hej!
Czy miłość od pierwszego wejrzenia istnieje ?
Czy jak widziało się raz w życiu osobę , rozmawiało się z nią całą noc , potem przez miesiąc był kontakt telefoniczny można się tak zakochać ?
Czy ja po prostu jestem nienormalna?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość od pierwszego wejrzenia ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej!
Czy miłość od pierwszego wejrzenia istnieje ?
Czy jak widziało się raz w życiu osobę , rozmawiało się z nią całą noc , potem przez miesiąc był kontakt telefoniczny można się tak zakochać ?
Czy ja po prostu jestem nienormalna?
Można się zauroczyć.
W moim przypadku to zauroczenie trwa od października.
Ale macie ze sobą dalej kontakt?
Mnie się kiedyś zdarzyło być tak zauroczoną ponad trzy lata... Przeszło po pierwszej "rozmowie", kiedy to w końcu odważyłam się do niego zagadać, a chłopak był tak zajęty grą w telefonie, że nawet nie raczył mi odpowiedzieć nic więcej niż "hę?"
Ale skoro w Twoim przypadku rozmów było całkiem sporo i nadal czujesz się zauroczona (bo w miłość od pierwszego wejrzenia nie wierzę, natomiast zauroczenie może przecież przerodzić się w miłość), to życzę Ci dużo szczęścia i powodzenia i mam nadzieję, że wszystko rozwinie się w dobrym kierunku
Od listopada ten kontakt się urwał , ale nie z mojego powodu , po prostu z dnia na dzień on przestał się odzywać...
I teraz tydzień temu się odezwał jak gdyby nigdy nic..Nie wiem , ale nadal mnie coś do niego ciągnie , choć widziałam ,że ma dziewczynę..
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość od pierwszego wejrzenia ?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024