Dziewica a ciaza, czy to mozliwe? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Dziewica a ciaza, czy to mozliwe?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: Dziewica a ciaza, czy to mozliwe?

Witam tak jak sam tytul wskazuje jestem dziewica i obawiam sie ze jestem w ciazy. Od 2 miesiecy nie mialam okresu, wczssniej jakos o tym nie myslalam bo przeciez to niemozliwe abym byla w ciazy ale od 2 dni glebiej nad tym mysle. Bola mnie piersi, zaczelam duzo jesc, moj brzuch zrobil sie zaokraglony, jestem strasznie zmeczona, mam zmiany nastroju i nawet sluz z pochwy jest taki sam jak opisuja go kobiety w ciazy. Najpierw byl basto gesty potem nie bylo go wcale teraz jest rzadki i zolty albo nie ma go wcale. W poniedzialek wybieram sie do ginekologa ale do tego czasu zwiaruje. Nie wiem co sie ze mna dzieje, czy to mozliwe abym byla w ciazy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewica a ciaza, czy to mozliwe?

Najlepiej i najszybciej jest zrobić test ciążowy koszt 10 zł, ale żeby być w ciąży trzeba to z kimś zrobić, a o tym nic nie piszesz?

3

NIE JESTEŚ w ciąży. Jeśli potrzebujesz dowodu, zrób sobie 2 testy ciążowe i się przekonaj.

Myślę, że powinnaś udać się do psychiatry. Wkręcasz sobie totalnie tą ciążę. Jakim cudem masz w niej być?

4

Cyngli napisał/a:

NIE JESTEŚ w ciąży. Jeśli potrzebujesz dowodu, zrób sobie 2 testy ciążowe i się przekonaj.

Myślę, że powinnaś udać się do psychiatry. Wkręcasz sobie totalnie tą ciążę. Jakim cudem masz w niej być?

Rozumiem ale tyle osob juz mnie straszylo i czytalam duzo na internecie np cos typu ze jesli sperma dostanie sie do srodka moge zajsc w ciaze bez stosunku juz nie wiem co myslec

5 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-03-02 09:17:11)

martyna280914 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Rozumiem ale tyle osob juz mnie straszylo i czytalam duzo na internecie np cos typu ze jesli sperma dostanie sie do srodka moge zajsc w ciaze bez stosunku juz nie wiem co myslec

Przestań czytać Internety, bo świrujesz.
Plemniki to nie ninja. Zrób test i wtedy szalej, jeśli będziesz miała wynik pozytywny.

A tak w ogóle, to jeśli nie dojrzałaś do spraw seksu, to się za to nie zabieraj. Oszczędzisz stresu sobie i innym.

6

Martyna, najważniejsze pytanie czy łykałaś tą spermę? Bo jeżeli tak to plemnik mógł się dostać do jajeczka z góry.

7

1975bastian napisał/a:

Martyna, najważniejsze pytanie czy łykałaś tą spermę? Bo jeżeli tak to plemnik mógł się dostać do jajeczka z góry.

Weź przestań, bo jeszcze uwierzy...

8

Cyngli napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Weź przestań, bo jeszcze uwierzy...

UWAGA
Mam propozycję. Może warto założyć " Księgę Złotych Postów"
Na początek proponuję ten o zszarganych cipkach smile

9

1975bastian napisał/a:

Nie

10 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-03-02 10:04:20)

Do zaplodnienia wystarczy palec zabrudzony spermą. Sięga wystarczajaco głęboko do pochwy.

Zrob test. Jezeli miałaś  kontakty seksualne w dni płodne ciąża jest jak najbardziej mozliwa

11

1975bastian napisał/a:

Hahaha big_smile

Martyna, opisano już przynajmniej jeden przypadek podobny do twojego. Kobieta imienia Maryja, żona niejakiego Józefa, cieśli zaszła w ciąźę mimo, że była dziewicą, nazywa się to niepokalane poczęcie.

A czy ty w ogóle masz jakiegoś faceta, uprawiacie jakikolwiek rodzaj pieszczot, wzajemnej stymulacji?

12

summerka88 napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Hahaha big_smile

Martyna, opisano już przynajmniej jeden przypadek podobny do twojego. Kobieta imienia Maryja, żona niejakiego Józefa, cieśli zaszła w ciąźę mimo, że była dziewicą, nazywa się to niepokalane poczęcie.

A czy ty w ogóle masz jakiegoś faceta, uprawiacie jakikolwiek rodzaj pieszczot, wzajemnej stymulacji?

Imię też masz na M. Jeśli urodzisz w drugiej połowie grudnia to dziewczyno masz szansę na światową karierę big_smile

13

To się nazywa niepokalane poczęcie.Znana historia smile

14

martyna280914 napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Nie

Hmm, to może uprawialiście seks analny i tamtędy dostał się do jajeczka?

15

1975bastian napisał/a:
martyna280914 napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Nie

Myślisz, że ma przetokę między jelitem, a macicą ? big_smile
Do czego zmierza ta ewolucja big_smile ?

16

1975bastian napisał/a:
martyna280914 napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Nie

Niby jak?
To się zdarzyło kilka razy, ale jest marginalne i zakłada anomalie w budowie, przez które sperma z odbytu może dostać się do pochwy.

17

wilczysko napisał/a:
1975bastian napisał/a:
martyna280914 napisał/a:

Nie

Dokładnie wilku. Ja o tej przetoce myślałem. Czasami trzeba ją operować, lecz generalnie nie.
Minus posiadania przetoki jest taki, że z seksem analnym trzeba uważać, bo grozi ciążą.

18

1975bastian napisał/a:
wilczysko napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Dokładnie wilku. Ja o tej przetoce myślałem. Czasami trzeba ją operować, lecz generalnie nie.
Minus posiadania przetoki jest taki, że z seksem analnym trzeba uważać, bo grozi ciążą.

To są jakieś plusy??
Podziel się wiedzą,nie bądź taki smile

19

gojka102 napisał/a:
1975bastian napisał/a:
wilczysko napisał/a:

To są jakieś plusy??

Plusów nie ma, bo ta przetoka jest generalnie zupełnie niegroźna, coś jak "ślepa kiszka"

20

Dorosli ludzie niby.

A potem się dziwić nastolatkom, że wierzą w bzdury albo wstydzą się pytać.

Dzieci  swoje tez w taki sposob będziecie edukować seksualnie?

21

Iceni napisał/a:

Dorosli ludzie niby.

A potem się dziwić nastolatkom, że wierzą w bzdury albo wstydzą się pytać.

Dzieci  swoje tez w taki sposob będziecie edukować seksualnie?

No powiedz, że się nie uśmiałaś.

22 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-03-02 12:13:57)

1975bastian napisał/a:

.
No powiedz, że się nie uśmiałaś.

Z czego mialam się uśmiać? Że robicie z niej idiotkę?

Dziewczyna napisala wyraznie:

martyna280914 napisał/a:

Co jest faktem. Do zaplodnienia potrzebna jest sperma, a nie stosunek dopochwowy.
Jak napisalam wyzej - palec ubrudzony sperma podczas pettingu wystarczy do zaplodnienia jesli są ku temu sprzyjające warunki.

Blona dziewicza przed ciaza nie chroni, bo niby jak?

23

Iceni napisał/a:
martyna280914 napisał/a:

Iceni, kochana przecież z całą życzliwością możesz napisać do Martyny i jej pomóc, wyjaśnić.

24

Napisalam.

Nie mam nic przeciwko trollowaniu wątków trolli, ale jednak chyba warto zachowac pewien umiar

25

1975bastian napisał/a:
gojka102 napisał/a:
1975bastian napisał/a:

To są jakieś plusy??

Plusów nie ma, bo ta przetoka jest generalnie zupełnie niegroźna, coś jak "ślepa kiszka"

To mnie zaskoczyłeś.
W życiu bym nie pomyślał, że przetoka między jelitem, a czymkolwiek może być niegroźna. Przecież jelito to środowisko bakterii.

26

Iceni napisał/a:

Napisalam.

Nie mam nic przeciwko trollowaniu wątków trolli, ale jednak chyba warto zachowac pewien umiar

To super Iceni że napisałaś do dziewczyny.
W nas tutaj nie ma przecież żadnej złośliwości:)

27

To nie pierwsze konto tej użytkowniczki i nie pierwsze jej wątpliwości. Ryje sobie głowę od 2 miesięcy, a nawet jej się nie chciało zrobić testu ciążowego.

Także sorrki Iceni, nie poprę Cię tym razem, choć normalnie bym się z Tobą zgodziła.

28

Czy nawiedził Cię ostatnio jakiś Gabriel? Czy masz na imię Maryja?

29

gojka102 napisał/a:

To się nazywa niepokalane poczęcie.Znana historia smile

No nie do końca znana jak widzę. Coś gdzieś dzwoni, ale nie wiadomo w którym kościele.
Niepokalane poczęcie nie polegało na tym, że poczęła i urodziła dziewica tylko na tym, że Maria została zachowana od grzechu pierworodnego, czyli  Maria była bezgrzeszna.

Taki szczegół drobny.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Dziewica a ciaza, czy to mozliwe?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024