Pomóżcie mi jak odczytać intencję mojego przyjaciela czy to czysta ciekawość, zazdrość a moze dyskretna kontrola? Otóż zawsze gdy gdzies jade zawsze dopytuje z kim po co gdzie dlaczego. Rozmawiam z kims to z kim rozmawiam. Jak sie dlugo nie odzywam to wiadomości co robisz, gdzie jestes? Co o tym myslicie?
Pomóżcie mi jak odczytać intencję mojego przyjaciela czy to czysta ciekawość, zazdrość a moze dyskretna kontrola? Otóż zawsze gdy gdzies jade zawsze dopytuje z kim po co gdzie dlaczego. Rozmawiam z kims to z kim rozmawiam. Jak sie dlugo nie odzywam to wiadomości co robisz, gdzie jestes? Co o tym myslicie?
Ma jeszcze przyjaciół, znajomych, czy jesteś całym jego światem?
Ma dużo znajomych, przyjaciół. Ogólnie jest lubiana osobą
Czy podobną ciekawość wykazuje w stosunku do innych znajomych?
Czy informacje jakie dostarczasz skutkują tym, że czasem zabiera się z tobą i tymi znajomymi?
Nie. A czy wobec innych? Szczerze nie zwracalam szczegolnej uwagi na to
Według mnie kontrola, ale odpowiedź twierdząca na pierwsze pytanie oznaczałaby, że ciekawski z niego człowiek.
Pewnie wszystkiego po trochę. Generalnie tak już mamy, że chcemy jak najwięcej wiedzieć o osobach nam bliskich.
8 2016-05-29 21:59:47 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2016-05-29 22:00:15)
Z jednej może się martwić i w razie czego wie gdzie i z kim, a z drugiej pewnie i jest zazdrosny. Wygląda jak byś była dla niego kimś więcej niż przyjaciółką.
skoro przyjaciel to może też się troszczyć, martwić jeśli długo się nie odzywasz