Jacy są chłopacy, spod znaku ryb? (trzecia dekada), prosze o odp ,,
Są bardzo przystojni, mają niebieskie oczy, blond włosy, ciała jak u greckich bogów, poza tym są niesamowicie męscy opiekuńczy, troskliwi, świetnie radzą sobie w życiu, potrafią zapewnić swojej ukochanej opiekę, zawsze podnoszą na duchu, potrafią wytrzymać i udawać, że interesują ich nawet największe bzdury i głupoty o których mówi ich kobieta. Po prostu to ideały. Jeśli masz szanse u chłopaka spod znaku ryb to się nawet nie zastanawiaj!
Są bardzo przystojni, mają niebieskie oczy, blond włosy, ciała jak u greckich bogów, poza tym są niesamowicie męscy opiekuńczy, troskliwi, świetnie radzą sobie w życiu, potrafią zapewnić swojej ukochanej opiekę, zawsze podnoszą na duchu, potrafią wytrzymać i udawać, że interesują ich nawet największe bzdury i głupoty o których mówi ich kobieta. Po prostu to ideały. Jeśli masz szanse u chłopaka spod znaku ryb to się nawet nie zastanawiaj!
Skąd ty się wziąłeś, hubo.. spod jakiego krzaka
4 2016-06-04 16:47:42 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-06-04 16:48:57)
Żałosny napisał/a:Są bardzo przystojni, mają niebieskie oczy, blond włosy, ciała jak u greckich bogów, poza tym są niesamowicie męscy opiekuńczy, troskliwi, świetnie radzą sobie w życiu, potrafią zapewnić swojej ukochanej opiekę, zawsze podnoszą na duchu, potrafią wytrzymać i udawać, że interesują ich nawet największe bzdury i głupoty o których mówi ich kobieta. Po prostu to ideały. Jeśli masz szanse u chłopaka spod znaku ryb to się nawet nie zastanawiaj!
Skąd ty się wziąłeś, hubo.. spod jakiego krzaka
Awaria detektora ironii?
BTW Żałosny nie jest taki żałosny w każdym wątku, chociaż ma żałosnego nicka...
5 2016-06-04 16:51:12 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-06-04 16:51:43)
Chciałabym żeby to była awaria.. ale nie byłabym taka pewna - w prawie każdym innym wątku pisze o swojej byłej, nie pytany, i ma wytrysk pod tytułem:"taki miałem IDEAŁ."
Uważasz, że ten facet ma tak wyszukane poczucie humoru by posługiwać się ironią?
I wish
6 2016-06-04 16:52:46 Ostatnio edytowany przez Żałosny (2016-06-04 16:54:19)
7 2016-06-04 16:54:52 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-06-04 16:57:53)
Chciałabym żeby to była awaria.. ale nie byłabym taka pewna - w prawie każdym innym wątku pisze o swojej byłej, nie pytany, i ma wytrysk pod tytułem:"taki miałem IDEAŁ."
Uważasz, że ten facet ma tak wyszukane poczucie humoru by posługiwać się ironią?
I wish
Dla mnie clue było "ciała jak u greckich bogów". Choćby nie wiem jak był żałosny gdzie indziej to tu jest ironia jak w mordę dał!
Klio, jakoś wątpię ale whatever
Swoją droga w imię lepszego jutra dla Autorki wątku warto byłoby wyjaśnić do końca kwestię "chłopaków spod znaku Ryb".
Nie chwaląc się prowadzę na boku działalność wróżbiarską. Za brzęczącą monetę mogę powiedzieć co gwiazdy mają do powiedzenia...
Żałosny - poczucie wartości nie zmieni Ci się na lepsze dopóki trzymasz głowę po szyję w anusie eksi. Musi zdobyć się na ten heroiczny wyczyn i z głośnym mlaśnięciem wyciągnąć główkę, to będzie pierwszy nieśmiały krok w dobrym kierunku.
Na początku 'jasność' może Cię trochę oślepi, ale to normalne w takiej sytuacji.
Jak to zrobisz, daj znać, chętnie pomogę w dalszych krokach.
Jacy są chłopacy, spod znaku ryb? (trzecia dekada), prosze o odp ,,
Mają łuski wokół miejsc intymnych.
malaczarnulka napisał/a:Jacy są chłopacy, spod znaku ryb? (trzecia dekada), prosze o odp ,,
No i o tym mówię!
Po poście Żałosnego jest to kolejny post zawierający konkretne informacje dla Autorki wątku! Jeszcze parę takich i będzie miała pełny obraz sytuacji
malaczarnulka napisał/a:Jacy są chłopacy, spod znaku ryb? (trzecia dekada), prosze o odp ,,
Ostatnio zauważyłem, że mi trochę urosły... skrzela. Aj waj.
Dla mnie clue było "ciała jak u greckich bogów". Choćby nie wiem jak był żałosny gdzie indziej to tu jest ironia jak w mordę dał!
Greccy bogowie mają małego małego, więc faktycznie ironia "jak w mordę", autorka może poczuć się zniechęcona.
18 2016-06-04 19:42:59 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-06-04 19:47:12)
Niech zgadnę tfu! wywróżę: no comment
Klio napisał/a:Dla mnie clue było "ciała jak u greckich bogów". Choćby nie wiem jak był żałosny gdzie indziej to tu jest ironia jak w mordę dał!
Greccy bogowie mają małego małego, więc faktycznie ironia "jak w mordę", autorka może poczuć się zniechęcona.
Chyba rzeczywiście poczuła się zniechęcona. Aż jej się skomentowania odechciało
20 2016-06-04 20:10:49 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-04 20:11:34)
Mnie natomiast ciekawi, jak ludzie mogą tak bardzo przywiązywać wagę do znaku zodiaku drugiej osoby. Od razu przypominają się te wszystkie dziwne tabelki z Bravo Girls, czy Bravo, gdzie sprawdzało się między innymi, do jakiego znaku zodiaku pasujesz, z którym nie będziesz się dogadywać, a u którego możesz liczyć jedynie na flirt
A autorka to chyba jakiś kiepski troll, albo nie potrafi posługiwać się komentarzami na forum.
No ale żeby nie było, że ja tu nic konstruktywnego nie napisałam, to proszę bardzo, prosto ze strony Bravo:
Jak się zakochuje: Chłopak spod tego znaku jest wyjątkowy – ma w sobie to coś. Jednak jego wadą jest nieśmiałość, więc nie łudź się, że zrobi pierwszy krok. Czeka na dziewczynę, która przejmie inicjatywę i sama rozpocznie rozmowę. Podejmowanie decyzji to jego słaby punkt, więc przygotuj się na to, że w związku z Rybą to ty będziesz "szefem".
Jak kocha: Jest gotów dzielić z tobą wszelkie zainteresowania i pasje. Tolerancyjny, szanujący twoje wybory i gust. Prawdziwy dżentelmen! W jego towarzystwie możesz czuć się bezpiecznie.
Czy jest wierny: Jeśli pokażesz mu, że ci na nim zależy, nawet nie spojrzy w kierunku innej dziewczyny!
Czego nie znosi: Ceni sobie swobodę, więc nie próbuj go ograniczać.
Także pozwolę sobie powtórzyć po słowach Żałosnego - nawet się nie zastanawiaj!!!!
Oż kurna, Autorka, druga Osoba na forum potrafiąca wysyłać puste posty...
Oż kurna, Autorka, druga Osoba na forum potrafiąca wysyłać puste posty...
![]()
![]()
Nie mniej jednak, załapała się na podium
23 2016-06-04 22:18:51 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-06-04 22:23:13)
Nie da się próbowałem co to jakiś Bóg forum czyt admin ?
Nie da się próbowałem co to jakiś Bóg forum czyt admin ?
Haha, pewnie by Ci odpowiedziała, ale potrafi tylko puste wysyłać
25 2016-06-04 22:23:20 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-06-04 22:34:03)
Żałosnemu polecam "Kto nikogo nie kocha, sam niczyjej nie zazna miłości. Zazdrośnik sam siebie dręczy jak najgorszy wróg"
Demokryt
Do autorki
Urodzeni w tej dekadzie są pod dodatkowym wpływem Marsa, który dodaje im odwagi i pasji oraz wzmaga intensywność przeżyć. Osoby z tej dekady najbardziej różnią się od pozostałych Ryb. Tak jak i inne Ryby, kierują się w życiu przede wszystkim intuicją i podświadomością, mają bogate życie wewnętrzne, jednak cechy te, zdominowane przez wpływ Marsa, wykorzystują do walki o własne ideały. Są wrażliwe na niesprawiedliwość i cierpienie. Chciałyby w miarę swoich możliwości walczyć z nieprawościami, czynić świat lepszym. Swoim zaangażowaniem często narażają się na nieprzyjemności. Kiedy zawodzą ideały, bardzo to przeżywają, jednak nie wyciągają z tego wniosków. Nadal z pasją powracają do poprzedniej działalności, nie przywiązując wagi do własnych korzyści. Ich wyobraźnia przerasta rzeczywistość. W swoich marzeniach chcą walczyć o sprawy innych, być błędnymi rycerzami, potykać się ze smokami itp. Tak już bywa, że za swoje dobre chęci prędzej mogą się doczekać wdzięczności od obcych niż najbliższych. Współżycie z Rybami z trzeciej dekady jest trudne. Szybko się obrażają, a przebaczają dość wolno. Nawet jeśli długo przebywa się z Rybą , nie zawsze wiadomo, co ją w danej chwili uraziło. Nieraz nie ma nawet bezpośredniej przyczyny, ale Ryba przypominała sobie coś z przeszłości, nawet odległej, i ponownie się obraziła. Jej zły humor udziela się domownikom. Powoduje to sprzeczki i odgrzebywanie przeszłości. Musi upłynąć kilka dni, zanim sytuacja powróci do normy. W miłości Ryby potrafią wnieść się na wyżyny, ale jeszcze częstsze są załamania. Tak zwanej normalnej sytuacji praktycznie w miłości z Rybą nie ma, gdyż emocje powodują że jest ona albo niezwykle szczęśliwa, albo załamana. Na szczęście z wiekiem natura ich uspokaja się, zmniejsza się wrażliwość i Ryby zaczynają zachowywać większy spokój i dystans do rzeczywistości. Starają się być doskonałymi partnerami: czułymi i opiekuńczymi.
Ryba z Baranem
Związek niezwykle trudny, ale możliwy. Rybę będzie razić impulsywność i obcesowość Barana, zaś tego będzie irytować niezdecydowanie Ryby. Mimo to oboje będą siebie pożądać, gdyż znakomicie się uzupełniają i potrzebują.
Ryba z Bykiem
To może być bardzo udany związek. Marzycielska Ryba z bardzo konkretnym Bykiem. Między wami może być najmniej niesnasek ,gdyż tylko Byk wykazuje tak dużą cierpliwość, aby w spokoju znosić niekonwencjonalne zachowanie Ryby,
Ryba z Bliźniakiem
Nie wróży to niczego dobrego. Życie upłynęłoby wam na konfliktach, płaczu i trudnościach życiowych. A gdzie w takim razie miejsce na satysfakcję? Najlepiej od razu odrzucić ten pomysł.
Ryba z Rakiem
Te dwa wodne znaki mogą stworzyć bardzo harmonijną parę. Oboje jesteście nadwrażliwi, oboje macie duży instynkt samozachowawczy i bogate życie wewnętrzne. Będziecie rozumieć się bez słów. Dom i rodzina dopełnią waszego szczęścia.
Ryba z Lwem
Ten mariaż was kusi. Lew swoim blaskiem przyciąga Rybę, ta zaś fascynuje go swoją wrażliwością i tajemniczością. Jeżeli Lew przedstawi autentyczne wartości, wszystko ułoży się dobrze, jeśli to tylko poza, Ryba szybko się na tym pozna.
Ryba z Panną
Nie przepadacie zbytnio za sobą, a mimo to coś was do siebie ciągnie. Może ten kontrast waszych charakterów? Jeśli przetrwacie początkowy okres, później dostrzeżecie wzajemne dla siebie korzyści, a i uczucia nabiorą nowego blasku.
Ryba z Wagą
Nie jest to dobry pomysł. Nieśmiała, niezdecydowana Ryba i pełna wahań Waga. Wyczucie piękna, smaku i harmonii to chyba trochę za mało na wspólne życie. Jeśli się jednak zdecydujecie, musicie się liczyć nie tyle ze sprzeczkami, ile z niezadowoleniem ze swojej sytuacji.
Ryba ze Skorpionem
Nie będzie idealnie, ale radość częściej będzie u was gościć niż żal straconych szans. Potraficie doskonale się rozumieć, macie wspólne zainteresowania i namiętności. Rybę może jednak razić niestałość i złośliwość partnera.
Ryba ze Strzelcem
Tylko wzajemna tolerancja może wasze pożycie uczynić znośne. W przeciwnym wypadku będziecie wylewać żale i brnąć dalej w tym niezbyt udanym związku. O wiele lepiej by wam ze sobą było na stopie przyjacielskiej.
Ryba z Koziorożcem
Jedno ma cechy, których brakuje drugiemu. Znakomita możliwość uzupełniania się. Również wasze uczucia mogą być niezwykle intensywne i namiętne, ale najpierw musicie mieć odwagę wyznać je sobie.
Ryba z Wodnikiem
Oboje lubicie marzyć, każde z was będzie żyło w odrębnym świecie. Ryba, jako bardziej praktyczna, zatroszczy się o dom, ale kto zapewni środki na utrzymanie? Pod tym względem może być u was niewesoło.
Ryba z Rybą
Za dużo w tym związku nierealności i nielogiczności. Oboje zatopicie się na amen w marzeniach. Natomiast kiedy zaczną spiętrzać się trudności, załamiecie się lub będziecie szukać od siebie ucieczki.
Mnie natomiast ciekawi, jak ludzie mogą tak bardzo przywiązywać wagę do znaku zodiaku drugiej osoby. Od razu przypominają się te wszystkie dziwne tabelki z Bravo Girls, czy Bravo, gdzie sprawdzało się między innymi, do jakiego znaku zodiaku pasujesz, z którym nie będziesz się dogadywać, a u którego możesz liczyć jedynie na flirt
![]()
A autorka to chyba jakiś kiepski troll, albo nie potrafi posługiwać się komentarzami na forum.
No ale żeby nie było, że ja tu nic konstruktywnego nie napisałam, to proszę bardzo, prosto ze strony Bravo:
Jak się zakochuje: Chłopak spod tego znaku jest wyjątkowy – ma w sobie to coś. Jednak jego wadą jest nieśmiałość, więc nie łudź się, że zrobi pierwszy krok. Czeka na dziewczynę, która przejmie inicjatywę i sama rozpocznie rozmowę. Podejmowanie decyzji to jego słaby punkt, więc przygotuj się na to, że w związku z Rybą to ty będziesz "szefem".
Jak kocha: Jest gotów dzielić z tobą wszelkie zainteresowania i pasje. Tolerancyjny, szanujący twoje wybory i gust. Prawdziwy dżentelmen! W jego towarzystwie możesz czuć się bezpiecznie.
Czy jest wierny: Jeśli pokażesz mu, że ci na nim zależy, nawet nie spojrzy w kierunku innej dziewczyny!
Czego nie znosi: Ceni sobie swobodę, więc nie próbuj go ograniczać.Także pozwolę sobie powtórzyć po słowach Żałosnego - nawet się nie zastanawiaj!!!!
![]()
Jakieś 3/4 się zgadza, potęga Bravo :-D
Lubią brać do buzi, jak to ryby
28 2016-06-04 23:04:05 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-04 23:06:39)
Ryba z Bykiem
To może być bardzo udany związek. Marzycielska Ryba z bardzo konkretnym Bykiem. Między wami może być najmniej niesnasek ,gdyż tylko Byk wykazuje tak dużą cierpliwość, aby w spokoju znosić niekonwencjonalne zachowanie Ryby,
Jest tu jakaś Ryba na pokładzie?
Bo jeśli tak, to niech wie, że jesteśmy sobie przeznaczeni!
Dzięki, Paweło, teraz mogę zawęzić poszukiwania mojego księcia do znaku zodiaku
Jakieś 3/4 się zgadza, potęga Bravo :-D
Jesteś Rybą?
Bo jeśli tak, to biorę w ciemno
29 2016-06-04 23:06:04 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-06-04 23:07:58)
Kurczę, post pod postem wywaliło
Ale korzystając z okazji, sprawdziłam, czy ja potrafię wysyłać puste i niestety NIE
P.S. Zauważyliście, że tych postów jej nawet nie liczy?
Paweło napisał/a:Ryba z Bykiem
To może być bardzo udany związek. Marzycielska Ryba z bardzo konkretnym Bykiem. Między wami może być najmniej niesnasek ,gdyż tylko Byk wykazuje tak dużą cierpliwość, aby w spokoju znosić niekonwencjonalne zachowanie Ryby,Jest tu jakaś Ryba na pokładzie?
![]()
Bo jeśli tak, to niech wie, że jesteśmy sobie przeznaczeni!![]()
![]()
Dzięki, Paweło, teraz mogę zawęzić poszukiwania mojego księcia do znaku zodiakuJacenty89 napisał/a:Jakieś 3/4 się zgadza, potęga Bravo :-D
Jesteś Rybą?
Bo jeśli tak, to biorę w ciemno![]()
Gotuj kompot :-D
Paweło to ja poproszę o horoskop Ryb, ale z pierwszej dekady
Gotuj kompot :-D
Chciałam tylko oznajmić, że kompot już gotowy
Daenerys, prawie udało Ci się mnie oszukać Ale tylko prawie
35 2016-06-05 01:17:20 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2016-06-05 01:18:49)
Ha! Post pod postem, ale proszę moderację o nie usuwanie tego przynajmniej przez jakiś czas . Rebus ma na celu rozruszanie styków forumowiczów. Co prawda obrałam inną technikę niż malaczarnulka, ale jest.
Łeeee, a chciałam być cwana. ;p Pomilcz jeszcze trochę, niech ktoś chociaż przez chwilę myśli, że mam supermoce jak wklejanie pustych postów.
Haha, no ja nic nie powiem, o to się nie martw
Ale sama próbowałam na różne sposoby wrzucić pusty i nic To jakieś czary są
Ej ja jestem ryba mam niebieskie oczy, ciemne blond włosy i moje ciało podchodzi pod boskie Boga Buddy
ale odstawienie śmieciowego jedzenia i siłownia pozbawia mnie boskości pomału
Poza tym jestem chodzącą zajebistością więc nie wiem co się tak uczepiłyście żałosnego
Też przepraszam za post pod postem, ale jakbym tamten zedytowała, to nie byłoby dowodum że nabyłam supermoce
Kurcze, roznoszą się one jak świnka czy inna cholera. Ciekawe, kogo jeszcze zakazi
Ha! Post pod postem, ale proszę moderację o nie usuwanie tego przynajmniej przez jakiś czas
. Rebus ma na celu rozruszanie styków forumowiczów. Co prawda obrałam inną technikę niż malaczarnulka, ale jest.
Łeeee, a chciałam być cwana. ;p Pomilcz jeszcze trochę, niech ktoś chociaż przez chwilę myśli, że mam supermoce jak wklejanie pustych postów.
Masz brązowy medal
To nie fair, czemu Krejzi się to nie udaje???
Jacenty89 napisał/a:Gotuj kompot :-D
Chciałam tylko oznajmić, że kompot już gotowy
Czy zostało jeszcze coś? Przysnęło mi się w nocy nad brzegiem rzeki pod gwiaździstym niebem :-P
To nie fair, czemu Krejzi się to nie udaje???
![]()
![]()
Lubię cię, Krejzi, więc jak chcesz, to ci na privie udzielę korepetycji z supermocy, żeby tu innym zabawy nie psuć.