Laser LightSheer - opinie po przeprowadzeniu calej serii zabiegow - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Laser LightSheer - opinie po przeprowadzeniu calej serii zabiegow

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Laser LightSheer - opinie po przeprowadzeniu calej serii zabiegow

Hej dziewczyny,
czy sa tutaj moze osoby, ktore przeprowadzily serie zabiegow usuwania wlosow (bikini, nogi, pachy) wlasnie tym laserem? Czyli LightSheer i nie konczyly po trzech zabiegach. Jestem ciekawa waszych efektow. I jezeli pamietacie, jaka moca mialyscie robiony zabieg? Ja jestem po trzecim zabiegu na bikini i po drugim na calych nogach. Jak na razie jestem z efektow zadowolona, chociaz wiem, ze to jeszcze nie to. Wlosy odrastaja po ok. 6-ciu tygodniach-do tego czasu skora jest dosyc gladka. Planuje przeprowadzic minimum 5 zabiegow-6. przypadlby latem, wiec obawiam sie poparzen slonecznych. Moj problem to ciemna karnacja lub tez “dziwny” pigment, bo mega sniada nie jestem wink - tak wiec kosmetyczka musi bardzo uwazac, zeby mnie nie "poparzyc". Przeprowadzilysmy na samym poczatku probe na nogach i powyzej mocy 30. moja skora zle reagowala. Tak wiec na nogach mam robione moca 28, a na bikini po 3.zabiegu juz powyzej 32.  Cale szczescie, do tej pory nic sie nie stalo, ale obawiam sie, ze ze wzgledu na slabsza moc, zabieg moze sie nie udac w 100%. Jestem ciekawa waszych opinii. Jeszcze chcialabym zaznaczyc, ze chodzi mi wylacznie o laser LightSheer, lub podobny diodowy, a nie LightSheer Duet i na pewno nie o IPL wink  Dzieki za wasze odpowiedzi!

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Laser LightSheer - opinie po przeprowadzeniu calej serii zabiegow

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024