Duży penis - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 38 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ares (2016-02-25 18:36:11)

Temat: Duży penis

Mój rozmiar penisa to 24cm.Zauważyłem,że odstrasza kobiety.Wiecie może,dlaczego tak jest?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duży penis

Bo taki penis może się obijać o szyjkę macicy co umówmy się nie jest zbyt przyjemne tongue

3

Małpa69 napisał/a:

Bo taki penis może się obijać o szyjkę macicy co umówmy się nie jest zbyt przyjemne tongue

Jak to, przecież wiadomo że im większy tym lepszy. 24cm to conajmniej dolna granica średniego ( oczywiście w Azji)

4 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-02-25 19:29:25)

Akurat ja tam nie narzekam na większe, ale faktem jest że takie 24 na pewno się będzie o szyjkę obijać zwłaszcza przy niektórych pozycjach, a to boli tongue

Tak swoją drogą to ostatnio jakaś komedia i epidemia zarazem, ten za mały, ten za duży, ten za chudy, ten za gruby, ogarnijcie się wreszcie.

5

Małpa69 napisał/a:

Tak swoją drogą to ostatnio jakaś komedia i epidemia zarazem, ten za mały, ten za duży, ten za chudy, ten za gruby, ogarnijcie się wreszcie.

Ja przeczytałam tytuł wątku, z moich ust wydobyło się niecenzuralne słowo... .
Przecież wiadomo, że to prowokacja.

6

Niekoniecznie, bo jednak zdarzają się takie sytuacje, a nie chcę by ktoś na prawdę szukający pomocy został potraktowany jak troll.

7

Ej, ale jeszcze brakuje czegoś w rodzaju "Mam normalnego penisa, czy da się cos z tym zrobić??"

8

Małpa69 napisał/a:

Niekoniecznie, bo jednak zdarzają się takie sytuacje, a nie chcę by ktoś na prawdę szukający pomocy został potraktowany jak troll.

Jak dla mnie za dużo w ciągu paru dni namnożyło się takich tematów, od małego do dużego.
Jak dla mnie to jest prowokacja, ale mogę się mylić.

A tak po za tym, nawet jeżeli to jest prawda, to co napiszesz Autorowi :
- nie martw się inni faceci mają mniejsze przyrodzenia;
- jak Ci przeszkadza to pomniejsz sobie.

Przecież wiadomo, że z przyrodzeniem nic nie da się zrobić, po prostu trzeba zaakceptować jego rozmiar i tyle.

9 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-02-25 22:24:29)

Pewnie,że troll.

Tak trudno znaleźć sobie trochę informacji na ten temat?
Trzeba się rejestrować na forum,żeby pogawędzić,na temat wielkości przyrodzenia?
Seriously?

10 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-02-25 22:47:57)

No moment, dopuszczamy tu obecność facetów i jest temat o seksie. Być może to jest prowokacja, ale jednak to może być prawdziwy problem prawdziwego człowieka, to nie jest nic nadzwyczajnego, że kobiety się większych okazów boją.

A Krejzolka ma rację, trzeba zaakceptować to jak jest i przestać marudzić, bo lepiej od tego nie będzie wink

PS też pomyślałam że to prowokacja jednak nie będę tego z góry zakładać, najwyżej pokarmie trolla hmm

11

Gratuluje ci bardzo serdecznie, jesli ci ono az tak bardzo przeszkadza to wymien sie z ktoryms z panow. Pozdrawiam.
A tak na serio krejzolka82 slusznie zauwarzyla ze co chwile tu maly tam duzy takie tematy sie przewijaja, moze panowie mysla ze jakas pania wyrwa albo nudzi im sie i szukaja tematu do rozmow.

12

Krew mnie zalewa jak widze takie posty... i co żal Wam że Wasi faceci takich nie mają? jaki troll? mam faceta, który ma 20 ponad i też sprawia ból i rozumiem post aurota. Nie zawsze duży jest dobry. W pozycji na łyzeczke jest idealnie, wspaniale się czuje i seks z nim jest rewelacyjny. Przy nie których boli. Jeśli macie ciągle pisać o murzyńskich rozmiarach i szydzić to darujcie bo aż nie dobrze się robi jak się to czyta. Większość ma małego i się dołuje rozpacza to Wy pocieszacie a ma duzego to zazdrościcie. Żalosne

13

Nadzieja89 napisał/a:

Krew mnie zalewa jak widze takie posty... i co żal Wam że Wasi faceci takich nie mają? jaki troll? mam faceta, który ma 20 ponad i też sprawia ból i rozumiem post aurota. Nie zawsze duży jest dobry. W pozycji na łyzeczke jest idealnie, wspaniale się czuje i seks z nim jest rewelacyjny. Przy nie których boli. Jeśli macie ciągle pisać o murzyńskich rozmiarach i szydzić to darujcie bo aż nie dobrze się robi jak się to czyta. Większość ma małego i się dołuje rozpacza to Wy pocieszacie a ma duzego to zazdrościcie. Żalosne

W ogóle nie rozumiem tego posta.
Mogłabyś po polsku napisać.

14

No dlatego mi się nie podoba to co tu widzę, bo jednak są tacy faceci i problem jest i może nawet większy niż w przypadku małych bo od małego nie boli od dużego tak.
To jest po prostu żenujące, komuś gratulować bo ma problem, a nawet jeśli to troll to nie jeden facet taki problem ma, bo pochwa choć może się dopasować to nie wiadomo jak się nie rozciągnie.

15

Nadzieja89 napisał/a:

Przeciez to kolejna czesc wojny pod tytulem "rozmiar ma znaczenie".
No ja np. nie placze nad tym ze mam malego ani nie pisze ze mam duzego bo co to zmieni? A no nic, ani mu nie zmaleje ani nie urosnie...

16

Małpa69 napisał/a:

No dlatego mi się nie podoba to co tu widzę, bo jednak są tacy faceci i problem jest i może nawet większy niż w przypadku małych bo od małego nie boli od dużego tak.
To jest po prostu żenujące, komuś gratulować bo ma problem, a nawet jeśli to troll to nie jeden facet taki problem ma, bo pochwa choć może się dopasować to nie wiadomo jak się nie rozciągnie.

Czy ty musisz wszedzie widziec problem za maly problem za duzy problem?

17 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-02-25 23:35:25)

ale zrozum że jeżeli założyć że to nie jest troll to 24 cm na prawdę mogą sprawiać kobiecie ból i działać odstraszająco i owszem nic się nie zmieni, taki jest a nie inny, ale akurat tutaj można coś doradzić np jeśli chodzi o pozycje, a nie bez sensu tą wojnę i wieczną licytację kontynuować.

Ja nie widzę problemu, bo to nie mój problem, ale chyba nie jesteśmy tu po to by kogoś klasyfikować jako trolla i wmawiać że problemu nie ma?

18 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-02-25 23:36:56)

A nie wydaje Wam się podejrzane to zdanie "Zauważyłem,że odstrasza kobiety.Wiecie może,dlaczego tak jest?"

To co Waszym zdaniem Autor pokazuje przyrodzenie jakieś kobiecie ot tak, a ona wystraszona ucieka.
Czy jak to wygląda?

Przecież gdyby to było naprawdę to by napisał, że kobiety podczas stosunku skarżą się na ból przez rozmiar przyrodzenia.

19

No to jest dość dziwne sformułowanie, dlatego napisałam że dopuszczam do świadomości że to może być troll, ale jak napisała nadzieja sam problem nie jest fikcyjny.

20

Krejzolka82 napisał/a:
Nadzieja89 napisał/a:

W ogóle nie rozumiem tego posta.
Mogłabyś po polsku napisać.

Ale o co chodzi?
Większość stwierdza fakt,że tematów podobnych do tego jest cała masa.
Kto komu niby zazdrości?
Bo ja jemu nie zazdroszczę,zakładając,że to Jego realny problem.

21

majkaszpilka napisał/a:

Ale o co chodzi?
Większość stwierdza fakt,że tematów podobnych do tego jest cała masa.
Kto komu niby zazdrości?
Bo ja jemu nie zazdroszczę,zakładając,że to Jego realny problem.

No przeciez pewnie ze ja i inni faceci mu zazdroscimy tongue

22 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-02-25 23:47:22)

Małpa69 napisał/a:

No to jest dość dziwne sformułowanie, dlatego napisałam że dopuszczam do świadomości że to może być troll, ale jak napisała nadzieja sam problem nie jest fikcyjny.

Nadzieja89 napisała jakiś niezrozumiały post, w którym można jedynie zrozumieć, że zazdrościmy tongue
A tak serio, możliwe, że boli kobietę podczas penetracji takim członkiem, tylko o tym Autor ani słowa nie napisał.
Radzę co poniektórym czytać dokładniej i ze zrozumieniem.

23

Ktoś,kto chce podyskutować o własnym problemie,poznać opinie innych...udziela się w temacie.
Autor zawarł jedno zdanie twierdzące, jedno pytanie,po czym zniknął.
Dziwny dialog jak dla mnie tongue

Może liczy na wychwalanie babeczek, jakiego on to ma,że one to z nim na koniec świata i "wogle".
Dlatego myślę,że to trollolo.

24 Ostatnio edytowany przez emde (2016-02-25 23:57:52)

Ares napisał/a:

Mój rozmiar penisa to 24cm.Zauważyłem,że odstrasza kobiety.Wiecie może,dlaczego tak jest?

Nie przejmuj się. Każdy ma rozmiar penisa. I nie wszystkie kobiety ten fakt odstrasza.
Dlaczego myślisz, że odstraszasz kobiety tym, że twój penis ma rozmiar?

25

Chodzi mi głównie o to że ktoś napisze, że ma za małego bo ma 13 cm czy da się powiększyć ? to zamiast jak się wie coś doradzić to ludzie rozpisujecie się i dyskutujecie, że to średni a nie mały i pocieszacie. Jak ktoś napisze jak ja już raz pisałam, że mam kłopot z dużym i nie możemy dobrać gumek ktoś kazał mi kupić worek na śmieci. Wybaczcie ale to na prawdę żenujące i okrutne. Zastanówcie się czasem co piszecie. Ktoś ma 20, 24 cm i okej. Dla jednej kobiety super dla drugiej źle bo boli. Ale przestańmy wyzywać od murzynów albo mówić że to olbrzym a laska będzie miała wiadro z pochwy. Dla mnie to czysta zazdrość i tyle. Wiadomo że rozmiar nie tylko się liczy ale i technika. Ale nie ukrywajmy za duży źle za mały źle... wink dajmy spokój z docinkami a pomagajmy i udzielajmy rozsądnych rad.

26

Nadzieja89 napisał/a:

Chodzi mi głównie o to że ktoś napisze, że ma za małego bo ma 13 cm czy da się powiększyć ? to zamiast jak się wie coś doradzić to ludzie rozpisujecie się i dyskutujecie, że to średni a nie mały i pocieszacie. Jak ktoś napisze jak ja już raz pisałam, że mam kłopot z dużym i nie możemy dobrać gumek ktoś kazał mi kupić worek na śmieci. Wybaczcie ale to na prawdę żenujące i okrutne. Zastanówcie się czasem co piszecie. Ktoś ma 20, 24 cm i okej. Dla jednej kobiety super dla drugiej źle bo boli. Ale przestańmy wyzywać od murzynów albo mówić że to olbrzym a laska będzie miała wiadro z pochwy. Dla mnie to czysta zazdrość i tyle. Wiadomo że rozmiar nie tylko się liczy ale i technika. Ale nie ukrywajmy za duży źle za mały źle... wink dajmy spokój z docinkami a pomagajmy i udzielajmy rozsądnych rad.

Ale przecież w tym wątku nikt nie obraża Autora ani żadnych kobiet.
A to, że piszemy tutaj docinki to tylko dlatego, że Autor jest niewiarygodny i podejrzewamy, że ten temat to prowokacja.

27

Krejzolka82 napisał/a:
Nadzieja89 napisał/a:

A to, że piszemy tutaj docinki to tylko dlatego, że Autor jest niewiarygodny i podejrzewamy, że ten temat to prowokacja.

Tylko, że coraz więcej wątków podejrzewacie o prowokacje wink

28

Czyli rozumiem, że pokazujesz go wszystkim na około, dlatego odstraszasz kobiety? W sumie to normalne, każdy by uciekał od osoby biegającej z wystawionym pytongiem.

29

Nadzieja89 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Nadzieja89 napisał/a:

Tylko, że coraz więcej wątków podejrzewacie o prowokacje wink

Tak prawdę pisząc jest to pierwszy wątek o przyrodzeniu, który uważam, że jest ściemą.
Dlatego, że:
1. Od paru dni są "wałkowane" wątki o rozmiarach przyrodzenia, przy czym wiadomo o małych rozmiarach, a tu nagle ba 24 cm, wow big_smile
2. Zdanie, które zacytowałam w swoim powyższym poście dużo "mówi" o prawdziwości a raczej nieprawdziwości tematu.

30 Ostatnio edytowany przez Ares (2016-02-26 01:55:25)

Rozumiem,że wiele osób uważa mnie za trolla.Nic na to nie poradzę.Chciałem sobie darować szczegóły,ale widzę,że popełniłem błąd.Wiele kobiet jest zachwycona moim rozmiarem,ale zdecydowanej większości nie odpowiada.Musze się cały czas pilnować,aby nie wkładać całego.Unikać niektórych pozycji.Dla niektórych kobiet seks ze mną jest niewygodny,więc mnie rzucają.Zawitałem tutaj przypadkowo.Dziękuje wszystkim za pomoc.
Wydaje mi się,że jest tutaj tyle tematów o penisach,ponieważ czasem bardzo trudno sprostać oczekiwaniom kobiety.Popadamy w kompleksy.Szukamy odpowiedzi,czy coś jest z nami nie tak.
Ps:Nie wiedziałem,jak o tym napisać.Mam nadzieje,że tym razem zrozumiecie lepiej mój problem.

31 Ostatnio edytowany przez kolejnyJanKowalski (2016-02-26 04:45:38)

Nie masz optymalnego członka, ale ZDECYDOWANIE lepiej mieć za długiego niż za krótkiego.

Mogę napisać tylko tyle z perspektywy człowieka, który uważa, że ma za krótkiego (17.5cm bpel / 13.5 cm nbpel).

Jeśli chcesz merytorycznych porad i znasz przyzwoicie angielski, to polecam forum stworzone dla osób z twoimi problemami:
reddit: bigdickproblems

A niedowiarkom proponuję wykonać proste działanie: pomnożyć 1% (pewnie tyle facetów ma długość penisa przekraczającą 19 cm) razy całkowita ilość mężczyzn w Polsce. I wyjdzie, że na to, że prawie 200 tysięcy facetów w naszym kraju ma lub będzie mieć w wieku dorosłym taki "problem".
Zdecydowanie więcej jednak będzie mieć prawdziwy problem z penisem za krótkim, dlatego portal netkobiety nieustannie powinien inwestować w nowe serwery.

32 Ostatnio edytowany przez zouzaa (2016-02-26 08:58:58)

Ludzie przeciez ten watek to provo...
Ktorys z malym penisem na sile chce przekonac,ze male penisy sa lepsze od takich 17-18-19 cm.

33

Ares napisał/a:

Rozumiem,że wiele osób uważa mnie za trolla.Nic na to nie poradzę.Chciałem sobie darować szczegóły,ale widzę,że popełniłem błąd.Wiele kobiet jest zachwycona moim rozmiarem,ale zdecydowanej większości nie odpowiada.Musze się cały czas pilnować,aby nie wkładać całego.Unikać niektórych pozycji.Dla niektórych kobiet seks ze mną jest niewygodny,więc mnie rzucają.Zawitałem tutaj przypadkowo.Dziękuje wszystkim za pomoc.
Wydaje mi się,że jest tutaj tyle tematów o penisach,ponieważ czasem bardzo trudno sprostać oczekiwaniom kobiety.Popadamy w kompleksy.Szukamy odpowiedzi,czy coś jest z nami nie tak.
Ps:Nie wiedziałem,jak o tym napisać.Mam nadzieje,że tym razem zrozumiecie lepiej mój problem.

Jeżeli to jest prawda to:
1. Trzeba było to napisać w pierwszym poście.
2. Czego oczekujesz pisząc tutaj?

Piszę o sobie, nie innych kobietach, to niektórzy Faceci jak mantrę mówią o rozmiarach i ciągle chcą zapewnień, że jest w porządku.
Gdyby tak nie gadali o tym, to wcale by się nie zwracało uwagi na rozmiar.

34

Nie mogę się powstrzymać ale bawią mnie te opowieści dziwnej treści facetów użalających się nad sobą z powodu "przerostu" przyrodzenia, zwłaszcza motywy o byciu porzucanym ze względu na bolesne współżycie spowodowane "za dużym/za grubym" naganiaczem.
Nie pamiętam kiedy był mój pierwszy raz ale od tamtego czasu po dziś dzień włącznie NIGDY ŻADNA dziewczyna czy kobieta miała jakiekolwiek zastrzeżenia co do rozmiaru. Z wieloma z nich spotykałem się nie raz, nie dwa czy nawet o wiele dłużej a ze swoją Żoną jestem już ponad 10 lat. Sorry ale dal mnie takie żale to zwykłe pie*****nie jest.

PS.: jedyny "problem" dla części z nich to było głębokie gardło ale jeśli dla kogoś to jest problem to powinien do specjalisty się udać i o tym opowiedzieć.
Basta!

35

Ares napisał/a:

Witam ja w pełni rozumiem Twój problem. U mnie w związku na samym początku tylko główka wchodziła, później już pojawiał się ból i dyskomfort. Jedyna pozycja, która w pełni mi odpowiada to ,, na łyżeczkę'' kiedy nogi mam złączone penis wchodzi idealnie ale i tak nie zawsze jest. Wszystkie podstawowe odpadają. W trakcie seksu bywa cudownie, że nie wiem co sie dzieje. Po nim zaś boli mnie całe podbrzusze i czuje się jakby mnie ktoś pobił -.-. Nie powiem seks bywa bardzo przyjemny bo prócz długości ma też odpowiednią grubość. Ale coś za coś... taka jego uroda. Nie ucieknę z tego powodu od niego mam nadzieje że w przyszłości będzie lepiej. Ja nawet z tym u ginekologa byłam, bo nie mogliśmy przebić błony... w związku z czym wiem o co chodzi. Mi się wydaje, że jak trafisz na odpowiednią kobietę i powoli będziecie sie do siebie przyzwyczajać tak jak to u mnie jest. Nie ma porównania jak było kiedyś a teraz wink bo jest dużooo lepiej.

36

zouzaa napisał/a:

Ludzie przeciez ten watek to provo...
Ktorys z malym penisem na sile chce przekonac,ze male penisy sa lepsze od takich 17-18-19 cm.

Nie wierze, że to pisze dorosła kobieta -.- tekst jak u gimbazy

37 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-02-26 23:25:11)

kolejnyJanKowalski napisał/a:

Jeśli chcesz merytorycznych porad i znasz przyzwoicie angielski, to polecam forum stworzone dla osób z twoimi problemami:
reddit: bigdickproblems

Szczególnie ten watek na oko dość wyczerpująco opisuje ten problem i proponuje konkretne rozwiązania (również w sferach nie związanych z seksem):
https://www.reddit.com/r/bigdickproblem … solutions/

I coś na rozluźnienie (atmosfery)
https://www.youtube.com/watch?v=CjVVNuraly8

Sagi napisał/a:
Małpa69 napisał/a:

Jak to, przecież wiadomo że im większy tym lepszy. 24cm to conajmniej dolna granica średniego ( oczywiście w Azji)

Pan raczy żartować.

Posty [ 38 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024