Zrozpaczona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Zrozpaczona

Kochane, potrzebuję porady, pocieszenia

Od kilku miesięcy byłam z mężczyzną, niestety nasz zwiazek opierał się w duzej mierze na seksie. Bolało mnie to, więc zaczęłam wymagać, byśmy spędzali czas inaczej. Od tego czasu mój facet nie znalazł czasu na spotkanie ze mną. Mieliśmy stały kontakt sms i tel, ale nie było spotkań. W środę obiecał mi, że się zobaczymy w czwartek. Byłam szczęśliwa, ale napisał godzinę przed spotkaniem, że jednak nie da rady. W złości napisałam mu, że ma mi dać spokój na zawsze. I co usłyszałam? Jego OK.  Nie wiem czy powinnam się czuć winną. NIe chciałam skreślać naszej znajomości, tylko dać mu do zrozumienia, by o mnie zawalczył. Tak strasznie mi przykro, ponieważ go kocham. To takie straszne, jak się okazuje, gdy my jesteśmy jedynie opcją, dla kogoś kto dla nas jest priorytetem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrozpaczona

Poseksił i poszedł dalej. Cała historia.

3

Czytam kolejne wątki i zaczynam wątpić czy są na świecie jeszcze normalni, wierni, kochający mężczyźni sad
Co do twojej sytuacji to wiem ze jest ciężko ale myślę że powinnaś dać sobie z nim spokój. Wyraźnie widać ze facet ma Cie gdzies i ze Cie wykorzystywał. Domyślam się jak musisz cierpieć, sama jestem świeżo po rozstaniu i nie mogę o eks przestać myśleć. Jednak wiem z poprzednich doświadczeń (4 letni związek zakończony jego zdrada) ze czas leczy rany. Napewno jesteś wartościową, kochającą kobieta i Zasługujesz na kogoś kto Cie doceni i pokocha. Trzymam za Ciebie mocno kciuki

4

mila999 napisał/a:

Czytam kolejne wątki i zaczynam wątpić czy są na świecie jeszcze normalni, wierni, kochający mężczyźni sad
Co do twojej sytuacji to wiem ze jest ciężko ale myślę że powinnaś dać sobie z nim spokój. Wyraźnie widać ze facet ma Cie gdzies i ze Cie wykorzystywał. Domyślam się jak musisz cierpieć, sama jestem świeżo po rozstaniu i nie mogę o eks przestać myśleć. Jednak wiem z poprzednich doświadczeń (4 letni związek zakończony jego zdrada) ze czas leczy rany. Napewno jesteś wartościową, kochającą kobieta i Zasługujesz na kogoś kto Cie doceni i pokocha. Trzymam za Ciebie mocno kciuki

No ale jak wykorzystywał?
Chyba oboje są dorośli i zgodzili się na taki "układ".
Problem w tym,że Autorka się zakochała,a on nie... i tyle.
Nie ma nic na siłę.

5

majkaszpilka napisał/a:
mila999 napisał/a:

No ale jak wykorzystywał?
Chyba oboje są dorośli i zgodzili się na taki "układ".
Problem w tym,że Autorka się zakochała,a on nie... i tyle.
Nie ma nic na siłę.

Mój błąd, źle zrozumiałam wpis autorki. Jeżeli to był układ, spotkania na seks, to w takim razie autorko mogłaś przewidzieć ze tak to się skończy, ten mężczyzna nic Ci nie obiecywał. Dlatego jestem przeciwna tak zwanym "otwartym" czy "wolnym" związkom bo zawsze zaczyna jednej osobie bardziej zależeć i kończy się na cierpieniu

6

Być może ja źle interpretuję.
Ale tak czy siak,wykorzystywania nie widzę smile

7

Dawała to brał, wymyśliła sobie związek a on chciał tylko hmm... napić się herbaty wink

Naiwność poza skalę. Rycerze wyginęli wraz z dziewicami i smokami big_smile

Lajf is a bicz wink

8

Autorko, poczytaj proszę ten wątek: http://www.netkobiety.pl/t94083.html

9

Może ktoś wyjaśni czym się różni układ oparty wyłącznie na seksie od prostytucji albo od tego co robią zwierzęta? Bo czytam już wiele razy takie śmieszne opisy i nie wiem czy jestem w zoo. Normalny człowiek ma ochotę na seks bo jest miłość do drugiego człowieka. Jak nie ma miłości to potrzeba seksu jest chorobą psychiczną.

10

MrSpock napisał/a:

Może ktoś wyjaśni czym się różni układ oparty wyłącznie na seksie od prostytucji albo od tego co robią zwierzęta? Bo czytam już wiele razy takie śmieszne opisy i nie wiem czy jestem w zoo. Normalny człowiek ma ochotę na seks bo jest miłość do drugiego człowieka. Jak nie ma miłości to potrzeba seksu jest chorobą psychiczną.

Chyba tym ze nikt nie dostaje za to pieniędzy jak prostytutki. Ale zgadzam się z Tobą w 100%

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024