Witam
Jestem tu nowa.długo szukałam jakiegoś forum do wygadania się ale zawsze rezygnowałam twierdząc że dam sobie radę sama.
Nie dam rady -dziś już to wiem.Potrzebuje wygadać się !! Przed znajomymi mi wstyd bo uchodzimy za wzorowe małżeństwo i chyba nie chcę żeby ktoś coś poźniej o nas mówił.
Wydawało mi się że jestem szczęśliwą żoną i matką i nic mi nie zburzy tego spokoju.
Niestety. od jakiś 2 miesięcy nie daje mi spokoju moja zazdrość .Cierpię strasznie.Kołatanie serca,bóle brzucha ,trzęsawica.
Wszystko to na widok mojego męża trzymającego telefon w ręku.Pisze z jakąś nową koleżanką z pracy.
On uważa że to nic takiego.Po prostu lubią się i sobie piszą.
A mnie szlag trafia jak wieczorami klepie w ten telefon do północy albo i dłużej.
Wiem niewiele o niej ale wiem bo jak kiedyś zapytałam z kim pisze to po prostu mi powiedział. Mógł przecież skłamać
Zapewnia mnie że wszystko jest w porządku i nic Go z nią nie łączy.
Pozabezpieczał telefon gdybym przypadkiem nie wpadła na pomysł poczytania sobie.
Twierdzi ze jego telefon to jego prywatność
Kilkukrotnie pytałam o czym piszą, żeby podał mi jakiś przykład.Wpada wtedy" w szał" i zaczyna się denerwować
Jeszcze parę dni temu to po prostu płakałam w poduszkę od kilku dni łykam coś na uspokojenie
Ale chyba potrzebuję iść się wygadać do jakiegoś psychoterapeuty.Może ktoś mi tu coś doradzi co mam robić?
Jak długo się znacie? Jak dług jesteście małżeństwem?
Misiaczek klepie sobie do północy sesemeski z nową koleżanką z pracy o treści prywatnej a Ty nie wiesz co to oznacza?
No więc oznacza to, że się zauroczył w nowej dupie, zdradza Cię w warstwie emocjonalnej (miejmy nadzieję, że tylko) i że ma Cię totalnie gdzieś bo nawet mu się łgać nie chce.
A Ty chcesz wygadać się przed psychoterapeutą, żeby łatwiej znosić zaistniałą sytuację?. Zabawne.
Rozumiem, że jesteś zależna od niego materialnie?
Zasugeruj mu delikatnie, żeby się już ocknął bo powędrował odrobinę zbyt daleko.
Jesteśmy razem od 11 lat od 7 małżeństwem
Przeszliśmy naprawdę wiele w życiu .
Może ja więcej bo u mnie były jeszcze problemy w domu rodzinnym potem nieudane małżeństwo ,gdzie maż mnie bił i poniżał.
Z obecnym mężem przeżyliśmy stratę 3 dzieci.Ból ,cierpienie. Potem ciąża z informacją że dziecko jest chore ale zdecydowaliśmy się że urodzę .
Na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku i mamy zdrowego 4 latka
Nie jestem zależna materialnie .
Zdaję sobie sprawę że zdradza mnie ale naprawdę wszystko u nas wydaje się być dobrze.
Szukamy nowego mieszkania, planujemy wyjazdy ,seks jest boski.
Po prostu chcę wiedzieć o czym piszą ? To mi nie daje spokoju
Nie znasz treści tych rozmów,czy mesków,a my szklanej kuli nie mamy
Niemniej,to niepokojące,że jest tak tymi rozmowami zaabsorbowany...i tym,że założył hasła.
Dla mnie to mocno podejrzane.
A to,że Wydaje się dobrze..to jeszcze nie znaczy,że jest.Może jest tak dobrym aktorem,że ciągnie na dwa fronty?Postaraj się czegoś dowiedzieć o tej dupie,może jego kumple coś wychlapią.
Widziałam kiedyś 2 od niej .Potem zmienił hasło
W jednym tekst typu "niezły z Ciebie romantyk mam nadzieję że wypad się uda " i tu mam nadzieję że chodzi o nas bo to było przed majówką gdzie zaszaleliśmy i pojechaliśmy na weekend sami .Wydaliśmy w cholerę kasy ,było zarąbiście .Ale wtedy też pisał z nią -ona rzekomo też była na wyjeżdzie z mężem gdzieś na granicą.To dla niej ściągnął aplikacje do pisania WhatsApp
I drugi sms typu jakieś spowiedzi jak minął dzień 'byłam z psami na spacerze"
Sam nigdzie nie wychodzi zawsze jesteśmy razem .Oprócz jego siłowni bo nie lubię tam chodzić wolę iść wtedy na fitness
Tym wypytywaniem doprowadzam go do szału i twierdzi że pcham go do zdrady i dłużej tego nie wytrzyma i w końcu to zrobi a nie chce
Tym wypytywaniem doprowadzam go do szału i twierdzi że pcham go do zdrady i dłużej tego nie wytrzyma i w końcu to zrobi a nie chce
hahahha...Kochana...standard.
Każdy z nich tak mówi.
A potem gibaj pokutę,przecież mnie sama w ramiona boczniary popchnęłaś
Poczytaj podobne wątki,jakby kalkę przyłożyć.
Widują się w pracy codziennie i nie mogą się nagadać?
nie widują się codziennie .Ona pracuje od pon do pt od 8 do 16 a mój mąż pracuje w 4-brygadówce 4 dni po 12 godzin od 8 do 20 potem 4 dni wolnego i znów 4 dni po 12 godzin na noc
Sama się tak zachowywałam jak Go poznałam a byłam jeszcze z poprzednim mężem.Tak więc stąd te moje podejrzenia.
Ale u mnie była inna sprawa żeby nie było ze z mojej winy rozpadło się małżeństwo.
Mój eks mąż bił mnie i zdradzał notorycznie
Jeżeli ona ma męża i dzieci to prawdopodobnie chodzi tylko o niewinne bzykanko relaksacyjne.
W przeciwnym wypadku nie angażuj się na razie jakoś za bardzo w projektowanie waszego nowego "wspólnego" mieszkania.
Szkoda czasu.
Z tego co wiem dzieci nie maja i to chyba gorsze
albo mu założysz podsłuch w telefonie albo pojdziesz do psychologa
od niego zdaje sie, ze nic nie uzyskasz skoro zalozył hasło to ma cie w D. I to jest słabe.. Możesz mieć z nim boski sex kiedy tak bardzo trapi cie jego ewntualna niewierność??? mhmmmm ja bym nie mogła
Jesteśmy razem od 11 lat od 7 małżeństwem
Przeszliśmy naprawdę wiele w życiu .
Może ja więcej bo u mnie były jeszcze problemy w domu rodzinnym potem nieudane małżeństwo ,gdzie maż mnie bił i poniżał.
Z obecnym mężem przeżyliśmy stratę 3 dzieci.Ból ,cierpienie. Potem ciąża z informacją że dziecko jest chore ale zdecydowaliśmy się że urodzę .
Na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku i mamy zdrowego 4 latka
Nie jestem zależna materialnie .
Zdaję sobie sprawę że zdradza mnie ale naprawdę wszystko u nas wydaje się być dobrze.
Szukamy nowego mieszkania, planujemy wyjazdy ,seks jest boski.
Po prostu chcę wiedzieć o czym piszą ? To mi nie daje spokoju
Na pewno nie możesz cały czas Mu truć głowy o tym, bo w końcu Cię zdradzi.
Jak dla mnie powinnaś jeden dosadny raz Mu powiedzieć, że nie życzysz sobie aby z Nią pisał, jeżeli nie uszanuje Twojego zdania to spakuj Jego manatki i baju baj.