Mam wątpliwości czy pobrać się z narzeczonym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Mam wątpliwości czy pobrać się z narzeczonym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez kasiulek20a (2016-06-09 21:33:55)

Temat: Mam wątpliwości czy pobrać się z narzeczonym

Witam. Mam 23 lata od 5 lat jestem w związku, od 6 miesięcy jestem mama.    Z narzeczony planujemy ślub ale od ostatniego  czasu on nas olewa nie mówi co będzie robił po pracy nie  wraca do 24 tłumaczy się że pracował bo pomaga wujkowi przy remontach ale nawet mnie nie uprzedza że nie będzie go do tej pory, widzę że jemu lepiej się rozmawia z moją młodszą siostrą o  której nie ma dobrego zdania. Od jakiegoś czasu zaczęłam inaczej myśleć o jego bracie on od dawna  mi się podoba. Dwa lata temu na wigilii kiedy składaliśmy sb życzenia i jak zawsze miał być buziak w policzek my pocałowaliśmy się w usta nie wiem jak to się stało nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat. On ma żonę i synka ale z tego co widzę on ze swoją żoną też nie jest w najlepszych relacjach ona jest jego pierwszą kobietą. Ja z nim zawsze lubiłam rozmawiać. Jednak robię to z dystansem bo boję się, że poczuję do niego coś więcej. Nie chodzi, że chce z nim być ale czasem mam ochotę z nim porozmawiać na temat jego małżeństwa bo nie raz widzę, że nie ma humoru ale on jest za bardzo skryty w sobie. Kiedyś przed jego ślubem żartowaliśmy razem teraz bardzo tego nie ma... Jak mam do niego zagadać żeby poczuł we mnie kogoś bliskiego. Od kiedy nie mam najlepszych relacji z narzeczonym mam ochotę mu się zwierzyć tylko nie wiem jak to zrobić nie wiem nawet czy by on chciał porozmawiać ze mną... Co zrobić by poczuł we mnie oparcie żebyśmy byli dla siebie przyjaciółmi a bo wiem że i on potrzebuje takiej osoby.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam wątpliwości czy pobrać się z narzeczonym

To chodzi Ci o narzeczonego czy o szwagra?

3

Ślubu nie bierz, a szwagra zostaw w spokoju, jeśli masz odrobinę szacunku do samej siebie.

4

Dzień dobry Kasiu, skoro podoba Ci się brat chłopaka, to nie powinnaś się powstrzymywać. Powstrzymywanie emocji rodzi frustracje, które są szczególnie niewskazane w stanie, w którym jesteś. Może rozegraj to tak, że zaproponuj chłopakowi, aby spróbował się związać ze szwagierką a Ty sama porozmawiaj szczerze z bratem chłopaka. Myślę, że jeśli to ktoś na poziomie, to zrozumie Twoją sytuację. Najlepszym wyjściem byłoby stworzenie czworokąta, bo wówczas wszyscy byliby zadowoleni, ale nie wiem czy to jest do zaakceptowania przez Ciebie? Jeśli potrzebujesz porozmawiać z kimś, to spróbuj na czacie spotkać jakiegoś chłopaka, wiesz oni wszyscy myślą, że "coś z tego będzie", więc z nim będziesz sobie gadać a ze swoim chłopakiem uprawiać seks.
Pozdrawiam serdecznie.
Ryszard

5

themaskator napisał/a:

Najlepszym wyjściem byłoby stworzenie czworokąta,

True indeed! lol

6

themaskator napisał/a:

Dzień dobry Kasiu, skoro podoba Ci się brat chłopaka, to nie powinnaś się powstrzymywać. Powstrzymywanie emocji rodzi frustracje, które są szczególnie niewskazane w stanie, w którym jesteś. Może rozegraj to tak, że zaproponuj chłopakowi, aby spróbował się związać ze szwagierką a Ty sama porozmawiaj szczerze z bratem chłopaka. Myślę, że jeśli to ktoś na poziomie, to zrozumie Twoją sytuację. Najlepszym wyjściem byłoby stworzenie czworokąta, bo wówczas wszyscy byliby zadowoleni, ale nie wiem czy to jest do zaakceptowania przez Ciebie? Jeśli potrzebujesz porozmawiać z kimś, to spróbuj na czacie spotkać jakiegoś chłopaka, wiesz oni wszyscy myślą, że "coś z tego będzie", więc z nim będziesz sobie gadać a ze swoim chłopakiem uprawiać seks.
Pozdrawiam serdecznie.
Ryszard

Ty tak na serio??? yikes

Autorko, chyba bardziej pociąga Cię szwagier niż ojciec własnego dziecka... To przykre, bo jeśli dochodziło już między wami do takich różnych incydentów, a Ty wręcz pragniesz być blisko niego, to wszystko wskazuje na to, że rozpadną się dwie rodziny.

7

Oczywiście,że nie na serio smile

Themaskator jest na "występach gościnnych"...a ten cały wątek,to prawdopodobnie prowokacja big_smile

8

Nina_J napisał/a:
themaskator napisał/a:

Pozdrawiam serdecznie.
Ryszard

Ty tak na serio??? yikes

Autorko, chyba bardziej pociąga Cię szwagier niż ojciec własnego dziecka... To przykre, bo jeśli dochodziło już między wami do takich różnych incydentów, a Ty wręcz pragniesz być blisko niego, to wszystko wskazuje na to, że rozpadną się dwie rodziny.

Ależ Ty nietolerancyjna i zaściankowa jesteś. Wręcz przeciwnie. Nie rozpadną się dwie, ale powstanie jedna wielka rodzina.

9

Tak jasne i wszyscy będą szczęśliwi! Jedna wielka cholernie do bólu szczęśliwa rodzinka!!!! :-)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Mam wątpliwości czy pobrać się z narzeczonym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024