Niesmialosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Niesmialosc

Hej. Wiem ze to kobiece forum ale trudno. Co zrobic gdy ma sie kompleksy:
Niski facet 168 cm
Postura Szczypiora, szybka przemiana materii
Jestem niepelnosprytny intelektualnlnie lekko (autyzm w st lekkim ) w sensie ze poprostu slabo sie ucze i zapamietuje rzeczy
Mam problem z kobietami nigdy nie mialem dziewczyny
Mam kompleks na punkcie swojego wzrostu, wagi, nie wychodze id 3 lat z domu na imprezy nie moj styl a moze przez to ze mam nadcisnienie i nie moge pic alkoholu, palic fajek nie lubie uzywki inne tez nie wchodza w gre, chcialbym byc imprezowy ale zamknelem soe w domu grajac w gre przez net przez 3 lata. Skonczylem z gra i obicealem sobie ze zaczne wychodzic do ludzi ale nie potrafie sie przelamac. Chodzilem na terapie nic to nie dalo.Ostatnio sie przelamalem o zaczelem pisac z paroma dziewczynami jak sie okazuje nie mam szans u zadnej z postura szczypiora, 168 cm wzrostu i ze zryta bania.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niesmialosc

Hmm . Problem jest w tym  , ze nie wychodzisz do ludzi . smile Dobrze ci zrobi jak poznasz nowe znajomości . Może zapoznasz  dziewczyne . Wygląd to nie wszystko .. Liczy   się charakter niz wyglad . Moze mala zmiana dobrze Ci zrobi . Np . Przełamać się iść na imprezę  , poświęcać więcej czasu znajomym . Trzymam kciuki ze znajdziesz dziewczyne  ktora    zaakceptuje Cie takim jakim jestes smile

3

Witam smile mam w tym roku 18-stke . Mam pytanko . Czy jak mój chłopak nie zmienił majtek , w których była sperma , a poszedł go umyć i znowu wzłożył do majtek tam gdzie była sperma i zaczęliśmy kochać się . Czy jest możliwość zajścia w ciaze  ?
Proszę o jak najszybsza odpowiedz . Pozdrawiam smile

4 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-03-25 12:05:11)

Poważnie?  Taka podpucha w, hmmm, XXI wieku?
    Raczej nic ci nie będzie od tych plemników z majtek.  Pewno podusiły się w meczarniach, bo one sa jak ryby.  Wolą wodne środowisko.  Ale martwiłbym się na twoim miejscu o te z nowej dostawy.
  W sumie to wiesz, takie moje teoretyczne rozważania są bo w ciązy nigdy nie byłem

5

a jakie wg Ciebie są Twoje mocne strony ?

6

Mówisz, że terapia nie pomogła, a ile na nią uczęszczałeś. Może po prostu upłynęło zbyt mało czasu, aby widoczne były efekty?

7

No to może się przełam i zacznij coś robić ? np uprawiac sport? narzekasz na wyglad, ale przeciez mozesz go zmienic wink dzieki temu bedziesz pewniejszy siebie i radosniejszy - hormony szczescia po treningu beda dzialac smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024