wzdęcia, bóle, gazy i inne "przyjemności" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » wzdęcia, bóle, gazy i inne "przyjemności"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: wzdęcia, bóle, gazy i inne "przyjemności"

Hej wszystkie ciężarówki wink
Dziewczyny - zwłaszcza te co są jeszcze w I trymestrze- jak tam sytuacja z Waszymi brzuchami?
To moja pierwsza ciąża i wsłuchuję się w każdy szmer swojego brzucha.. jestem w 9 tyg i od 3 dni mam okrutne wzdęcia.. 3 dni temu byłam u lekarza, miałam usg - z dzidziolem wszystko jest ok. Ale właśnie tego samego wieczoru PO wizycie zaczął mnie kłuć lewy albo prawy bok na zmianę.. do tego gazy i czułam taki ból jelit (cierpiałam na wzdęcia już przed ciążą). Ból zelżał dziś, po espumisanie i herbatce koprowej, ale cały czas gdzieś tam coś zakłuje, zaboli w brzuchu i w ogóle to uczucie pełności w brzuchu takiej ociężałości.. a mam już widoczny brzuchol co jest dla mnie szokiem yikes Jak rozmawiałam z lekarzem kilka tyg temu to mówił, że wszelakie bóle są normalne, jeśli nie towarzyszą im gorączka czy krwawienia/plamienia. Miałyście tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wzdęcia, bóle, gazy i inne "przyjemności"

Hej ja mialam tak od samego początku plus ciągle wymioty i tak trzy miesiące bole mam nadal ale ja to inna historia.  Bol to tez to iz wszystko sie przygotowujepod dzidzie. ZapraZapraszam na wątek mamy 2016 tam jest Nas dużo myślę ze na ile możemy to wesprzemy. I gratuluje ciąży smile

3

Odp: wzdęcia, bóle, gazy i inne "przyjemności"

Dzięki Promyku! Pocieszyłaś i uspokoiłaś mnie. Nie chcę wydzwaniać do lekarza i panikować, jeśli ani nie krwawię ani nie mam temperatury czy innych objawów.. skoro takie bóle mają inne kobiety to łatwiej to będzie znieść.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » wzdęcia, bóle, gazy i inne "przyjemności"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024