skąd pożyczyć pieniądze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » skąd pożyczyć pieniądze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: skąd pożyczyć pieniądze?

Dziewczyny, mam duży problem sad pilnie potrzebuję pieniążków, oszczędności mi się skończyły a żyć trzeba sad jestem niestety zmuszona wziąć chwilówkę, żeby przeżyć następny miesiąc i mam do Was pytanko: czy któraś z Was może korzystała z takich rzeczy i może mi polecić jakąś uczciwą firmę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: skąd pożyczyć pieniądze?

dziewczyno ! zastanowilas się skąd oddasz ??? Zaczyna sie od "chwilowek", a konczy na dlugu bez dna ! sprobuj znalezc jakąkolwiek prace , pozyc od rodziny ale NIE WPADAJ W DLUGI

3

dalia45 napisał/a:

dziewczyno ! zastanowilas się skąd oddasz ??? Zaczyna sie od "chwilowek", a konczy na dlugu bez dna ! sprobuj znalezc jakąkolwiek prace , pozyc od rodziny ale NIE WPADAJ W DLUGI

Podpisuję się pod tym dwoma rękami! Chwilówki to najgorsze dziadowstwo z możliwych!!

4

dziewczyny ale ja próbowałam znaleźć cokolwiek, nie jest łatwo sad na rodzinę nie mam co liczyć, znajomi też mi nie pożyczą. przejrzałam już oferty kilku firm i nie wydaje mi się to jakoś strasznie złe

Nie korzystalam z chwilowek, ale slyszalam, ze to z pozoru tak pieknie wyglada, a potem koszmar. Lepiej to przemysl... To ponoc najgorsze, w co mozna sie wpakowac.

6

Czasem trzeba się zdecydować, ale można wyjść z tego bezboleśnie wink Zobacz sobie emamone. Ja pamiętam, że z rok temu chyba brałam od nich pozyczkę i była zadowolona. Nie wychodzisz z domu, masz formularz w necie, możesz wyliczyć wszystko u nich na stronie. I mają certyfikaty wiarygodności.

7

a jakiej wysokości jeśli można zapytać? i czy płaciłaś odsetki?

8

ja brałam ostatnio w Ferratum i było ok, dostałam 900 zł na miesiąc i nie zapłaciłam odsetek. jest taka porównywarka, sowa finansowa - zerknij na nią, masz tam przegląd dostępnych obecnie ofert

9

Bikami napisał/a:

a jakiej wysokości jeśli można zapytać? i czy płaciłaś odsetki?

Koszty pożyczki można sobie sprawdzić za pomocą kalkulatora na stronie. Im dłuższy okres spłaty, tym większe odsetki. Ale dzięki temu, że jest kalkulator wszystko możesz sobie przeliczyć i zastanowić się jaka opcja dla Ciebie jest najlepsza smile

10

Bikami napisał/a:

dziewczyny ale ja próbowałam znaleźć cokolwiek, nie jest łatwo sad na rodzinę nie mam co liczyć, znajomi też mi nie pożyczą. przejrzałam już oferty kilku firm i nie wydaje mi się to jakoś strasznie złe

To z czego zamierzasz spłacić? 

Jak wygląda Twoje szukanie pracy? Ile masz lat? Jakie wykształcenie? Ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem pracy, oczywiście jak bardzo chciałam ja znaleźć. Killa lat temu roznosilam ulotki, sprzątalam w hotelu. Prace znalazłam, bo sama chodziłam po różnych punktach. I właściwie tym ujmowalam swoich przyszłych pracodawców, bo widzieli zdeterminowana i pełna chęci dziewczynę. Zawsze szukają kogoś w restauracjach. Jak nie na kelnerke to na kuchnię czy na zmywak.

11

Wonga ma ciekawą ofertę. Sprawdź u nich czy nie warto skorzystać z oferty.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » skąd pożyczyć pieniądze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024