Wita, mam kryzys w małżeństwie, możecie mi polecić psychologa, terapeutę ze śląska?
Hej,
troszkę późno odpisuję...ale ostatnimi czasy rzadko zaglądam na to forum. Mogę Ci polecić moim zdaniem świetnego specjalistę ze śląska- pana [spam], teraz chyba przyjmuje w [spam]. ( tak przynajmniej podaje mi przeglądarka). Ma rewelacyjne podejście do człowieka, jest sympatyczny, komunikatywny, potrafi w rozmowie sprawić , że spojrzy się na swoje położenie z zupełnie innej perspektywy. Mnie bardzo pomógł, gdy ponad 3 lata temu , tuż przed ślubem mój narzeczony, jak gdyby nigdy nic ogłosił, że poznał miłość swego życia i niestety ale szczęśliwego zakończenia ze mną nie przewiduje. Do całej traumy sytuacyjnej, doszło jeszcze olbrzymie poczucie winy, zaniżenie własnej wartości, a w dalszej perspektywie lęki, które zaczęły rzutować na wszystkie aspekty mojego życia. Pojawiły się epizody depresyjne, moje próby " wyjścia z kryzysu na własną rękę" , a potem wizyty w gabinetach. Przeszłam przez trzech rzekomo świetnych specjalistów, z czego z żadnym nie umiałam znaleźć wspólnego języka, a jeden z nich sprowadził moje wszystkie problemy do poziomu czysto seksualnego.
Dlatego bardzo się cieszę, że koleżanka ( która wtedy chodziła do tego pana na terapię małżeńską) poleciła mi właśnie P. Wojtka. Facet odmienił moje życie o 180 stopni, w porównaniu do tamtych "specjalistów" moim zdaniem to perełka. Po pół roku zupełnie zmieniłam nastawienie do życia. Ciężko to opisać słowami, ale potrafił ze mną przepracować moje zachowania i emocje w taki sposób, że teraz inaczej patrzę na swoje doświadczenia i mam zupełnie inny stosunek do pewnych spraw. Poza tym te spotkania dawały mi dużo do myślenia i były dla mnie bardzo motywujące. I co też mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło ten psycholog bardzo angażował się w cały proces terapeutyczny i miałam wrażenie, że razem próbujemy pokonywać moje lęki! To było dla mnie wtedy niesamowite bo pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem do klienta. Także z czystym sercem mogę polecić!