Witajcie. Mam nadzieje, że mi coś doradzicie. Mianowicie od jakiegoś czasu uczęszczam na basen. Spodobał mi się pewien mężczyzna, który również tam przebywa. W ciągu jednego dnia kilkakrotnie uśmiechnął się do mnie bardzo szeroko, no i bum ostatnim razem zerkaliśmy na siebie, on tak bardziej nieśmiało. Aczkolwiek widzialam, ze patrzy w moją stronę. i teraz pytanie. zagadac? napisać do niego na portalu społecznościowym? czy nie wyjdę na głupią desperatke?
Jako facet wolałbym żeby kobieta do mnie zagadała bezpośrednio a nie przez portal spolecznościowy. Zobaczysz jego reakcje, możesz wyczuć sytuacje być może facet tego nie zrozumie i będziesz musiała bardziej mu zasugerować to, że jesteś nim zainteresowana. Tak ja to widzę z męskiego punktu widzenia.
Łatwo mówić, ale jeżeli Ci się podoba... zagadaj. Inaczej będziesz żałowała, że tego nie zrobiłaś choć mialas okazję poznać kogoś kto może się okazać fantastyczną osobą. Takie zagranie nie będzie miało nic związanego z desperacją. Wyjdziesz po prostu na pewną siebie, odważna dziewczynę. Powodzenia!
No raczej, że zagadaj. Nie na portalu społecznościowym. Jesteś na basenie, możecie razem popływać, potrenować.