objawy po transferze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » objawy po transferze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: objawy po transferze

Witam! Jestem 3 dni po transferze in vitro bardzo bolą mnie jajniki ,promirniujący ból krzyża i bolesność brzucha i piersi,objawy jak na miesiączke.Bardzo się denerwuje czy ktoś mógłby mnie pocieszyć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: objawy po transferze

Hej!
Ja też miałam in vitro. W lutym. Wydaje mi się, że po tak krótkim czasie ból jajnika, krzyża i brzucha może być jeszcze związany z samą procedurą. Miałam tak po punkcji. Natomiast kilka dni po transferze zaczęły boleć mnie jeszcze piersi. Generalnie czułam się kiepsko i właśnie jak na miesiączkę. A teraz jestem w 12 tc smile I nadal bardzo często czuję się jak na miesiączkę, ale to w ciąży podobno normalne. Brzuch i podbrzusze boli, bo macica zaczyna się powiększać, więzadła się rozciągają...
Już 6-7 dni po transferze czułam, że coś z tego może być. No, ale kazali zrobić test po 14 dniach, więc zrobiłam po... 9 i wyszły dwie kreski. Co prawda, druga była suuuuuper blada, ale coś tam przebijało. Dwa dni później beta rozwiała wątpliwości.
Życzę Ci powodzenia!
Daj znać, czy się udało smile
Trzymam kciuki!!!

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » objawy po transferze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024