No bez kitu co ja zrobie, jak podpasuje jej a nie podpasuje Tobie xDDD Nie no luzik, wiadomo, mam też swoje zdanie i swoje jakieś tam preferencje bliższe, bojówek nie założę bo nie jestem jakimś wojakiem, natomiast różowej koszuli też w życiu bo nie jestem jakimś cieplaczkiem xDD Generalnie Vinnga Twój pogląd odnośnie wyglądu kompletnie nie zgadza się z moim dlatego bliżej mi jednak wyboru ubioru na Beckhama a nie na złego chama xDD A już kompletną bzdurą jest dla mnie teza, że charakter musi współgrać z wyglądem, normalnie Ło Te Fa? Nie wiem, akurat słyszałem zdanie na ten temat wielu kobiet i mówią one, że lubią np. spokojnego skromnisia co wygląda trochę na łobuza albo na odwrót, bad boya z tatuażami który w środku jest wrażliwy jak kurczaczek. Twoje myślenie jest trochę zerojedynkowe widzę, charakter=ubiór, twoje zdanie wyklucza zdanie innych bo tak wynika z mojego tematu itd. Nie wszystko w życiu jest logiczne xDD
A co ja noszę? Różnie, zazwyczaj jak każdy prosty chłopak, jakieś bluzeczki, czasem elegancka koszula, jeansy, adasie albo pumacze na nogi i jazda w miasto robić ciasto xDD Nie no właśnie dlatego pytam, bo ja z mody jestem totalna noga a niektóre nazwy ubrań są mi kompletnie obce (Kurtkomarynarka - Ło Te Fa?)
Ale trochę podkręcę sęk tematu i powtórzę, nie chodzi mi o to, aby wyglądać modnie. Chcę wyglądać SEKSOWNIE. Wyobraźcie sobie drogie dziewczęta jakby musiał albo inaczej-w co musiałby być ubrany facet, abyście na ślepo przed takim się rozebrały i poszły do łóżka? P.S. Tak jest, sprawa jest gruba.