Wystawił mnie? Potrzebuje porady! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wystawił mnie? Potrzebuje porady!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Wystawił mnie? Potrzebuje porady!

Postaram się zwięźle i na temat. Spotykałam się od półtorej roku z facetem (37 lat). Na samym początku znajomości powiedziałam mu, ze z nim nigdy nie będę, za dużo przeciwności. Mimo to, byliśmy na wspólnych wakacjach, spędzaliśmy razem czas jak była taka możliwość, on wyznał, że mnie kocha, a ja też się wkręciłam. Umówiliśmy się na urlop w góry, planowaliśmy go od marca. Wszytko było ok, chociaż zdarzały się kłótnie. Zaczął trzymać mnie na dystans i ciągle powtarzał, ze nie robi sobie już nadziei i jesteśmy tylko kumplami, itp. Wcześniej próbowaliśmy to zakończyć kilka razy, ale nie wychodziło. Rozmawialiśmy codziennie po kilka godzin dziennie, mnóstwo sms-ów.
I ostatnio rozmawiając z nim przez telefon mówi: "...ktoś mi powiedział, że mam skłonność do patologii, że spotykałem się z patologicznymi dziewczynami i, że bzykam same patologie..." Poczułam się jakbym dostała w głowę czymś ciężkim. Jakbyście to odebrały??? Bo ja poczułam się porównana do patologii mimo, że to nie były jego słowa tylko kogoś. Ale on stwierdził, że wymyślam, że nic takiego nie powiedział, że ma dosyć mojego wymyślania, był bardzo wkurzony, co było do niego nie podobne, po kilku wymianach zdań, napisał sms-a, żebym odwołała urlop i wykasowała jego numer. To była środa, a w poniedziałek (dziś) mieliśmy wyjeżdżać. W piątek się dowiedziałam, ze w poniedziałek leci z koleżanką do Hiszpanii. Czy to możliwe, że tak to sobie zaplanował? Czy to czysty przypadek? Czy musiał zachować się tak chamsko, żeby zerwać kontakt? Dodam, że nigdy wcześniej nie chciał go zrywać całkowicie.
Jestem tym zszokowana i nie wiem co myśleć. Mam nadzieję, że komuś będzie się chciało to przeczytać smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wystawił mnie? Potrzebuje porady!

Na samym początku znajomości dałaś mu do zrozumienia, żeby się nie angażował, a sama z czasem to zrobiłaś. To już niestety jest Twoja sprawa. On postarał się postąpić zgodnie z Twoimi zaleceniami: zaczął się wycofywać i szukać znajomości z kimś, z kim miałby jakieś perspektywy.
Manewr z obrażeniem się i wycofaniem z planu wyjazdu z Tobą był raczej zaplanowany. Widać po wcześniejszych próbach zerwania kontaktu uznał, że taka drama, sprowokowanie kłótni, zwalenie winy na Ciebie jest najlepszym wyjściem. 37 lat, a bezjajecznie postąpił nie mówiąc wprost o co chodzi i nie zrywając znajomości jak dorosły człowiek. Ostatecznie może to i dobrze, że Pan bezjajeczny sobie poleciał do Hiszpanii, nie ma co za nim oczu wypłakiwać.

Zamiast myśleć o nim zastanów się bardziej nad sobą. Nie chcesz związku, a jednak do niego przesz. Mężczyzna Ci nie odpowiada, a jednak z nim jesteś. Chcesz, żeby się nie angażował, a potem masz pretensje gdy robi dokładnie to. Nie kończysz „związku”, a tylko „próbujesz” wink Pod względem prowadzenia przez Ciebie znajomości, to rzeczywiście jest rodzaj patologii: mówisz jedno, a robisz coś kompletnie odwrotnego.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Wystawił mnie? Potrzebuje porady!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024