czy to zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: czy to zdrada?

Witam
Jestem tu nowa.długo szukałam jakiegoś forum do wygadania się ale zawsze rezygnowałam twierdząc że dam sobie radę sama.
Nie dam rady -dziś już to wiem.Potrzebuje wygadać się !! Przed znajomymi mi wstyd bo uchodzimy za wzorowe małżeństwo i chyba nie chcę żeby ktoś coś poźniej o nas mówił.
Wydawało mi się że jestem szczęśliwą żoną i matką i nic mi nie zburzy tego spokoju.
Niestety. od jakiś 2 miesięcy nie daje mi spokoju moja zazdrość .Cierpię strasznie.Kołatanie serca,bóle brzucha ,trzęsawica.
Wszystko to na widok mojego męża trzymającego telefon w ręku.Pisze z jakąś nową koleżanką z pracy.
On uważa że to nic takiego.Po prostu lubią się i sobie piszą.
A mnie szlag trafia jak wieczorami klepie w ten telefon do północy albo i dłużej.
Wiem niewiele o niej ale wiem bo jak kiedyś zapytałam z kim pisze to po prostu mi powiedział. Mógł przecież skłamać
Zapewnia mnie że wszystko jest w porządku i nic Go z nią nie łączy.
Pozabezpieczał telefon gdybym przypadkiem nie wpadła na pomysł poczytania sobie.
Twierdzi ze jego telefon to jego prywatność
Kilkukrotnie pytałam o czym piszą, żeby podał mi jakiś przykład.Wpada wtedy" w szał" i zaczyna się denerwować
Jeszcze parę dni temu to po prostu płakałam w poduszkę od kilku dni łykam coś na uspokojenie
Ale chyba potrzebuję iść się wygadać do jakiegoś psychoterapeuty.Może ktoś mi tu coś doradzi co mam robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to zdrada?

Jak długo się znacie? Jak dług jesteście małżeństwem?
Misiaczek klepie sobie do północy sesemeski z nową koleżanką z pracy o treści prywatnej a Ty nie wiesz co to oznacza?
No więc oznacza to, że się zauroczył w nowej dupie, zdradza Cię w warstwie emocjonalnej (miejmy nadzieję, że tylko) i że ma Cię totalnie gdzieś bo nawet mu się łgać nie chce.
A Ty chcesz wygadać się przed psychoterapeutą, żeby łatwiej znosić zaistniałą sytuację?. Zabawne.
Rozumiem, że jesteś zależna od niego materialnie?
Zasugeruj mu delikatnie, żeby się już ocknął bo powędrował odrobinę zbyt daleko.

3

Jesteśmy razem od 11 lat  od 7 małżeństwem
Przeszliśmy naprawdę wiele w życiu  .
Może ja więcej bo u mnie były jeszcze problemy w domu rodzinnym potem  nieudane małżeństwo  ,gdzie maż mnie bił i poniżał.
Z obecnym mężem przeżyliśmy stratę 3 dzieci.Ból ,cierpienie. Potem ciąża z informacją że dziecko jest chore ale zdecydowaliśmy się że urodzę .
Na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku i mamy  zdrowego 4 latka
Nie jestem zależna materialnie .
Zdaję sobie sprawę że zdradza mnie ale naprawdę wszystko u nas wydaje się być  dobrze.
Szukamy nowego mieszkania, planujemy wyjazdy ,seks jest boski.
Po prostu chcę wiedzieć o czym piszą ? To mi nie daje spokoju

4

Nie znasz treści tych rozmów,czy mesków,a my szklanej kuli nie mamy tongue
Niemniej,to niepokojące,że jest tak tymi rozmowami zaabsorbowany...i tym,że założył hasła.
Dla mnie to mocno podejrzane.

A to,że Wydaje się dobrze..to jeszcze nie znaczy,że jest.Może jest tak dobrym aktorem,że ciągnie na dwa fronty?Postaraj się czegoś dowiedzieć o tej dupie,może jego kumple coś wychlapią.

5

Widziałam  kiedyś 2 od niej .Potem zmienił hasło
W jednym tekst typu "niezły z Ciebie  romantyk mam nadzieję że wypad się uda "   i tu  mam nadzieję że chodzi o nas bo to było przed majówką gdzie zaszaleliśmy i pojechaliśmy na weekend  sami .Wydaliśmy w cholerę kasy ,było zarąbiście .Ale wtedy też pisał z nią -ona rzekomo też była na wyjeżdzie z mężem gdzieś na granicą.To dla niej ściągnął  aplikacje do pisania WhatsApp

I drugi sms typu jakieś spowiedzi jak minął dzień 'byłam z psami na spacerze"

Sam nigdzie nie wychodzi zawsze jesteśmy razem .Oprócz jego siłowni bo nie lubię tam chodzić wolę iść wtedy na fitness

Tym wypytywaniem doprowadzam go do szału i twierdzi że pcham go  do zdrady i dłużej  tego nie wytrzyma i w końcu to zrobi a nie chce

6

ancia38 napisał/a:

Tym wypytywaniem doprowadzam go do szału i twierdzi że pcham go  do zdrady i dłużej  tego nie wytrzyma i w końcu to zrobi a nie chce

hahahha...Kochana...standard.

Każdy z nich tak mówi.
A potem gibaj pokutę,przecież mnie sama w ramiona boczniary popchnęłaś big_smile
Poczytaj podobne wątki,jakby kalkę przyłożyć.

Widują się w pracy codziennie i nie mogą się nagadać?

7

nie widują się codziennie .Ona pracuje od pon do pt  od 8 do 16  a mój mąż pracuje w 4-brygadówce 4 dni po 12 godzin    od 8 do 20 potem 4 dni wolnego i znów 4 dni po 12 godzin na noc

Sama się tak zachowywałam jak Go poznałam a byłam jeszcze z poprzednim mężem.Tak więc stąd te  moje podejrzenia.
Ale u mnie była inna sprawa żeby nie było ze z mojej winy rozpadło się małżeństwo.
Mój eks mąż bił mnie i zdradzał notorycznie

8

Jeżeli ona ma męża i dzieci to prawdopodobnie chodzi tylko o niewinne bzykanko relaksacyjne.
W przeciwnym wypadku nie angażuj się na razie jakoś za bardzo w projektowanie waszego nowego "wspólnego" mieszkania.
Szkoda czasu.

9

Z tego co wiem dzieci nie maja i to chyba gorsze

10

albo mu założysz podsłuch w telefonie albo pojdziesz do psychologa wink
od niego zdaje sie, ze nic nie uzyskasz skoro zalozył hasło to ma cie w D. I to jest słabe.. Możesz mieć z nim boski sex kiedy tak bardzo trapi cie jego ewntualna niewierność??? mhmmmm ja bym nie mogła

ancia38 napisał/a:

Jesteśmy razem od 11 lat  od 7 małżeństwem
Przeszliśmy naprawdę wiele w życiu  .
Może ja więcej bo u mnie były jeszcze problemy w domu rodzinnym potem  nieudane małżeństwo  ,gdzie maż mnie bił i poniżał.
Z obecnym mężem przeżyliśmy stratę 3 dzieci.Ból ,cierpienie. Potem ciąża z informacją że dziecko jest chore ale zdecydowaliśmy się że urodzę .
Na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku i mamy  zdrowego 4 latka
Nie jestem zależna materialnie .
Zdaję sobie sprawę że zdradza mnie ale naprawdę wszystko u nas wydaje się być  dobrze.
Szukamy nowego mieszkania, planujemy wyjazdy ,seks jest boski.
Po prostu chcę wiedzieć o czym piszą ? To mi nie daje spokoju

11

Na pewno nie możesz cały czas Mu truć głowy o tym, bo w końcu Cię zdradzi.
Jak dla mnie powinnaś jeden dosadny raz Mu powiedzieć, że nie życzysz sobie aby z Nią pisał, jeżeli nie uszanuje Twojego zdania to spakuj Jego manatki i baju baj.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024