i jej koleżanka raczej nie pójdzie. One raczej razem się trzymają także żeby sam na sam z nią pogadać to też nie za bardzo są szanse. No ale w sumie gdyby przejawiała chęci to sama być coś zaproponowała że ona może iść sama, albo by dała znać jak gdzieś razem wychodzą a takiej propozycji nie było. Nie padło pytanie czy idziesz z nami czy coś w tym stylu.

7

Mariok napisał/a:

Mimo wieku - mam 29 lat nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z kobietami, ogólnie nie mam wielkiego powodzenia u kobiet a te które byłyby zainteresowane czymś więcej nie są zupełnie w moim typie.
Z racji mojej pracy poznałem ostatnio pewną kobietę lat 32, ma córkę w wieku 12 lat. Będzie w moim miejscu zamieszkania jeszcze jakieś 2 tygodnie.

I teraz pytanie do Was brzmi jak zachowuje się zainteresowana kobieta? Ona wygląda na taką mocno niedostępną chyba. Pogada ale trzeba rozmowę zacząć bo tak przechodzi i rzuci tylko jakieś cześć, albo jakieś zdanie i idzie dalej.

Piszesz, że poznałeś kobietę, a może ona nie jest zainteresowana np nie tylko Tobą, ale np żadnym innym facetem? ma córkę w wieku 12 lat, a może ma też gdzieś stałego partnera? pytałeś ją o to? rozmawialiście wogóle na jakiekolwiek tematy?  gdyby była Tobą zainteresowana sam byś to zauważył,właśnie po zachowaniu kobiety,byłaby dla Ciebie miła, chętnie przebywałaby w Twoim pobliżu,a Ty nic o tym nie piszesz. Zaproś ją np na kawę i porozmawiaj o niej, o Was - o ile tak to można nazwać,wtedy dowiesz się czy ona oprócz córki ma kogoś, czy jest sama. Za mało podałeś szczegółów, ale jeśli zależy Ci na niej, rób wszystko aby była z Tobą,bo wyjedzie i wtedy nic nie zdziałasz. Rób coś już teraz,abyś potem nie żałował.

8

Natolinka, Gary nie chcę tutaj szczegółów pisać także wysłałem wiadomości na e-mail. Jak coś to dzięki z góry za odpowiedź.

Tu mogę napisać, że zrobiłem ten pierwszy krok.

9

Niedostepna samotna kobieta z dzieckiem, wiec prawdopodobnie jest poraniona. Moze nie widzi, ze sie nia interesujesz. Zapros ja na kawe.

10 Ostatnio edytowany przez Mariok (2016-07-02 10:26:54)

Sytuacja zmieniła się o 180 stopni, niby na korzyść, ale dalej to jakieś takie dziwne. Nie wiadomo czasem o co tej kobiecie chodzi. Raz chętna i ucieszona, że się pojawiam. Potem jakieś dziwne zachowania i już sam się pogubiłem czy to na poważnie czy po prostu droczenie się z jej strony. W przyszłą sobotę stąd wyjeżdża i to mi wygląda na to by się pobawić czyimś kosztem, dowartościować się. Ale może się mylę i przesadzam.

11

Nie pasuje Ci to się oddal. Pasuje Ci to spotykaj się. To takie proste, a Ty tak to komplikujesz.
Czuję, że masz bardzo, bardzo niskie poczucie własnej wartości, bo twierdzisz, że ona się chce twoim kosztem zabawić, jakbyś był co najmniej ofiarą losu, która jest o krok o bankructwwa.

12

Gary napisał/a:

Nie pasuje Ci to się oddal. Pasuje Ci to spotykaj się. To takie proste, a Ty tak to komplikujesz.
Czuję, że masz bardzo, bardzo niskie poczucie własnej wartości, bo twierdzisz, że ona się chce twoim kosztem zabawić, jakbyś był co najmniej ofiarą losu, która jest o krok o bankructwwa.

Ale to nie są moje wymysły tylko ona jakoś dziwnie się zachowuje.

13

No i miałem jednak nosa. Niby wszystko cacy a tu nagle buum. Przy okazji można przestrzec niektórych przed tego typu kobietami.

Gary wysłałem wiadomość na priv.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024