Podróbki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Podróbki

Dzień dobry chciałabym się poradzić czy może ktoś miał już taka sytuację lub podobną bo nie wiem czy są się z tym wg coś zrobić hmm jakiś czas temu kupiłam ,,orginalne" buty Adidas superstar od pewnej Pani na Olx buty przyszły i coś mi w nich nie pasowało od początku ponieważ już mam jedną parę takich butów napisałam do tej Pani ze to nie są orginalne buty i zostałam oszukana chciałam je zwrócić po czym dostałam odpowiedź ze to nie sklep internetowy ze towar otrzymałam i ze buty są orginalne po długich dyskusjach machnelam  na to ręka i ubralam buty z 5 razy i za 6 podeszwa zaczęła po prostu pękać (jej jakość jest znacznie różna od prawdzwych ) i moje pytanie czy cos sie da zrobić  w takiej sytuacji czy niestety kasa wyrzucona do kosza i nic nie moge zrobić tej kobiecie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi smile

2

Odp: Podróbki

Spróbuj poszukać odpowiedzi na forum prawnym:)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024