Cześć, chciałam poznać waszą opinie. Założyłam bloga nad którym myślałam już od dawna. Dodałam dziś pierwszy post, dodałam na kafeterie temat a tam co ? sama krytyka, żebym dała sobie spokój, że to jest niepotrzebne, no cóż może faktycznie dać sobie spokój.. to pierwszy post, logiczne, że później będą lepsze i gorsze tematy...
Jaka jest tematyka blogu? Jest on tematyczny, czy osobisty?
Krytyka dotyczy treści, czy pisowni?
A może Cię tylko hejtują, bo temat kontrowersyjny?
Na Kafeterii ciągle krytykują siebie nawzajem tym się nie przejmuj poprostu lub dalej swoje .Jeśli lubisz pisać .To sobie pisz .To dobry pomysł prowadzić bloga ,a krytyka jest wszędzie i to przeważnie właśnie jak coś się tworzy jedni są na tak ,inni na nie .powodzenia i pamiętaj nie zniechęcaj się.
To zależy od tego na jaki temat prowadzisz bloga?
Jak wiadomo ludzie są różni, różne rzeczy lubią i każdy chce co innego dlatego nikomu po równo się nie dogodzi. Znajdują się niestety osoby, które w mało inteligenty sposób po prostu krytykują ( czasem nawet nie znając się na temacie ) ale tak jest i zawsze będzie. Jeśli czujesz się spełniona w pisaniu bloga i chcesz to robić, w dodatku nie ma tam złych treści czy ubliżających innym to do dzieła. Nie patrz na krytykę, weź ją do siebie, sprawdź gdzie rzeczywiście robisz błędy, staraj się je poprawić, naucz się wiecej i pisz dalej. Jeśli znajdzie się choć jeden jedyny pozytywny komentarz na tyle negatywnych to znaczy, że to co robisz ma sens. Nie ma co się poddawać, wtedy nic się nie osiąga
Kafeteria to ściek intelektualny.
6 2016-05-21 01:14:29 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-05-21 01:15:06)
Omatkoboskaicórko!.. Założyłaś bloga, napisałaś JEDEN post i już oczekujesz pochwal?
Omijaj kafeterię szerokim łukiem. Tam siedzi pełno popaprańców, przyciąga ich brak konieczności zakładania konta i opieszałość moderacji.
Krytyka powinna nas jeszcze bardziej motywować to raz, a dwa że rób to co Ciebie uszczęśliwia i to co uważasz za stosowne, a nie to co Ci ludzie mówią żebyś robiła.
Krytyki można uniknąć tylko wtedy, kiedy się nic nie robi. Ludzie, którzy osiągają sukces są ciągle krytykowani, ale potrafią z tym żyć. Jeżeli chcesz pisać bloga to pisz. Możesz też znaleźć bardziej przyjazne miejsce niż kafeteria, bo tam rzeczywiście selekcja jest mała.
Ja też prowadzę bloga i jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest to mój osobisty blog i mogę tam wszystko pisać, zaangażowałam się bardzo w tworzenie bloga i wkładam w to całe serce.