Seks bez zabezpiecznia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Seks bez zabezpiecznia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Seks bez zabezpiecznia

Uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia w piątek wieczorem. Był to mój pierwszy raz. Nie mieliśmy zabezpieczenia i właściwie mieliśmy tego nie robić, ale chwila uniesienia zrobiła swoje. Chłopak nie doszedł we mnie, ale wydziela spore ilości preejakulatu. Był to mój jeden dzień po okresie, tylko że w ostatnim czasie skrócił mi się cykl do 23 dni. Wczoraj i dzisiaj odczuwam ból jajników. Jakie są szanse na ciąże ? Czy te bóle mogą być wynikiem stresu i mojej paniki ? Kiedy najwcześniej moge zrobić test ciążowy ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks bez zabezpiecznia

Bole jajnikow mozesz miec przez stosunek. Organizm przeciez musi sie przestawic/przyzwyczaic wink test raczej jak nie dostaniesz planowanej miesiaczki...
Aha, moze sie zdarzyc ze bedziesz plamila. Ja tez po pierwszym razie plamilam, mimo ze przy pierwszym stosunku wcale nie krwawilam. Takze to jest calkiem normalne

3

Biorac pod uwage cykl 23 dniowy,owulacje moglas miec gdzies kolo 12 dc +/- bo moglas miec wczesna owulacje, cykl bezowulacyjny itp itd.. Najlepiej wykonac test w dniu spodziewanej miesiaczki, albo zrobic badanie beta hcg juz nawet 7 dni po owulacji. Jednak beta to koszt 30 zl a majtanszy test to kwestia 4 zl.
Lecz wiadomo beta jest dokladniejsza a test wcale nie musi wyjsc mimo ciazy.. Ja np wykonałam test ciazowy w 34 dniu cyklu i wyszedl cien cienia a ciaza byla:)
Pozdrawiam

Wątpię byś była w ciąży. Chyba, że Twój chłopak CIę okłamał i doszedł.
A skąd wiesz, że wydziela dużo preejakulatu? Powiedział Ci? Na przykładzie czego? Badań? Obserwacji?

Dla pewności zrób test  w dniu spodziewanej miesiączki.

5

Małe prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży, ale... JAK mogłaś być tak nieodpowiedzialna?
Nie wiesz, skąd się dzieci biorą? Nie chcesz zostać matką, to się zabezpieczaj i nie usprawiedliwiaj durnowato ''chwilą uniesienia''...

6

Patrycja Kornelia napisał/a:

Wątpię byś była w ciąży. Chyba, że Twój chłopak CIę okłamał i doszedł.
A skąd wiesz, że wydziela dużo preejakulatu? Powiedział Ci? Na przykładzie czego? Badań? Obserwacji?

Dla pewności zrób test  w dniu spodziewanej miesiączki.

Właśnie z własnych obserwacji wiem że dość spora ilość go jest

7

Cyngli napisał/a:

Małe prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży, ale... JAK mogłaś być tak nieodpowiedzialna?
Nie wiesz, skąd się dzieci biorą? Nie chcesz zostać matką, to się zabezpieczaj i nie usprawiedliwiaj durnowato ''chwilą uniesienia''...

Nawet sobie nie wyobrażasz jak sobie teraz  "pluje w brode" przez to. No niestety wyszło jak wyszło i czasu nie cofne. Jeśli nie będzie ciąży to całe szczęscie, i nauczka na przyszłość. A jeśli będzie to... to jakoś to będzie i dzieciątko na pewno będzie kochane przez nas dwoje. Tylko jednak wolałabym żeby to było chociaż z rok później

8

I jak tam z ewentualną ciążą Dusia??

9

1 dzień po miesiączce to małe prawdopodobieństwo na zajście w ciążę, no ale zawsze jakieś jest. To, że pierwszy raz nie ma znaczenia. Daj znać czy wszystko ok, bo się tu martwimy smile

10

Hej dziewczyne czy moge byc w ciąży  jak chlopak doszedł  we mnie 1 dzien przed okresem okres mi sie juz spoznia 6 dni a test byl negatywny ... nie wiem co robic

11

Dziewczyny jesli uprawiacie seks zawsze jest możliwość zajścia w ciąże, nawet seks przerywany. Najlepiej iść do lekarza, jedynie ginekolog potwierdzi lub wykluczy ciążę.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Seks bez zabezpiecznia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024