nie wiem od czego zacząć. ciężkie życie już miałam od dzieciństwa matka i ojciec mieli mnie gdzieś. brakowało mi tego ciepła rodzinnego.jako panna miałam dziecko zostałam sama. w tej chwili jestem mężatką mam troje dzieci ale nadal czuję się samotna. mam problemy z synem jakiś czas temu mąż powiedział mi że mnie nigdy mnie nie kochał. często myślę o odejściu jestem bardzo przybita nie mam z kim o tym pogadać.
Hej! Kochana bardzo mi przykro, ale pamiętaj nigdy się nie poddawaj. Tu z nami będzie Ci lepej. Masz dzieci i to one śa twoimi największymi przyjaciólmi. Pamiętaj zeby zawsze okazywac im duzo miłości i żeby wiedziały jak bardzo je kochasz xxx
Mam wrażenie, że autorka tu romansu szuka... Czy ten nick to Twój nr telefonu?
wiem tylko dzieci trzymają mię w tym związku.
To widzę na boku już szukasz innego, gratuluję...
Dokładnie tak samo skojarzyłam,jak Ty Myszeczko.
Autorko,dlaczego nie zrobisz porządku ze swoim życiem?
romansu nie szukam zle mię zrozumiałaś po prostu chciałam zkimś pogadać.
Czy szukasz czy nie, to już Twoja sprawa. Ja tylko ostrzegam, że to bardzo zły pomysł. Po pierwsze: staniesz się łatwym kąskiem do szybkiego seksu, a po drugie: zniszczysz tym siebie i najbliższych.
Ja rozumiem, że jesteś samotna, ale na tym etapie swojego życia miłości nie znajdziesz, a mnóstwo kłopotów tylko. Tak jak ktoś tu napisał: najpierw ogarnij swoje życie, czyli dowiedz się czemu mąż Cię nie kocha, zastanów się czemu tak jest, porozmawiaj z nim na spokojnie i potem zdecyduj co dalej z tym zrobić, ok?
nie wiem od czego zacząć. ciężkie życie już miałam od dzieciństwa matka i ojciec mieli mnie gdzieś. brakowało mi tego ciepła rodzinnego.jako panna miałam dziecko zostałam sama. w tej chwili jestem mężatką mam troje dzieci ale nadal czuję się samotna. mam problemy z synem jakiś czas temu mąż powiedział mi że mnie nigdy mnie nie kochał. często myślę o odejściu jestem bardzo przybita nie mam z kim o tym pogadać.
Ale nie rozumiem jednego. Po co podawać nr telefonu? Przecież można napisać komuś maila. Chyba nie ma z tym problemu. A tak jakbyś tu jakieś atencji szukała.
pierwszy raz wpisywałam mejla pomógł mi syn nie powinnam wpisywać swojego numeru jeszcze raz mówię nie szukam romansów mam dość swojego męża po prostu chce tylko z kimś pogadać to wszystko.
11 2016-06-21 10:57:31 Ostatnio edytowany przez Nina_J (2016-06-21 10:58:36)
Więc dlaczego nie wymyśliłaś sobie nicku, tylko wpisałaś jako nick numer telefonu. Byle kto na forum może skumać fakty i niewłaściwie je odebrać.
Powracając jednak do problemu: przykro mi z powodu męża. Gdyby mój powiedział mi, że nigdy mnie nie kochał, odeszłabym... wiem, że są dzieci, ale po co się męczyć? Piszesz że masz go dość, wszystko Cię dołuje, ale czy warto to znosić, 'bo są dzieci'?
A znajomi? Przyjaciółki? Nie masz nikogo?
12 2016-06-21 14:00:22 Ostatnio edytowany przez Arsenalo (2016-06-21 14:08:39)
Maila pomógł wpisywać Ci syn? Wiesz jak dla mnie to dziwne, by dać dziecku to czytać. Jak dla mnie temat jest jakąś prowokacją i powinien być usunięty. Bo w sumie nie wiadomo nawet, czy pisał go właściciel tego numeru.
Hej moja droga! Chętnie porozmawiam, też miałam ciężko...
mój syn tego nie czytał napisał mi na kartce jak mogę się zalogować. powiem strzeże że nie mam żadnej przyjaciułki moja matka nie chce mnie znać jestem jedynaczką nie mam rodziny komu mogłabym się wypłakać nawet nie mam gdzie pójść i niewiem czy bym sobie sama poradziła przestałam w siebie wierzyc.
hejka;-)
jeśli chciałabyś z kimś pogadać to bardzo chętnie z tobą porozmawiam. odezwij się jak będziesz miała ochotę.
hej. parę dni nie zaglądałam do internetu chętnie z tobą pogadam.
Witaj kazdy czasem czuje sie samotny i nie znam nikogo kto choc raz w zyciu.nie nie byl zrospaczony.mnie zycie nauczylo ze najpierw musze sama siebie odnalezc. Polubic.I uszanowac.a pozniej zrozumiec.tak same siebie.potem siebie pokochac . ......tak Bo jak siebie kochasz to bedziesz umie to czuc do innych.pamietam z przed lat taki wpisanie w pamietniku ;;nie byc kochana to Pech ale nie kochac to kalecwo. ""Nie chce Pisac tu Moral ale po prostu ,,Stara"wez sie w garc masz na Bank duzo innych sprawdzic do zrobienia I nie rozczulaj sie.pocwic pobiegaj albo zapisz sie do szkoly albo Kurs. Zmienic najpierw cele.tz poszukaJ tEgo co zawsze chciala ale sie bala