Lekki, głęboki wózek dla dziecka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Lekki, głęboki wózek dla dziecka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez madziama (2016-06-02 15:52:51)

Temat: Lekki, głęboki wózek dla dziecka

Cześć dziewczyny, rodzę dopiero w grudniu ale chciałam już powoli rozpoznać temat wózków dziecięcych smile Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby wózek był lekki, bo będę go wnosić i znosić na drugie piętro smile Druga rzecz, to fajnie by było żeby był szczelny i ciepły, bo obawiam się trochę niskich temperatur. Czy możecie polecić jakieś konkretne modele?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lekki, głęboki wózek dla dziecka

jestem w tej samej kropce co ty też termin na grudzień mam też bede wnosić wózek itd  a wyboru nie mam jakiegoś konkretnego . Też oatrze na ceny .... i lipa nie umiem się decydować tongue

3

BabyMerc model Q7 leciutki, niby kółka a po śniegu jak na gąsiennicach;P 3in1 plus siateczka przeciw owadom, folia przeciwdeszczowa, pokrowce to chyba w każdym zestawie są no i torba z przewijakiem odpinanym. Taki zestaw kupiłam za 999 zł.

4 Ostatnio edytowany przez LeeBee (2016-06-03 20:10:48)

Coca cola niestety Babymerc waży ponad 13kg. To dużo jeśli trzeba wnosić. 

madziana z tego co się orientuje to xlandery są lekkie. Ważą z gondola około 10kg. Mój Jedo waży gdzieś 14kg i to jest masakra. Na szczęście mam tylko jendo pietro do pokonania

5

LeeBee napisał/a:

Coca cola niestety Babymerc waży ponad 13kg. To dużo jeśli trzeba wnosić

Jak dla mnie okej jest, tyle że ja "wjeżdżałam" po schodach;) a szczególnie silna nie jestem;D

6 Ostatnio edytowany przez Bardolka (2016-06-04 10:30:09)

Zestawienie dotyczy wózków głębokich
Deltim Focus - 14 kg
Deltim Premier - 17 kg
Emmaljunga Classic Duo - 16,5 kg
Emmaljunga Edge Duo, stelaż Sport - 18 kg
Jedo Bartatina Plus - 15,5 kg
Jedo Bartatina Classic - 14,5 kg
Mutsy 4rider - 16,25 kg
Mutsy Urbanrider - 16,25 kg
El-Jot Carmenn Air - 12 kg
Mikrus Alu-Sprint - 16 kg
Roan Marita - 15,5 kg
Roan Kortina - 15 kg
Baby Smile SX - 16,4 kg
Tako Patrol - 16,5 kg
Tako Natalia - 18 kg
Tako Voyager - 21 kg (mamma mia!)
Implast Volant 3 - 13 kg
Titi Triton - 13 kg
Mikado Ox-ford Four-Three - 13,7 kg
Chiccko Enjoy - 12,5 kg
Bexa B3 - 14 kg
ABC Rodeo - 11,3 kg
Baby Welt Moon 3T - 14 kg
Sawex Magical - 15 kg
Quinny Speedi - 16,7 kg (strasznie ciężka gondola: 6,2 kg)
Quinny Moodd - 14 kg
HARTAN Racer XLS - 14 kg
Bebe Confort Loola - 13 kg (w tym 6 kg gondola Windoo)
Bebe Confort High Trek - 14 kg
Bebe Confort Trophy - 16 kg

big_smile

7 Ostatnio edytowany przez polsza (2016-06-04 11:17:52)

Mutsy transporter. Polecam.

A potem Valco Spnap 4 (albo 3). Waga 6,6kg.

8

polsza u mnie ten wózek by sie kompletnie nie sprawdził ... a szkoda bo leciutki

Ja się zastanawiam nad baby merc q9 chyba i jakiś jeszcze . Bo musi to być dopasowane i do pory porodu i do dróg a tu są .... dziura na dziurze . No wiec wózek troche se poważe cóż mój go bd wnosił na pierwsze pietro hahahhaha

9

Czytam to i nie wiem czy prościej jest dziecko urodzić czy wózek wybrać big_smile Na szczęście mam jeszcze trochę czasu na dogłębne poznanie tematu, a jak mi się nie uda to przynajmniej bary sobie wyrobie smile Albo skapituluję i wózek w piwnicy będę zostawiać...

10

dobre jakosciowo  sa wozki od quinny smile mi w dodatku podobaja sie trojkolowce big_smile np speedi mi sie strasznie podoba i ma wszystko, co dla mnie wazne, regulowana raczke, spory kosz na zakupy smile mysle jednak ze wozki wielofunkcyjne sa zwykle ciezkie hmm na szczescie dziecko malo wazy, wiec nie jest ciezko wnosic tongue a przy wiekszym dziecku kupuje sie leciutka spacerowke smile

11

Tez skłanialabym sie ku wozkom z Quinny. Nie dosc ze sa lekkie i solidne, to maja nowoczesny design, a producent dorzuca dozywotnia gwarancje wink

12

Ja z moją żoną kupiliśmy jakiś czas temu wózek z Polskiej firmy Tutek. Nie braliśmy opcji, żeby wózek był jakiś zagraniczny. Firma tutek istnieje już na rynku 40 lat wiec  do czegoś zobowiązuję.  Wybraliśmy piękny model  Timer.

13

Jeśli mały i lekki wózek 2w1 to świetną opcją jest Cybex Mios. Bo stelaz po złożeniu jest bardzo mały i bardzo lekki. Gondolka jest całkiem spora. Mozesz tez odpiąć część materiału z boku gondolki i masz panoramiczną gondole. A spacerówka składa się razem z wpiętym siedziskiem. To taki typ wózek, w którym nie będziesz potrzebowała dodatkowej lekkiej spacerówki, bo on ci z powodzeniem wystarczy do ko ńca. Jedyny minus to małe kółka. typowo miejskie. Ale nie spodziewaj się lekkiego wózka na pompowanych kołach.

14

madziama napisał/a:

Cześć dziewczyny, rodzę dopiero w grudniu ale chciałam już powoli rozpoznać temat wózków dziecięcych smile Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby wózek był lekki, bo będę go wnosić i znosić na drugie piętro smile Druga rzecz, to fajnie by było żeby był szczelny i ciepły, bo obawiam się trochę niskich temperatur. Czy możecie polecić jakieś konkretne modele?

Zerknij na Baby Jogger City Sights 2w1. Gondola to gondola, nigdy nie bedzie lekki jak parasolka ale wozek jest swietny,niezawodny, bardzo praktyczny! Przymierzalismy sie do innych modeli ale ciesze sie ze stanelo na tym

15

Na pewno będziesz zadowolona z wózka Cavoe Moi+. Jest właśnie taki lekki, zwinny, zgrabny. Nie będzie z nim problemu zarówno na spacerze w lesie jak i podróży samolotem.

16

W takim razie ja polecam Cavoe Axo Shine. Nie dość, że lekki i zgrabny, to jeszcze żaden teren dla niego nie będzie trudny. Łatwo się też składa i da dziecku wygodę i bezpieczeństwo. Polecam

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Lekki, głęboki wózek dla dziecka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024