co zrobić by związek na odległość przetrwał? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co zrobić by związek na odległość przetrwał?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: co zrobić by związek na odległość przetrwał?

a co zrobic by związek na odległosc...widywanie tylko w  soboty i niedziele przetrwał? 48 godzin nie nadrobisz w tydzien...

poznalismy się się wczesniej w codziennych sytuacjach... po 8 miesiącach wyjechał....

Czytałam duzo... różne są zdania , jedne sie rozpadają, drudzy po powrocie jednego z partnerów myslą o tym aby zamieszkać...

jakies Rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co zrobić by związek na odległość przetrwał?

Ja chyba nie pomogę...
Natomiast mogę Ci powiedzic jak jest u mnie

Mój chłopak jest marynarzem wiec sporo go nie ma, zawsze sobie z ttm radzilismy, choc bardzo teskniłam, rozmawialismy i smsowalismy jak tylko było mozna, ale teraz nadszedł jakis kryzys, sa wieksze problemy ze skomunikoaniem sie, pojawiła sie jakas nerwowosc... Mysle sobie ze dałoby sie wszytko wyjaśnic gdyby mozna było porozmawiac twarza w twarz, ale nie mozna...
Nie zwiazek na odległosc chyba nie jest najlepszym sposobem na przetrwanie zwiazku...

3

Mój mąż przez długi czas mieszkał bardzo daleko ode mnie, wyjechał do pracy ale jakoś przetrwaliśmy te 3 lata.. Wtedy wydawało mi się to bardzo długo, odległy czas. Ale zaufanie i miłość zwyciężyła.

4 Ostatnio edytowany przez Kleo91 (2016-05-08 19:00:35)

mój też zauwazył u mnie nerwowość...z pracy wracał zmęczony i nie zawsze jak miał się odezwać.... To nie będzie trwać wiecznie. Rok może półtora... jak nie ma wyjścia bo jest praca to nie ma wyboru...

a Wy jak często się widywaliście? czy uwazacie,ze weekend wystarcza?

bo dla mnie nie.... sad juz bedzie prawie 3 miesiac... były zgrzyty ale tylko z mojej strony, pretensje itd....narazie jest okej... ale wiecie jak to bywa ....

kochamy się, raczej na budowie nie pozna nikogo wiem,ze nie oszukałby mnie..po 12 godzinach harowki marzysz tylko o tym aby się wyspać

5

Do administratorek- temat do zamknięcia.

6

dlaczego do zamknięcia??? to gdzie mogę założyć jakiś nowy temat? żeby z wami pogadac , poradzic sie....ehhh

7

Kleo91 napisał/a:

dlaczego do zamknięcia??? to gdzie mogę założyć jakiś nowy temat? żeby z wami pogadac , poradzic sie....ehhh

Pogadać możesz tu: http://www.netkobiety.pl/p2821085.html#p2821085

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co zrobić by związek na odległość przetrwał?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024