Witam
Astronauta.
Astronauta.
Kurcze, wlasnie chciałam napisać!
Ale jaki sens ma imonowanie kobiecie pracą? Przecież ciecie, śmieciarze i politycy też bywają w związkach, a zawody raczej mało imponujące.
żadna praca nie hańbi to napewno, zależy jakiej kobiecie: jedna zwróci uwagę jak malarz trzyma pędzel a druga, jak się nim posługuje ![]()
bardziej charakter, osobowość, zaradność i spryt przykuje uwagę to tylko moje zdanie
Witam
Pracą nad sobą. Np. w kwestii umiejętności nawiązywania i podtrzymywania konwersacji...
7 2016-05-12 09:00:51 Ostatnio edytowany przez emde (2016-05-12 09:02:11)
Wysoko postawiony członek organizacji przestępczej. ![]()
Żadną. Jeśli jego status zapewni jej odpowiedni poziom życia. ![]()
Wysoko postawiony członek organizacji przestępczej.
Ekhm...
niekoniecznie w organizacji...
Mi rowniez zaimponowalby facet, ktory w kwestiach zawodowych po prostu jest zaradny, ktory da poczucie bezpieczenstwa rowniez finansowego. Taki, ktory poradzi sobie w kazdej okolicznosci, bo wiadomo praca w dzisiejszych czasach niepewna ![]()
No oczywiście musiałby być zawodowym żołnierzem:)
Taki żołnierz imponuje trollom pokroju Ludmiłły.Z tym, źe ja nie mam pewności, że to kobieta była:)
A tak serio to uczciwą, ciężką i pełną pasji pracą.
pracą umysłową... że czasem zastanowi się i zauważy problemy, a może nawet je rozwiąże ![]()
odkurzanie, zmywanie czyli obowiązki domowe:))
Uczciwą.
Niektórym kobietom dawca spermy :-D
16 2016-05-14 19:32:03 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-05-14 21:12:36)
Taką, którą będzie szczerze lubił i sumiennie się do niej przykładał ![]()
Astronauta.
Niestety astronautą się tylko bywa. Większość astronautów i kosmonautów (bo tak nazywają latających w kosmos spadkobiercy ZSRR) poleciała w kosmos tylko raz i to na parę, paręnaście dni. Trudno by było z tego wyżyć
Kiedyś, w początkach lotów w kosmos astro i kosmonauci, to byli goście. Latali praktycznie tylko piloci z co najmniej setkami godzin nalotu na wojskowych odrzutowcach. Musieli kończyć oprócz wykształcenia wojskowego dodatkowe studia. Musieli być super zdrowi fizycznie i psychicznie, większość chętnych odpadała, a to przecież była elita, która przechodziła całe sito selekcji do zawodu pilota maszyn latających z prędkością ponad 2 Ma. Potem to się wszystko zliberalizowało. Loty spowszedniały, stały się rutynowe, wymogi coraz obniżano. Dziś mamy takich poniekąd zawodowych astronautów, to są nadal piloci. Oni pełnią rolę pilota w czasie lotu, choć tak naprawdę niewiele tam pilotują, bo większością sterują komputery pokładowe. Reszta to specjaliści misji, nie mający nic wspólnego z lataniem w powietrzu i kosmosie za to są fachowcami w innych dziedzinach i prowadzą w kosmosie różne badania, eksperymenty. Prawdziwy astronauta stał się szoferem...
lubudubudu25 napisał/a:Witam
Pracą nad sobą. Np. w kwestii umiejętności nawiązywania i podtrzymywania konwersacji...
O!
<dla mnie się to podoba>
Może ginekolog.
To na pewno brzmi ciekawie.
Dzień dobry nazywam Zygmunt jestem ginekologiem ,nie jesteśmy co prawda na tym etapie "znajomości" do którego przywykłem ale nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość.
Oto moja wizytówka.
Może ginekolog.
Dzień dobry nazywam Zygmunt jestem ginekologiem ,nie jesteśmy co prawda na tym etapie "znajomości" do którego przywykłem ale nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość.
Oto moja wizytówka.
Gorzej jak dziewczyna któregoś dnia zapyta czy teraz toco robi to prywatnie czy służbowo :-D
Jak dał jej wizytówkę to służbowo, w takim wypadku nie można raczej liczyć na zbyt wiele.
22 2016-05-16 13:38:08 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-05-16 13:39:16)
Może ginekolog.
Oto moja wizytówka.
To chyba taka męska fantazja, cały dzień w pracy zajmować się tym, co kobieta ma między nogami.
Ginekolog może zaimponować kobiecie, bo często jest bardziej (niż baba-ginekolog) subtelny i delikatny w swojej robocie ![]()
23 2016-05-16 15:03:19 Ostatnio edytowany przez Summertime (2016-05-16 15:46:26)
Lub kapitan żeglugi morskiej:)
Szczerość, to coś co jest wyczuwalne na odległość:):):)Jeśli będziesz w guście panny,to nie będziesz musiał fantazjować:) A tak na serio to teraz każdy, się podaje za prywatnego przedsiębiorcę ![]()
kwadrad napisał/a:Może ginekolog.
Oto moja wizytówka.To chyba taka męska fantazja, cały dzień w pracy zajmować się tym, co kobieta ma między nogami.
Ginekolog może zaimponować kobiecie, bo często jest bardziej (niż baba-ginekolog) subtelny i delikatny w swojej robocie
Jak widać fantazje mogą przybierać rozmaita formę ![]()
Może wojskowy?