Jak sobie wybaczyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sobie wybaczyć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Jak sobie wybaczyć?

Sytuacja miała miejsce około 5 lat temu, a wciąż mam ją w głowie. Poznaliśmy się w klubie studenckim, od początku z wzajemnością zainteresowaliśmy się sobą, spoglądając itd. Po kilku dniach cudowna wiadomość od naszej wspólnej koleż, że chłopak prosi o numer i to właśnie ten, fajne spotkanka jedno, drugie , facet jednak rzadko się odzywa, pisze raz na kilka dni. Ja się wkurzam, robię  Mu wymówkę sms-em, On zamilknął, urazony. PO pewnym czasie robię mały krok , On zaczyna gadac o spotkaniu i do niego nie dochodzi sad wycofuje się z niego, ja zraniona , pozniej spotykamy się przypadkiem i on chce się spotkać ale ja odmawiam bo mam chłopaka, ja nigdy się od niego nie uwolnię, to było TO, myślę o nim, nie mogę sobie wybaczyć sad co ja mam zrobić? to chore sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sobie wybaczyć?

Przede wszystkim znajdź odpowiedź na pytanie, czego faktycznie chcesz?

3

szczescia jak kazdy , a on byl idealny

4

Sylwusia, jesteś trolem?
Wczoraj zakładałaś temat o problemach z CHŁOPAKIEM, a dziś wdychasz do gościa, który cię olał 5 lat temu..?

Dupę nam zawracasz. Idź książkę poczytaj, jeszcze tylko 2 miechy szkoły.

5

Elle, leżę.  Aż chciałbym napisać że padłem na cyce i kwiczę:)
  Ukręciłas jakiegos wora wczoraj ?   Czy cos nie wyszło?

6

Ok, jeśli kogoś denerwuję to trudno, proszę też mnie olać.
To nie jest proste, mam problem bo w obecnym związku nie jestem spełniona do końca i zadowolona, a tamten chłopak to jakby stracona szansa którą ma się raz w życiu, czuję że z Nim byłabym szczęsliwa, może mnie i olał a może był nieśmiały? ja wariuję i płaczę nieraz jak dziś, są chwile gdy nie daje rady. To nie żaden trol we  mnie tylko istota zraniona, zawiodłam się, niby Mu się podobałam, a z czasem jakoś mnie poniosło ! eh ja durna, nigdy sobie tego nie daruję. z drugiej str próbowałam coś zrobić, dałam Mu znaki, szanse na spotkania, On sam mi je proponoał, zbierał się ale czasu nie było i akurat gdy z obecnym zaczęłam być on wyrósł spod ziemi a ja jako lojalna nie umówiłam się, idiotka ze mnie, to by nie była zdrada, zwykłe spotkanie gdzie bliżej bym go poznała a tak sad

7

zagadałam pod pretekstem do niego jakiś czas temu, ale nie odpisał mi. Ja nigdy bym 1. nie przejęła inicjatywy a to było niewinne pytanie. No i cisza, pewnie znów obrażone męskie ego sad któż to ogarnie. Ale fakt jestem też sobie winna. liczyłam że będzie co dnia pisał itd a On miał dosłownie żółwie tempo, był dość tajemniczy, ale inteligentny, mega przystojny, wykształcony, sympatyczny itp itd sad sad sad gdybym mogła cofnąć czas. myślałam że może tu ktoś mi powie co robić? jak wymazać to niestety : ( to jak rozlane mleko, kara za głupotę moją więc trudno sad jakoś trzeba żyć dalej i pamiętać że gdyby ktoś fajniejszy od mojego chłopaka się pojawił to już tego tak nie spieprzyć jak tam ! do niego się zdystansowałam, robi się jakś nerwowy, porywczy, z lekka zazdrosny, już podpytuje o kim mysle, czemu smutna? przeciez nie powiem Mu prawdy, zabolałoby go to

8

Sylwusia, istoto zraniona, przecież wiesz co robisz i co zrobić w przyszłości, więc czego tu szukasz? Jesteś z chłopakiem póki ktoś fajniejszy się nie pojawi i super. Czego chcesz?

9

Pirat napisał/a:

Elle, leżę.  Aż chciałbym napisać że padłem na cyce i kwiczę:)
  Ukręciłas jakiegos wora wczoraj ?   Czy cos nie wyszło?

Coś czuję, że lubisz takie zabawy :> tongue wink

Czy ukręciłam.. może nie dosłownie ale w przenośni kręcę cały czas. Jak to się mówi - przygotowuję grunt.
Szukam odpowiedniego wora czyli wink

Pardą za offtopa, ale to tak poważny wątek, że pozwoliłam sobie..

10

Sylwiaa25 napisał/a:

sad jakoś trzeba żyć dalej i pamiętać że gdyby ktoś fajniejszy od mojego chłopaka się pojawił to już tego tak nie spieprzyć jak tam ! do niego się zdystansowałam, robi się jakś nerwowy, porywczy, z lekka zazdrosny, już podpytuje o kim mysle, czemu smutna? przeciez nie powiem Mu prawdy, zabolałoby go to

Hmmm, ja to wiesz, facet jestem i trochę to inaczej widzę.   Daj go Ellie, ona go zabije szybko i bezboleśnie, ale przynajmniej będzie miał coś fajnego do opowiedzenia w zaświatach.

Matko,ale Ty wyrachowana jesteś. ..poczekamy sobie spokojnie na fajniejszego,  a tymczasem ten niech inwestuje w związek, głupi naiwniak...

Sylwiaa25 napisał/a:

zagadałam pod pretekstem do niego jakiś czas temu, ale nie odpisał mi. Ja nigdy bym 1. nie przejęła inicjatywy a to było niewinne pytanie. No i cisza, pewnie znów obrażone męskie ego sad któż to ogarnie. Ale fakt jestem też sobie winna. liczyłam że będzie co dnia pisał itd a On miał dosłownie żółwie tempo, był dość tajemniczy, ale inteligentny, mega przystojny, wykształcony, sympatyczny itp itd sad sad sad gdybym mogła cofnąć czas. myślałam że może tu ktoś mi powie co robić? jak wymazać to niestety : ( to jak rozlane mleko, kara za głupotę moją więc trudno sad jakoś trzeba żyć dalej i pamiętać że gdyby ktoś fajniejszy od mojego chłopaka się pojawił to już tego tak nie spieprzyć jak tam ! do niego się zdystansowałam, robi się jakś nerwowy, porywczy, z lekka zazdrosny, już podpytuje o kim mysle, czemu smutna? przeciez nie powiem Mu prawdy, zabolałoby go to

12 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-04 22:55:05)

Haha, oby cię w dupsko kopnął pierwszy big_smile

co za pasożyt..Owsik rasowy smile
A ja głupia doradzałam na poważnie w innym temacie.. <do odstrzału>

13

Elle88 napisał/a:

No i zobacz co zrobiłaś.
Zraniłaś istotę zranioną...
tongue

14

Klio napisał/a:
Elle88 napisał/a:

No i zobacz co zrobiłaś.
Zraniłaś istotę zranioną...
tongue

Pasożyt to nie 'istota' wink
Zalofcialo się dziecko w gościu, z którym esiemeśki wysyłała i - ojejciu yikes -kontakt im się ulwał, bo ona mu coś bzydko odpisała i on się oblaził sad bubuuu

I teraz wyszło, że facet nerwowy nie dlatego, że taki jest, tylko wyczuł, że jest w jajo robiony.
Jeszcze ci się do dupska woda naleje w życiu smile

15 Ostatnio edytowany przez Ingunn (2016-04-04 23:44:17)

Dziewczyno, ogarnij się, dorośnij. bo potem ludzie generalizują, że wszystkie małolaty to kretynki i są niestabilne, jak chorągiewki na wietrze... sad

Twoja wielka miłość odeszła, kopnęła Cię w dupę, bo taka była wielka i cudowna. A teraz niestety jesteś z jakimś nudziarzem, któremu zależy na rodzinie, a na tobie nie tak bardzo.
Pewnie dlatego , że jesteście w tym poważnym związku od tygodnia. A może to Ty jesteś nudna i przewidywalna?

Edit: a nie, półotra roku, a Wy dalej nie umiecie ze sobą normalnie porozmawiać. Szkoda.

16

Elle , kobieto, nie wiem co bierzesz, ale bierz tego pół smile
Znawczyni on-line heh, ale czego się tu spodziewać po forum.Guzik zrozumie ktoś kto tego nie przeżył , najłatwiej oceniać tak powierzchownie, ale dobra.

17

Sylwiaa25 napisał/a:

Znawczyni on-line heh, ale czego się tu spodziewać po forum.Guzik zrozumie ktoś kto tego nie przeżył , najłatwiej oceniać tak powierzchownie, ale dobra.

W nosie miał Cię tamten z przed 5lat więc po kiego stękać, wzdychać i idealizować.
To nie było TO bo On nie chcial...

Leila01 napisał/a:
Sylwiaa25 napisał/a:

W nosie miał Cię tamten z przed 5lat więc po kiego stękać, wzdychać i idealizować.
To nie było TO bo On nie chcial...

Może się poznał, co to za typ i dał nogę. ..

19

Sylwiaa25 napisał/a:

Guzik zrozumie ktoś kto tego nie przeżył , najłatwiej oceniać tak powierzchownie, ale dobra.

Czego nie przeżył? Oportunistycznego tkwienia w związku z mężczyzną, którego nie kocha, tylko dlatego, że lepszy się nie napatoczył... Rzeczywiście tylko wybrańcy decydują się na przeżycie czegoś takiego. Niewiele osób zrozumie ten poziom egoizmu.

20 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-04-05 13:42:33)

Sylwunia, nie próbuj z bidetu robić basenu - w sensie pojemności swojego umysłu.. Jesteś jaka jesteś i ok.
Prości ludzie też są potrzebni.

Rozewrzyj swoje chrapy w uśmiechu.
Zaraz zjesz trochę prosa, chłopak ogarnie ci kopyta z gnoju i wyprowadzi na pole, pohasasz sobie trochę. Odreagujesz tę love wink

Miłego, piękna!
http://www.pawpins.com/pics/130.jpg

21

Elle dzięki, że mi swoją fotkę pokazałaś big_smile i trochę o sobie big_smile skrobnęłaś. Trzym się i wychodze z tej twojej obory bo to szkoda czasu big_smile heh

22

No, i tak trzymać!
Wszystkie środki dozwolone żeby pozbyć się takiego 'towarzycha' smile

Bywaj piękna, ihahahahah  tongue

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sobie wybaczyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024