ładna twarz a ładna figura - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ładna twarz a ładna figura

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: ładna twarz a ładna figura

Chodzi mi o walory estetyczne, na które chcąc nie chcąc,tak bardzo zwracamy uwagę. Zastanawia mnie to czy kobieta z ładną figurą, ale nie modelowa twarzą, może równać się z kobietą o delikatnych, ładnych ratach twarzy, z figurką na pewno nie modelki, nie przesadnie otyla. Która z tych typów bardziej przyciągnęła by uwagę ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ładna twarz a ładna figura

Ta, która ma dobrze poukładane w głowie.

3

Oczywiscie ze twarz. To juz  dawno zostalo okreslone, zbadane i opisane smile

Chyba twarz. Pewnie zwróciła bym uwagę na mega figurę i może pochwaliłabym tyłek lub nogi ale ładna ,sympatyczna twarz by wzbudzała moje zainteresowanie, chęci by poznać bliżej.
Nawet jak wspominam dziewczyny te z ładną buzią i te z ładną figurą o wiele bardziej " zachwycam się " tymi z ładną buzia i częściej je wspominam. A te z ładnym ciałem to podziwiam raczej za chęć i motywację do ćwiczeń. wink

5

No dobrze,jako że ładna to pojęcie względne, to lepiej  prezentuje się kobieta z kraglym tylkiem, troszkę masywniejszymi nogami, wcieciem w tali, czy jednak szczuplutkie nogi, płaski tyłek, brak wycięcia w tali

6

ale komu? bo chyba nie sadzisz, ze wszystkim podoba sie to samo? :S

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ładna twarz a ładna figura

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024