Witajcie. Mam problem niewiem jak tu żyć. Mieszkam w holandi . Mam sasiadke która pochodzi z Czarnogóry. Raz w roku przyjeżdża do niej jej brat. Bardzo ładny i przystojny kawaler. Znalazł mnie na Facebooku wymienilismy się telefonami i piszemy co kilka dni czy raz na tydzień. Ostatnio on coraz rzadziej odpisuje mi . Denerwuje się. Nie obiecał mi nic
Ma przyjechać na jesień co mam robić żeby było ok . Rzeby pisał jak na początku a nie rzadko. Może jak przyjedzie to się spotkamy pierwszy raz . Boję się że wyszłam już mu bokiem
Nue mogę spać ani jeść to straszne.
Zalatujesz desperacją, zajmij się sobą, poczytaj, pojeździj rowerem, nie uzależniaj swojego szczęścia wyłącznie od drugiej osoby, bo to bardzo niezdrowe jest.
Ale już chyba się uzaleznilam od pisania z nim. Całymi dniami nawet w pracy myślę o nim. Ostatnio we wtorek odpisał. I nie pisałam narazie nic .
Efekt za długiego pisania, wyidealizowałaś go sobie i teraz wzdychasz do swojego własnego wyobrażenia o nim, uwierz że nie warto, sam kiedyś tak miałem
Dokładnie. Najgorzej to zakochać się w obrazku...
Masz w swojej głowie wyidealizowany obrazek faceta o którym nic nie wiesz tak naprawdę. Zakochałaś się, to też nie jest nienormalne. Ale musisz zająć się przede wszystkim sobą, tak jak wyżej kolega Ci napisał, wyjdź do ludzi, idź na imprezę, zabaw się, idź na rower, do parku, cokolwiek. \czekaniem i wzdychaniem nic nie zmienisz, tylko zmarnujesz sobie miesiące życia.
Zależy Ci na nim:) Zawładnęła Tobą typowa reakcja na tzw pisanie ,taki rodzaj zauroczenia, tak działa magia druku :)Zainteresowanie swoja osobą i tyle :)Było by rozwiązaniem problemu tylko teraz pytanie jak to zrobić ?Może poprostu zacząć próbować interesować się jego pracą zainteresowaniem ,hobby .Zacznij w tym kierunku tak aby On miał ochotę pisać .Pozdrawiam dziś Wszystkich w niedzielę .
Witajcie. Najgorsze jest to że nie umie przestać o nim myśleć. Piszemy raz na tydzień . On ma przyjechać tu w grudniu na około 2 miesiace. Niewiem może się spotkamy. Ale co to będzie to niewiem. Całymi dniami mam go w głowie. Nie umie inaczej
8 2016-06-09 19:17:02 Ostatnio edytowany przez kaka8 (2016-06-09 19:20:35)
Twoja ortografia aż razi w oczy, coś strasznego...
Mam problem niewiem jak tu żyć. Mieszkam w holandi .
Welkom! Zo slecht is het hier (in NL) ook weer niet
Nue mogę spać ani jeść to straszne.
Myśl pozytywnie. Niedługo zbliża się sezon plażowy. Jak nie możesz jeść to na lato będziesz miała bardzo fajną figurę
No a poza tym to już chyba nic więcej nie mogę Ci poradzić. Oprócz może tego, że straszny z niego eikel, że tak rzadko do Ciebie pisze.
Groentjes!
10 2016-06-09 19:29:41 Ostatnio edytowany przez Tomek4811 (2016-06-09 19:30:46)
-