Jaka stylówka faceta najbardziej na Was działa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaka stylówka faceta najbardziej na Was działa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 33 ]

Temat: Jaka stylówka faceta najbardziej na Was działa

Siemacie
Tak jak w temacie. Już rym na powitanie jak to na drugie śniadanie hehe xDD Nie no pytanie poważne acz rozważne, jaki ubiór lubicie u faceta, jaki outfit, czego nienawidzicie, co wam odpowiada, co mile widziane itd. po prostu jestem ciekaw czy preferencje kobiet odnośnie ubioru współgrają z aktualnymi trendami mody tongue

Tylko nie świrujcie że ortalionik bidonik i duży konik hehe xD

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-02-18 19:43:27)

Odp: Jaka stylówka faceta najbardziej na Was działa

A jak współgrają to na siłę zmienisz styl, żeby się podobać? Jeżeli oczywiście masz inny styl niż dzisiejsza moda.

3

A w jakim jesteś wieku? To istotne

4

No już 24 wiosny stuknęły xD Krejzolka- proszę, odpowiadaj na pytanie a nie snuj teorii spiskowych, mamy ich już w nadmiarze. Chodzi o to że zwykle ubieram się byle jak i trochę się marnuję mówiąc nieskromnie (koleżanka mi to powiedziała) i wypadałoby bardziej o siebie zadbać. A że cenię sobie perfekcjonizm to uderzam do Was xDD

5

Peacock napisał/a:

No już 24 wiosny stuknęły xD Krejzolka- proszę, odpowiadaj na pytanie a nie snuj teorii spiskowych, mamy ich już w nadmiarze. Chodzi o to że zwykle ubieram się byle jak i trochę się marnuję mówiąc nieskromnie (koleżanka mi to powiedziała) i wypadałoby bardziej o siebie zadbać. A że cenię sobie perfekcjonizm to uderzam do Was xDD

Krejzi i jej teorie spiskowe big_smile
To dawaj fotkę, jak się ubierasz i wtedy coś się napisze.

Lubie jak facet się normalnie ubiera, żadnych rurek, żadnych dresów,żadnych spodni z krokiem w kolanach.
Facet ma wyglądać jak facet nie jak panienka, ani nie jak menel, ani nie jak dres.
I najważniejsze, facet musi fajnie pachnieć.

Tylko, że "normalnie" może oznaczać dla każdego co innego tongue

6

Wszystko tylko nie rurki, a i drażni mnie oklepany zestaw puchówka, bluza z kapturem, i timberki żółte....nooo luuuudzie ,więcej nonszalancji i inwencji twórczej

Czarny tshirt i spodnie lub koszula - jakiś fajny kolor/ lub drobniutka kratka i fajne czarne dżiny to już podstawowy zestaw ," wylaszczy "każdego faceta ;)albo sweter z asymetrycznym rozcięciem pod szyją,... ważne żeby ciuchy były dobre jakościowo. To powinien być priorytet.
Buty ciężkie i męskie , czarne, glany, trapery...facet w takich ciuchach zyska dodatkowe pół punkta :-)

7

Mishia napisał/a:

Wszystko tylko nie rurki, a i drażni mnie oklepany zestaw puchówka, bluza z kapturem, i timberki żółte....nooo luuuudzie ,więcej nonszalancji i inwencji twórczej

Zapomniałaś o białych adasiach które pasują i do pracy i do biegania, na studia i na przyjęcie weselne. :x

8

Metyl napisał/a:
Mishia napisał/a:

Zapomniałaś o białych adasiach które pasują i do pracy i do biegania, na studia i na przyjęcie weselne. :x

A tu byś się zdziwił .. Białe adasie / reeboki do kostki w męskim wydaniu w połączeniu z totalną czernią reszty ubioru są bardzo nieoczywistym lookiem , chyba tak ubranego faceta nie widziałam. A na pewno by mi się spodobał .

9

Mishia napisał/a:

A tu byś się zdziwił .. Białe adasie / reeboki do kostki w męskim wydaniu w połączeniu z totalną czernią reszty ubioru są bardzo nieoczywistym lookiem , chyba tak ubranego faceta nie widziałam. A na pewno by mi się spodobał .

Ja też nie. Chyba nikt tak nie chodzi bo nie jest kobietą i nie wymyśliłby takiego połączenia. wink Poza tym ja mówiłem o noszeniu adasiów do wszystkiego. tongue

10 Ostatnio edytowany przez Mishia (2016-02-18 23:53:10)

Metyl napisał/a:
Mishia napisał/a:

Ja też nie. Chyba nikt tak nie chodzi bo nie jest kobietą i nie wymyśliłby takiego połączenia. wink Poza tym ja mówiłem o noszeniu adasiów do wszystkiego. tongue

Żółty kolor dla faceta jest do bani...

11

Dobra panowie i pany, wiem żem jest nieokrzesany, ładnie mi tu powiedzieliście czego nie nosić i co to obciach ale chciałbym też wysłuchać opinii na temat PREFEROWANEGO przez was ubioru a nie tylko co wam nie pasi, bo o to mogę i spytać cioci Kasi hehe xDDD

12

Peacock napisał/a:

Dobra panowie i pany, wiem żem jest nieokrzesany, ładnie mi tu powiedzieliście czego nie nosić i co to obciach ale chciałbym też wysłuchać opinii na temat PREFEROWANEGO przez was ubioru a nie tylko co wam nie pasi, bo o to mogę i spytać cioci Kasi hehe xDDD

Napisz co Ty nosisz.
Tak będzie lepiej.
Jeżeli Ci wymieniłam czego nie lubię, to chyba łatwo się domyśleć co lubię, prawda?

13

Dla mnie jednym z najlepiej ubranych facetów jest David Beckham smile baardzo podoba mi się jego styl.

Nie cierpię stylu militarnego - do tego trzeba mieć nienaganną, wysportowaną sylwetkę inaczej to przestaje wyglądać jak styl militarny, a zaczyna przypominać podróbkę leśniczego tongue

Lubię kiedy facet nie boi się kolorów. Różowe koszule to prawie mój fetysz big_smile

Lubię kiedy facet nie boi się być elegancki i rozumie, że tak jak on lubi patrzeć na kobietę w sukience tak ja lubię patrzeć na niego w koszuli i eleganckiej marynarce.

Lubię kurtko-marynarki - to najfajniejszy współczesny wynalazek mody męskiej smile

14

Iceni napisał/a:

Dla mnie jednym z najlepiej ubranych facetów jest David Beckham smile baardzo podoba mi się jego styl.

Z jego stylu mogę znieść tylko ubranie, które nosił na boisku...

Nie cierpię stylu militarnego - do tego trzeba mieć nienaganną, wysportowaną sylwetkę inaczej to przestaje wyglądać jak styl militarny, a zaczyna przypominać podróbkę leśniczego tongue

Uwielbiam styl militarny. Z wysportowaną sylwetką facet w tym stylu wygląda mega seksownie, jeśli jest podróbką leśniczego to wygląda mega intrygująco smile

Lubię kiedy facet nie boi się kolorów. Różowe koszule to prawie mój fetysz big_smile

No ja również nie mogę oderwać oczu od różowej koszuli na facecie. Ze zdziwienia, jak ktokolwiek może wpaść na pomysł, żeby to paskudztwo włożyć.

Lubię kiedy facet nie boi się być elegancki i rozumie, że tak jak on lubi patrzeć na kobietę w sukience tak ja lubię patrzeć na niego w koszuli i eleganckiej marynarce.

Do męskiej elegancji mam podobny stosunek jak Iceni do stylu militarnego - uważam, że pasuje tylko nielicznym. Reszta wygląda jak towarzystwo z wiejskiego weselicha, które niesłychanie cierpi, bo wypadało krawatem się obwiązać...

Gust Iceni jest na dokładnie przeciwnym biegunie niż mój. Więc celowo wybrałam tę wypowiedź, żeby pokazać autorowi jak bezsensowne jest ubieranie sie wg wytycznych kobiet z sieci smile Ieni lubi garnitury - ja bojówki. I co zrobi biedny autor, który chce mieć styl, który spodoba się WSZYSTKIM kobietom? big_smile

Styl powinien pasować do osobowości. Jeśli te dwie rzeczy ze sobą współgrają to w każdej "stylówce" facet może wyglądać fajnie. No kurczę, nawet dresy z mentalnością dresa mają w sobie coś pociągającego jeśli są ubrani zgodnie ze swoim wewnętrznym wizerunkiem smile Z kolei facet z "elegancką" osobowością ubrany w ten sam dres wygląda jak baba zabierajaca sie za wiosenne porządki...

15

Zgadzam się, że co kobieta, to inny gust.
Moje preferencje zależą od tego też co komu pasuje, ale z reguły czerń bardzo mi się podoba. Czarne koszule, czarne koszulki. Mnie rurki czasem bardzo przekonują. Poza tym czarne płaszcze. I czarne niesportowe buty.

Ostatnio pewien daleki kolega postanowił po czasie czarnych koszulek i rozciągniętych czarnych bluz przejść do bardziej przylegających i nieco bardziej kolorowych zestawów i przyznam szczerze, że wygląda to fantastycznie. Znaczy baza jest czarna, ale dorzucił trochę szarości, chabrowe akcenty i koszule bordo i nawet mu lepiej w tym. Ale taki typ urody, że mu to pasuje.

16

Czarnaczarna napisał/a:

Znaczy baza jest czarna, ale dorzucił trochę szarości, chabrowe akcenty i koszule bordo i nawet mu lepiej w tym. Ale taki typ urody, że mu to pasuje.

Faceci nie znają takich kolorów. lol

My znamy za to siwy, niebieski i bordo to było...o, buraczkowe no.

17 Ostatnio edytowany przez Peacock (2016-02-20 00:03:21)

No bez kitu co ja zrobie, jak podpasuje jej a nie podpasuje Tobie xDDD Nie no luzik, wiadomo, mam też swoje zdanie i swoje jakieś tam preferencje bliższe, bojówek nie założę bo nie jestem jakimś wojakiem, natomiast różowej koszuli też w życiu bo nie jestem jakimś cieplaczkiem xDD Generalnie Vinnga Twój pogląd odnośnie wyglądu kompletnie nie zgadza się z moim dlatego bliżej mi jednak wyboru ubioru na Beckhama a nie na złego chama xDD A już kompletną bzdurą jest dla mnie teza, że charakter musi współgrać z wyglądem, normalnie Ło Te Fa? Nie wiem, akurat słyszałem zdanie na ten temat wielu kobiet i mówią one, że lubią np. spokojnego skromnisia co wygląda trochę na łobuza albo na odwrót, bad boya z tatuażami który w środku jest wrażliwy jak kurczaczek. Twoje myślenie jest trochę zerojedynkowe widzę, charakter=ubiór, twoje zdanie wyklucza zdanie innych bo tak wynika z mojego tematu itd. Nie wszystko w życiu jest logiczne xDD

A co ja noszę? Różnie, zazwyczaj jak każdy prosty chłopak, jakieś bluzeczki, czasem elegancka koszula, jeansy, adasie albo pumacze na nogi i jazda w miasto robić ciasto xDD Nie no właśnie dlatego pytam, bo ja z mody jestem totalna noga a niektóre nazwy ubrań są mi kompletnie obce (Kurtkomarynarka - Ło Te Fa?)

Ale trochę podkręcę sęk tematu i powtórzę, nie chodzi mi o to, aby wyglądać modnie. Chcę wyglądać SEKSOWNIE. Wyobraźcie sobie drogie dziewczęta jakby musiał albo inaczej-w co musiałby być ubrany facet, abyście na ślepo przed takim się rozebrały i poszły do łóżka? P.S. Tak jest, sprawa jest gruba.

18 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-02-20 00:49:09)

Kurtkomarynarka to takie połączenie marynarki i kurtki. Zwykle ma krój zbliżony do sportowej marynarki, ale jest uszyta z "kurtkowego" materiału,  zwykle nieprzemakalnego, czasem ma chowany kaptur.
Może wyglądać na przykład tak:
http://i1084.photobucket.com/albums/j407/861025/09%202013/DSC_0023-10.jpg~original
Albo tak:
http://www.f-planet.pl/img/products/73/9/8_max.jpg

Albo na przykład tutaj bardzo fajne rozwiązanie - niby kurtka, jest i kaptur, nieprzemakalna, nieprzewiewna, a jednocześnie wykończenie jak przy klasycznej marynarce - masz i wygodę, i ciepło,  i elegancki wygląd - jednocześnie nie z b y t elegancki smile

http://img.scoop.it/4X0yjWc2KuUPKIEbxm3ARjl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9

A tu różowa koszula w najlepszym wydaniu:
http://www.toscani.co.il/UploadImages/000775/5675536.jpg

19

O i teraz dla mnie ekstra porada, podoba mi się zwłaszcza ta pierwsza wersja. Chociaż na trzecim zdjęciu ten koleś to wygląda jak Józuś z bloku obok xDD Ale ta pierwsza fajna bo uniwersalna, wszechstronna, i na miasto w niej wyjdziesz i gdzieś oficjalnie. Ta różowa nawet też spoko ale jednak mnie ten kolor razi xDD A powiedzcie jeszcze, wiem że się trochę kompromituję ale ja naprawdę modowo tyle wiem co nic xDD Zawsze miałem w to wywalone, za dzieciaka ubrania kupowała mi mama, później dziewczyna, a jak się rozeszliśmy to kupuję byle co byleby dobrze leżało xDD Jakie są ceny mniej więcej na przykład tej pierwszej kurtkomarynary? Wiem, że to w sumie pytanie do facetów ale może coś tam wiecie ;x

A i pytanko co sądzicie o kurtkach jeansowych? Mi się nawet podobają ale ostatnio gadałem z paroma osobami, między innymi z wujasem i powiedział że facet nie wygląda w niej zbyt elegancko, bardziej jak menel xDD Zwłaszcza, jak nie są dopasowane do jeansów tylko innych spodni. A Wy co o tym myślicie?

20

O matko i córko, myślenie zero-jedynkowe zarzuca mi facet, który twierdzi, że bojówki noszą tylko wojaki, a różowe koszule cieplaczki big_smile big_smile big_smile

Nie ma takiego ubrania, które by sprawiło, że kobieta się rozbierze wyłącznie z tego powodu smile

Fajna ta kurtkomarynarka. Ale chyba nigdy nie widziałam jej na materiale żywym.

21

Ale ja nie mówię że bojówki noszą tylko wojaki a różowe koszule cieplaki (dobry rym xDD), tylko po prostu ja sam czułbym się w niej jak wojak albo jak cieplak. Takowe koszule na pewno wielu innym osobom by pasowały. Co do mnie to jestem dość wysoki, chudy i rudy xDDD Nie no świruję że rudy hehe. Ale szczupły koleś w różowej koszuli czy bojówkach, przyznajcie, nie wygląda najlepiej. Kiedyś pakowałem ale się rozchorowałem i rzuciłem to :DD Steki jadłem nawet swego czasu ale nic to nie dało. Dlatego myślę, że w moim przypadku połączenie ciepłej koszulki z szczupłą sylwetką budziłoby podejrzenia o jakieś skoki w boki :DD Albo inaczej, ja bym tak się czuł, żeby nie było że jestem zero-jedynkowy jak pilot radarowy hehe :DDD

22

ja jestem zboczona, najbardziej na mnie działa facet w stylowym garniturze. Odstręczająco działają na mnie wszelkie spodnie rurki, to chyba największa męska katastrofa modowa wg mnie. Równie dobrze facet mógłby założyć legginsy i tak paradować. Wrażenia estetyczne podobne. Styl militarny też odpada. To może dobrze wygląda na zdjęciach, ale w rzeczywistości trąci tandetą. I wszelkie swetry też do lamusa!

23

Adiaphora- to bardzo dobrze, mnie najbardziej interesuje opinia zboczonych pań hehe xDD A dół jaki, jakie butki, jeany mogą być?

24

Peacock napisał/a:

Chociaż na trzecim zdjęciu ten koleś to wygląda jak Józuś z bloku obok xDD

Peacock, akurat ten "Józuś" to mój obecny "number one" I malo jest na świecie facetów,  którzy podobają mi się tak jak on - więc jeżeli zastanawiasz się co lubią kobiety... to są takie, którym taki facet może się podobać na tyle, że mogłyby go zjeść w całości...

Zaskakujące,  nie?

25

Jak to mówią anglicy - "are u freaking serious"? xDDD Dopisałbym Bro, ale że jesteś kobietą to jakby to było nie wiem, Sis może xD Nie no dla mnie koleś wygląda jak taki Józuś typowy albo podstarzały tani sponsor nastolatek. Jak się ten typek zwie w ogóle? Nie wiem, na niego na pewno bym się nie lansował, jakaś szopa na głowie, ten strój też mi jakoś nie pasi do niego. Ale szanuję Twoje zdanie :DD

Ogólnie to ja jestem zajebisty sam w sobie, ale potrzebuję dobrego ubioru by być zajebisty ponad program, rozumiecie o co chodzi? xDD

26 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-02-20 23:25:14)

Rurki sa bardzo fajne imo.

Najokropniejsze sa :

- koszula wsadzona do spodni (cos strasznego, zwlaszcza gdy facet jest grubszy fatalnie to wyglada),
- spodnie z obnizonym krokiem (tak jak u skejtow, jak bylam w gimnazjum to wiekszosc chlopakow takie nosila, nigdy mi sie to nie podobalo),

Najladniejsze wedlug mnie :
- dlugi czarny plaszcz + jeansowe rurki,
- bluza + jeansowe rurki

27

Autorze i co dostałeś parę wytycznych, co lubimy czego nie i co wykorzystasz to jakoś?

Jedne z nas nie lubią rurek jedna lubi, to co założysz jedna nogawkę zwykłych spodni a drugą rurki? big_smile

Jak dla mnie to zastanów się co Tobie się podoba i w czym czułbyś się dobrze.
No niestety, ale musisz sam ruszyć tyłek i pochodzić po sklepach najlepiej jeszcze z jakąś życzliwą Ci osobą.

28 Ostatnio edytowany przez Snake (2016-02-21 12:53:40)

lilly25 napisał/a:

Najokropniejsze sa :

- koszula wsadzona do spodni (cos strasznego, zwlaszcza gdy facet jest grubszy fatalnie to wyglada)

Coś niesamowitego, muszę się zastanowić nad nowym lokiem zwłaszcza wtedy, gdy muszę nałożyć gajer smile Choć po prawdzie ja ciągle chodzę z koszulami na wierzchu ale to akurat wyraz mojego bycia fleją, tak jak i fakt, że koszule te są niewyprasowane.

Ogólnie ja przez całe życie miałem w nosie jak kobiety odbierają mój sposób ubierania. Starałem się ubierać w miarę  stosownie do okazji ale na co dzień była to zawsze kwestia mojej wygody. Na starość smile zacząłem bardziej o to dbać, bo stwierdziłem, że mając 42 lata i prowadząc rozmowy związane z zawodem, z różnymi ludźmi również takimi, którzy oceniają człowieka po wyglądzie, muszę się trochę dostosować. Zainwestowałem więc w parę ciuchów, zmieniłem parę rzeczy i nagle okazało się, że mogę usłyszeć komplementy od kobiet. Zazwyczaj w odpowiedzi nie reaguję, bo jak tu grzecznie powiedzieć, że mam to w d.... ?

29

Jedyne w czym kobieta może pomóc facetowi to dobrać mu ciekawą koszulę. No ewentualnie spodnie. tongue Ale jak mówi mu co ma nosić a nie co to już jest coś nie w porządku. I z nią i tym facetem.

Mi się podobają faceci wyróżniający się strojem , ale w taki elegancki sposób. Nie chodzi o to , żeby byli kolorowi jak papugi , tylko , żeby jakiś element silnie wyróżniał się tle pozostałych, a jednocześnie miał klasyczny fason, świetnie  nadają się do tego np chinosy slup up, takie jak ma Benevento lub marynarki, bo  zestawy koordynowane z marynarką też są dla mnie ok.  smile

31

Dziewczyny mi najbardziej podoba się męski, luźny styl miejski - taki chłopak z osiedla. Wcale nie musi to oznaczać, że musi mieć rozwiany włos, szerokie spodnie i deskorolkę pod pachą wink ale dorosły, miejski styl. Przy chłopakach w garniakach czuję się dosyć spięta. Są tu też takie? smile

32

Podoba mi się styl ubierania Jamesa Bonda granego przez Craiga.
Elegancki, klasyczny i seksowny.
Lubię koszule i marynarki w ciekawych kolorach.

moda jest ważna dla mężczyzny, jak dla kobiety

Posty [ 33 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaka stylówka faceta najbardziej na Was działa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024