Potrzebuję kobiecej opinii -mężczyzna ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Potrzebuję kobiecej opinii -mężczyzna ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez tiktak (2016-03-13 16:55:56)

Temat: Potrzebuję kobiecej opinii -mężczyzna ;)

Witam drogie Panie wink
Wiem, że jest to kobiece forum i trafiłem tutaj przypadkiem ale wydaje mi się, że uzyskam tutaj rzetelną opinię na temat swojej sytuacji.

Pozwólcie, że króciutko ją przedstawię.

Na początku bieżącego roku zacząłem spotykać się z dziewczyną, z którą dotychczas kontakt utrzymywałem głównie poprzez fb. Dotychczas tak właśnie wyglądała nasz znajomość. Ja zawsze zabiegałem o spotkanie z nia jednak ona nie chciała się zdecydować, aż do końcówki 2015 roku kiedy to ona zaczynała wyrażać większe zainteresowanie mną jak i spotkaniem się. I stało się, spotkanie, później kolejne i już poszło dalej. Znajomość rozwijała się intensywnie i wszystko szło w dobrym kierunku. Z jej ust często słyszałem, że mnie uwielbia i jestem wspaniały, przy każdym spotkaniu wręczałem jej kwiaty...była z tego zadowolona. Padły czułe słówka skarbie, kocie baa nawet kochanie i określała mnie mianem swojego chłopaka. Wszystko to dawało mi do myślenia, że możemy z tej gliny ulepić coś ciekawego. Jednak ja musiałem wyjechać na dwa tygodnie szkolenia jednak cały czas byliśmy w kontakcie, ciągłe rozmowy tel. W między czasie miałęm urodziny i jak wróciłem wypadały walentynki...weekend cudowny i widać było u niej zaangażowanie...jednak od tego momentu wszystko zaczęło gasnąć hmm Ona nie chciała ze mną rozmawiać. Twierdziła, że ma problemy o których nie chce z nikim rozmawiać nawet ze mną, zarzucając, że nie widzi we mnie wsparcia. Jednak cały czas byliśmy ze sobą. Od walentynek spotkaliśmy się raz. Z jej strony padały stwierdzenia, że jest rozbita emocjonalnie i odzwyczaiła się od bycia w związki i nie lubi być z kimś i, że nie wiem czy do siebie pasujemy ale mimo wszystko chce się o tym przekonać ale jest to czasochłonne. Użyła też takiego stwierdzenia, że jest bardzo skomplikowaną osobą i szkoda mojego czasu bo jestem przezajebisty...zbyt idealny dla niej...

Nie mogę do końca zrozumieć tej zmiany jaka zaszła w jej nastawieniu...po głowie chodzą mi myśli, że mogła kogoś poznać ale nie sądzę, też że byłaby ze mną nieszczera

Pomocy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuję kobiecej opinii -mężczyzna ;)
tiktak napisał/a:

Użyła też takiego stwierdzenia, że jest bardzo skomplikowaną osobą i szkoda mojego czasu bo jestem przezajebisty...zbyt idealny dla niej...

Standardowy tekst wink
Fajnie było, ale to nie to. Jestem nieasertywna, więc sprzedam Ci taki tekst, żeby Cię nie urazić zbytnio.

3

przy każdym spotkaniu wręczałem jej kwiaty...

Oj, chłopie przesłodziłeś. Fajnie jest raz na czas od faceta dostać kwiatka, ale na każdym spotkaniu?! Teraz nie dziw się, że księżniczka się znudziła. wink

4

Tak jak napisała Klio - po prostu to nie to smile

5

Tak, jak poprzednicy, uważam, że pojawił się na horyzoncie ktoś nowy, lub panna próbuje przygotować Cię do roli "wiecznie starającego się", tymczasem ona niekoniecznie odwzajemni te starania, bo przecież jest taka skomplikowana.
W takich sytuacjach nie ma się co oszukiwać, dziewczyna jest nieszczera, ewentualnie próbuje Tobą manipulować.

tiktak napisał/a:

Użyła też takiego stwierdzenia, że jest bardzo skomplikowaną osobą i szkoda mojego czasu bo jestem przezajebisty...zbyt idealny dla niej...

Szkoda, że w tamtym momencie po prostu nie przyznałeś jej racji i nie podziękowałeś za wspólne chwile. Chciałabym widzieć jej minę...ale jeszcze nic straconego.

6

Widzę 2 możliwości. O jednej pisali poprzednicy - jest nieszczera itp.
Ale.. może ona leczy się psychicznie i boi się to powiedzieć. Znam taką osobę. Odpuściła sobie chłopaka bo bała się mu powiedzieć, że jest na lekach. Więc zapytaj siebie czy chcesz w to wchodzić - bo nie jest łatwe życie z taką osobą. Oczywiście mogą to być inne powody jak np. jakaś patologia w rodzinie albo coś w tym stylu czego się wstydzi, dlatego twierdzi, że nie może z nikim o tym rozmawiać.. (gwałt, jakaś szczególna choroba  itp. itd..)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Potrzebuję kobiecej opinii -mężczyzna ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024