Ciaza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ciaza

Cześć ! Mam do was pytanie czy mam szansę być w ciąży ? Spóźnia mi się okres juz 20 dni kochałam się i z dwa razy lekko nie chcący włożył mi bez prezerwatywy ale naprawdę bardzo mało. Później założył prezerwatywe ale wytrysk był poza pochwa. Bolą mnie piersi czuje tak jakbym miała tak jakieś kulki. Z pochwy leci mi  przeźroczysty klejacy się śluz. To możliwe żebym była w ciąży ? Proszę o pomoc boje się !!!! sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciaza

Idź do ginekologa...

3

Zrób test.

4

ola_tlok napisał/a:

Cześć ! Mam do was pytanie czy mam szansę być w ciąży ? Spóźnia mi się okres juz 20 dni kochałam się i z dwa razy lekko nie chcący włożył mi bez prezerwatywy ale naprawdę bardzo mało. .......... boje się !!!! sad

Sorry, ale to straszne. Niechcący włozył. Czyli członek co? - wyrwał mu się i sam Ci wskoczył?
Gdybys wcześniej uruchomiła myślenie i zastanowiła sie co robicie to byś sie nie bała teraz.
BTW - Zastanowiłaś się też co piszesz? Pomocy - a jak Ci można pomóc na odległosć i na schorzenie, które - użyje eufemizmu - nazwę brakiem wyobraźni i logicznego myślenia?

5

Biorąc się za seks musisz mieć tego świadomość, że możesz zajść w ciążę.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024