Pomożecie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pomożecie ??

Witam, mam 21 lat i w sumie ciężko mi w ostatnim czasie. Kilka miesięcy  temu poznałem dziewczynę (19 l ), największym i w sumie jedynym problemem jest to, że mieszka 500 km ode mnie. Widzieliśmy się raz, czuję że to jest właśnie ta osoba, niesamowicie się z nią dogaduję, ogólnie po prostu podobno takie rzeczy się czuję i ja tak mam. Wczoraj napisała, że nie może przestać o mnie myśleć. Związek na odległość...ma to sens? Jak myślicie? Może ktoś takowy praktykuje. Szczerze powiedziawszy to wątpię, aby to miało sens. Jedna osoba tutaj a druga tam. Widywać się możemy 2 razy w miesiącu... zaledwie. Myślę nad tym, aby zerwać kontakt i zapomnieć bo nie wytrzymam. Cały czas chodzi mi po głowie, może to się wydaję głupie, ale nie mogę spać i przestać myśleć a ja takk nie chcę. Nie na odległość, po co mam się tak męczyć? Może właśnie lepiej zapomnieć. Może macie jakieś doświadczenie? Pomóżcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomożecie ??

Dwa razy w miesiącu na związek na odległość wydają mi się ok, chociaż wiadomo, że to mało, ale jaki pisałeś, że widzieliście się raz od początku Waszej znajomości, to już nie bardzo. Oczywiście, jeżeli wszystko będzie ok, to później będzie można myśleć o wspólnej przyszłości. Ale uważam, że związki na odległość są trudne, nawet bardzo, ale mają szansę powodzenia, jeżeli obojgu ze stron zależy.

3 Ostatnio edytowany przez Diamondzik (2017-08-18 09:01:32)

Odp: Pomożecie ??

Cóż napisać Ci chłopaku wink

Każdy przypadek jest inny, każdy przypadek wymaga indywidualnego rozpatrzenia, każdy spojrzy na to inaczej. Dbanie o uczucie i rozwijanie go na odległość nie należy do zadań najprostszych. Tęsknota potrafi być frustrująca i wyczerpująca.
Związki na odległość są fajne, naprawdę. Ale najbardziej – kiedy wreszcie się kończą wink

Nie wiem jakie macie możliwości "techniczne" abyś Ty przeprowadził się do niej lub ona do Ciebie - aczkolwiek na tym etapie to nie wiem czy oboje jesteście na to gotowi czy to nie etap zauroczenia. Spotykanie się dwa razy w miesiącu na dłuższą metę jak napisałem wcześniej może być frustrujące dla każdego z Was. Takie życie bez planu na odległość to wydaje mi się najszybsza droga aby spotkać kogoś po drodze na swojej drodze. Nie zrozum mnie źle, ale któregoś dnia Tobie lub jej może brakować bliskości na odległość, którą może dać Tobie lub jej ktoś "bliski". Nie wiem czy nie powinniście porozmawiać o Waszej "przyszłości". Zapytaj się co ona sądzi o tej całej sytuacji, co możecie i najważniejsze czy chcecie coś zmienić aby było lepiej. Miłość to czasami wyrzeczenia wink

I jeszcze raz podkreślę - NIE PODDAWAJCIE SIĘ - masz już etap zwątpienia. Wyzbądź się go jak najszybciej. Myśl o niej jak o kimś dla kogo jesteś w stanie zrobić "wszystko". Nie idź na skróty, nie kalkuluj czy Ci się to opłaca. Jeżeli "płoniesz" miłością niech Cię niesie falą!

Chłopaku. Co masz do stracenia? Im ciężej - tym łatwiej!

Wiem...poniosło mnie wink

wytłuszczone traktować należy z przymrużeniem oka wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024