zazdrosc czy ciekawosc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zazdrosc czy ciekawosc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zazdrosc czy ciekawosc?

Pomóżcie mi jak odczytać intencję mojego przyjaciela czy to czysta ciekawość, zazdrość a moze dyskretna kontrola?  Otóż zawsze gdy gdzies jade zawsze dopytuje z kim po co gdzie dlaczego.  Rozmawiam z kims to z kim rozmawiam.  Jak sie dlugo nie odzywam to wiadomości co robisz, gdzie jestes?  Co o tym myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zazdrosc czy ciekawosc?
Niepokorna12 napisał/a:

Pomóżcie mi jak odczytać intencję mojego przyjaciela czy to czysta ciekawość, zazdrość a moze dyskretna kontrola?  Otóż zawsze gdy gdzies jade zawsze dopytuje z kim po co gdzie dlaczego.  Rozmawiam z kims to z kim rozmawiam.  Jak sie dlugo nie odzywam to wiadomości co robisz, gdzie jestes?  Co o tym myslicie?

Ma jeszcze przyjaciół, znajomych, czy jesteś całym jego światem?

3

Ma dużo znajomych, przyjaciół.  Ogólnie jest lubiana osobą

4

Czy podobną ciekawość wykazuje w stosunku do innych znajomych?
Czy informacje jakie dostarczasz skutkują tym, że czasem zabiera się z tobą i tymi znajomymi?

5

Nie. A czy wobec innych?  Szczerze nie zwracalam szczegolnej uwagi na to

6

Według mnie kontrola, ale odpowiedź twierdząca na pierwsze pytanie oznaczałaby, że ciekawski z niego człowiek.

7

Pewnie wszystkiego po trochę. Generalnie tak już mamy, że chcemy jak najwięcej wiedzieć o osobach nam bliskich.

8 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2016-05-29 22:00:15)

Z jednej może się martwić i w razie czego wie gdzie i z kim, a z drugiej pewnie i jest zazdrosny. Wygląda jak byś była dla niego kimś więcej niż przyjaciółką.

9

skoro przyjaciel to może też się troszczyć, martwić jeśli długo się nie odzywasz

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zazdrosc czy ciekawosc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024