jak to jest z tą kobietą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak to jest z tą kobietą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: jak to jest z tą kobietą

Witam. Post ten poświęcam kobiecie która swoja osobą ciągle kręci mi w glowie od kilku lat. Poznaliśmy się na wakacjach. Cześć cześć i nic więcej jakiś rok czasu potem coś w naszych relacjach zmieniło się. Rozmowy pogaduszki przypadkowy dotyk, jednak los chciał ze związałem się z inną. Na dodatek było to błędem. Być może zraniłem ją może liczyła na coś bo już nigdy nie odzyskałem z nią takiego kontaktu. Obecnie widzimy tylko swoje zdjęcia na portalach społecznościowych. Początkowo unikala mnie potem  całkiem zaczęła ignorować bo każda próba kontaktu z nią kończyła się dla mnie brakiem odpowiedzi. Wiedziała o moich uczuciach. Inaczej może słabości bo napisanie do kobiety ze coś się do niej czuje to akt desperacji i niedojrzałości. Minęło sporo czasu trochę zmądrzałem patrzę na siebie i na relacje z kobietami z dystansem. Nie utrzymuję z nią kontaktu od jakiegoś roku. Ona nadal jest sama choc w moim i jej życiu i jej życiu pojawiło się kilka osób. Nwm czy ona jest kobietą pewną i niezależną z planami ze jest sama czy boi się związać z kimś jakąś relacją  mieszkamy aktualnie kilkadziesiąt km od siebie i tylko posty z jej nowymi zdjęciami przypominają mi o niej. Jak to z wami jest kobiety? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak to jest z tą kobietą

No, jak to z nami jest, no oczywiście, że normalnie z nami jest, przy czym w dzisiejszych czasach "normalność" to pojęcie względne tongue

A tak serio, to czego oczekujesz?

3

Logika mówi mi że nie mam tam tam czego szukać, dawno temu i nieprawda a poza tym spaliłem się w jej oczach. Ale gdy około co miesiąc dwa widzę jej zdjęcie to mnie ściska. Coś mówi żeby się starać choć czuję ze odbije się od ściany, tym bardziej że rzadko ją widuję wink

4

Jeżeli wiesz, że nic z tego nie będzie i "ściska"Cię, gdy oglądasz Jej zdjęcia, to po prostu zablokuj, albo wywal Ją ze znajomych na portalu i po sprawie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak to jest z tą kobietą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024