Zostawił mnie a ja cierpię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawił mnie a ja cierpię

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Zostawił mnie a ja cierpię

Facet mnie zostawił ma juz inna a ja sobie nie radze płacze nie spie nie jem .. Po 4 latach wspólnego mieszkania tak po prostu odszedł ... Dla mnie to jest koniec świata mi sie juz nie chce zyc ... Jak mam zapomnieć prosze doradźcie mi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawił mnie a ja cierpię

Nie da się zapomnieć ani tego przeskoczyć. Musisz po prostu przejść swoją żałobę. Pozwól by upłynął czas.

3

madoja napisał/a:

Nie da się zapomnieć ani tego przeskoczyć. Musisz po prostu przejść swoją żałobę. Pozwól by upłynął czas.

Juz minął miesiac a ja dalej mam go w głowie ... Spotykam sie z innymi zeby zapomnieć jednak i tak myślami jestem z nim co on z nią robi dlaczego wybrał ja ..., nie potrafię tego zrozumieć ... Gdy byliśmy razem nie kazał mi chodzić czesto na solarium bo jestem za czarna oczow malować na czarno bo to nieładnie wyglada nie lubił dziewczyn które maja tatuaż kolczyki sa wytapetowane pała papierosy .... Najgorsze jest to ze teraz wlasnie z taka dziewczyna jest i jakoś mu to nie przszkadza ... Dlaczego on to robi

4

Wiesz dlaczego on to robi?Ponieważ jest nieodpowiedzialny i bawi się życiem,żadnej dziewczyny nie traktuje serio.Teraz taka moda nastała,że młodzi mieszkają razem i facet ma wszystko podane pod nos,o nic nie musi zabiegać i tak zmienia co kilka lat na inną.Daj sobie spokój z nim,przemyśl i następnym razem mądrzej podejmuj decyzje o wspólnym zamieszkaniu.

5

Inga11 napisał/a:

Wiesz dlaczego on to robi?Ponieważ jest nieodpowiedzialny i bawi się życiem,żadnej dziewczyny nie traktuje serio.Teraz taka moda nastała,że młodzi mieszkają razem i facet ma wszystko podane pod nos,o nic nie musi zabiegać i tak zmienia co kilka lat na inną.Daj sobie spokój z nim,przemyśl i następnym razem mądrzej podejmuj decyzje o wspólnym zamieszkaniu.

Nie wiem co to za zachowanie ... nie chce z nią mieszkac a spi u niej codziennie i cały czas z nią jest ...powiedział mi ze żenił sie z nią nie bedzie wiec bez różnicy jak wyglada ... Ale ja w to nie wierze musi ja kochać skoro cały czas jest z nią jest ... Uważasz ze sie z nią pobawi i za jakiś czas znajdzie inna ... gdyby to była normalna dziewczyna to bym zrozumiała ale taka sobie wziął z takim wyglądem ... Cos mi tu nie pasuje. Nue potrafię zapomnieć i cały czas mnie to meczy ... Ja juz nie mam siły z łóżka wstać

6

Mam pytanie Oliwia...ile Ty wątków już założyłaś o tym/o nim?

7

majkaszpilka napisał/a:

Mam pytanie Oliwia...ile Ty wątków już założyłaś o tym/o nim?

To jest 2 ...bo ja nie radze sobie jak pomyśle ze jest z dziewczyna nie swoim typie ... Po co on to robi potrzebuje opini osob .., nie potrafię myślec normalne

8

Hmm...ja naliczyłam pięć wątków.Po co to?
Czekasz na odpowiedzi,które będą Ci "pasować"?

9

majkaszpilka napisał/a:

Moze kiedys pisałam ale ns inny temat ... Jezeli nie chcesz doradzić to po prostu nie pisz moze znajdzie sie ktos kto potrafi doradzić ... Po co takie pisanie ... Jestes tu zeby pomagać ludzia czy kpić z nich

10

oliwia27 napisał/a:

Nie wiem co to za zachowanie ... nie chce z nią mieszkac a spi u niej codziennie i cały czas z nią jest ...powiedział mi ze żenił sie z nią nie bedzie wiec bez różnicy jak wyglada ...

Cóż gościu uznał, że sie "pobawi" a, że czimś kosztem dla niego już sie nie liczy. A i jeszcze jedną on nie śpi u niej tylko z nią;) jakby to rzekł poczciwy dresik:" dobrze sie wali pewno nieeeee?" sama rozumiesz. Zlej dziada.

11

oliwia27 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Moze kiedys pisałam ale ns inny temat ... Jezeli nie chcesz doradzić to po prostu nie pisz moze znajdzie sie ktos kto potrafi doradzić ... Po co takie pisanie ... Jestes tu zeby pomagać ludzia czy kpić z nich

Ale ja chcę doradzić,tylko nie wiem w którym wątku najlepiej?
A czytam ze zrozumieniem,no chyba,że wątek z listopada ubiegłego roku dotyczył innego faceta?Ale to raczej nierealne,bo z "obecnym byłym" nie zdążyłabyś być cztery lata,prawda?
To tak gwoli wyjaśnienia.

I na koniec pomogę:
-ludziom-liczba mnoga..."m" na końcu.

To nie kpina,tylko rzeczowe,proste pytania.

12

coca-cola211 napisał/a:
oliwia27 napisał/a:

Nie wiem co to za zachowanie ... nie chce z nią mieszkac a spi u niej codziennie i cały czas z nią jest ...powiedział mi ze żenił sie z nią nie bedzie wiec bez różnicy jak wyglada ...

Cóż gościu uznał, że sie "pobawi" a, że czimś kosztem dla niego już sie nie liczy. A i jeszcze jedną on nie śpi u niej tylko z nią;) jakby to rzekł poczciwy dresik:" dobrze sie wali pewno nieeeee?" sama rozumiesz. Zlej dziada.

No tyle to i ja wiem ze z nią spi ...

13

majkaszpilka napisał/a:
oliwia27 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Ale ja chcę doradzić,tylko nie wiem w którym wątku najlepiej?
A czytam ze zrozumieniem,no chyba,że wątek z listopada ubiegłego roku dotyczył innego faceta?Ale to raczej nierealne,bo z "obecnym byłym" nie zdążyłabyś być cztery lata,prawda?
To tak gwoli wyjaśnienia.

I na koniec pomogę:
-ludziom-liczba mnoga..."m" na końcu.

To nie kpina,tylko rzeczowe,proste pytania.

tak to niego chodzi rozstałam sie a potem prosił zebym wróciła wiec ja zakochana bardzo tak zrobiłam .. A teraz nagle wywinął mi taki nr .. Oni razem pracują wiec wydaje mi sie ze on po prostu sie w niej zakochał jak ha poznał w pracy ... Nie zniosę jak wystawia jakies zdj na fb albo cos innego ... Mam ochote go zabijc naprawde za to jak mnie potraktował ... A znojmi jeszcze mnie pocieszają ze ona mu sir szybko znudzi i wroci do mnie ... Przeciez to jest nienormalne

14

Na razie to zabija Ciebie...
Poblokuj go w cholerę. .po co się sama katujesz?
Nic nie możesz zrobić, skoro on wybrał
Nie szukaj odpowiedzi-zadajesz sobie tylko tym ból, który nie daje Tobie żyć

15 Ostatnio edytowany przez salamander68 (2016-06-02 08:26:42)

Jak czytam takie tematy, to mam wrażenie, że przynajmniej w kwestii porzucenia kobieta od mężczyzny się aż tak nie różni. Jednak podobnie przeżywamy porzucenia. A w przypadku takim, jak Twój, czyli Twój luby nagle ma inną, to już w ogóle podobnie.

Gdybym ja był z dziewczyną 4 lata i mieszkał z nią, po czym nagle wyprowadził się i zaczął baraszkować z inną to oznaczałoby, że: nie mam do Ciebie szacunku, NIE KOCHAM, a tą drugą traktuję jako przygodę. Niestety ten gość nie wiadomo dlaczego z Tobą był. Piszę to jako 30 letni osobnik płci męskiej. I radzę Ci nie płacz. Zajmij się sobą. Stań się atrakcyjna, może jakiś sport. Rozwijaj swoje zainteresowania. Nie odzywaj się do niego ani słowem, to go przyciśnie. Zobaczysz. Ale nie chciej powrotu. Jeśli to już któreś rozstanie, to nie ma sensu tego naprawiać. Zamknij ten rozdział. Facet nie jest wart poważnego związku. Widzisz, żeby to chociaż wyglądało tak, że po rozstaniu każde z was się dystansuje by na wszystko spojrzeć z innej strony i potem to naprawić. Bez kobiet do zabaw i gówniarstwa. Ale tu tak nie wyglądało. Mężczyznę poznaje się tak naprawdę po tym, jak kończy. Ten Twój okazał się dzieciakiem.
Dlatego wyciągnij wnioski z tego, bo to jest dla Ciebie ważna lekcja. Odczytaj jej treść z tej sytuacji i o niej nie zapomnij.
Zalecam załatwienie formalności z byłym partnerem i potem totalnie urwać kontakt, wykasować z życia. Albo masz szacunek do siebie, albo nie.

16

Olivia napisz więcej szczegółów?

Mieszkaliście razem tak? to kto się wyprowadził? W jakiej formie to rozstanie miało miejsce?

17

salamander68 napisał/a:

Jak czytam takie tematy, to mam wrażenie, że przynajmniej w kwestii porzucenia kobieta od mężczyzny się aż tak nie różni. Jednak podobnie przeżywamy porzucenia. A w przypadku takim, jak Twój, czyli Twój luby nagle ma inną, to już w ogóle podobnie.

Gdybym ja był z dziewczyną 4 lata i mieszkał z nią, po czym nagle wyprowadził się i zaczął baraszkować z inną to oznaczałoby, że: nie mam do Ciebie szacunku, NIE KOCHAM, a tą drugą traktuję jako przygodę. Niestety ten gość nie wiadomo dlaczego z Tobą był. Piszę to jako 30 letni osobnik płci męskiej. I radzę Ci nie płacz. Zajmij się sobą. Stań się atrakcyjna, może jakiś sport. Rozwijaj swoje zainteresowania. Nie odzywaj się do niego ani słowem, to go przyciśnie. Zobaczysz. Ale nie chciej powrotu. Jeśli to już któreś rozstanie, to nie ma sensu tego naprawiać. Zamknij ten rozdział. Facet nie jest wart poważnego związku. Widzisz, żeby to chociaż wyglądało tak, że po rozstaniu każde z was się dystansuje by na wszystko spojrzeć z innej strony i potem to naprawić. Bez kobiet do zabaw i gówniarstwa. Ale tu tak nie wyglądało. Mężczyznę poznaje się tak naprawdę po tym, jak kończy. Ten Twój okazał się dzieciakiem.
Dlatego wyciągnij wnioski z tego, bo to jest dla Ciebie ważna lekcja. Odczytaj jej treść z tej sytuacji i o niej nie zapomnij.
Zalecam załatwienie formalności z byłym partnerem i potem totalnie urwać kontakt, wykasować z życia. Albo masz szacunek do siebie, albo nie.

On mi dzisiaj powiedział ze to nie jest jego dziewczyna i on nie bedzie mieszkał z babami i sie męczył ... Kilka dni spi u niej kilka w domu nic z tego nie rozumiem jak sie pokłócą to wraca do domu ... Albo sie nią bawi bo powiedział ze sie w niej nie zakochał i zebym sobie nie wmawiała ... On ma 29 lat a zachowuje sie jak małolat

18

kowal1 napisał/a:

Olivia napisz więcej szczegółów?

Mieszkaliście razem tak? to kto się wyprowadził? W jakiej formie to rozstanie miało miejsce?

Nadal mieszkamy razem poniewaz mamy wspolne mieszkanie i problemy finansowe ale mu powiedziałam ze ma sie wyprowadzić powiedział ze za tydzień jyz zabierze swoje rzeczy i sie wyprowadzi ... Dowiedziałam sie od znajomych ze on powiedział ze uczucie wygasło do mnie .,, ale po miesiącu chciał zebym wróciła i było wszystko ok dopóki nie poznał w pracy tej dziewczyny z ktora trazx jest ... Nie powiedział dlaczego tylko usłyszałam nie jesteśmy jyz razem daj mi spokoj ... wiec mu dzisiaj powiedxialam zeby był szczesliwy i ułożył sobie życie ... Tylko nikt nie wie co ja czuje jaki bol nie dopisania

19

Dni mijają a ja ciagle mysle i płacze ... Nue potrafię zapomnieć tak bardzo mi go brakuje ... Spotykam sie z innymi facetami zeby zapomnieć o nie myślec tyle jednak to wszystko na nic kompletnie każdy jeden jest porównywany do byłego ... Jak ja mam dalej układać życie kuedy sie nue da ... A on taki szczesluwy zakochany ciagle siedzi z nią nawet juz do domu nie wraca tak szybko ja po kochał ... Nie moge w to wszystko uwierzyć nie potrafię ... Ja musze go odzyskać bo inaczej nie mam po co zyc ... Co ja mam teraz robic

20

Znowu Ty, kobito?

Coś czuję, że bardziej Ci się o to rozchodzi, że odebrał Ci pewność siebie i poczucie kobiecej godności/poczucia wartości/oceny własnej pod względem własnego wyglądu, porzucając Cię i zmieniając na inną.

Teraz starasz się odzyskać nie tyle go, co podświadomie upewnić się, że jesteś coś warta jako kobieta, bo jak widać Twoja samoocena runęła jak domek z kart.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawił mnie a ja cierpię

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024