Ciężarna narzeczona chce zerwać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Ciężarna narzeczona chce zerwać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ciężarna narzeczona chce zerwać...

Szanowni forumowicze,

jestem nowym użytkownikiem, witam.

Mam ogromny problem, który wyniknął dzisiaj, nie więcej jak 2 godziny temu... Opowiem od początku.

Jestem z moją narzeczoną od roku. Jesteśmy w sobie zakochani po uszy. Kiedy ją poznałem i postanowiłem z nią się związać, poznałem także jej 3 letniego syna (kocham go i wychowuję jak własne). Przeprowadziliśmy się do innego miasta ponieważ narzeczona dostała tutaj świetną pracę w dobrej firmie. W związku z tym ja porzuciłem miasto rodzinne oraz pracę i szukałem czegoś od 2 miesięcy (!). W międzyczasie, około 2 tygodnie temu dowiedziałem się, że będziemy mieć dziecko, ogromnie się cieszę na myśl o tym.

Po długich poszukiwaniach zaproponowano mi pracę w dobrej firmie na stanowisku menadżera. Czegoś takiego szukałem, jest to moja branża i mogę się rozwijać zawodowo. Wreszcie zaczniemy coś oszczędzać na dziecko w drodze. Wszystko fajnie, pięknie ale z tą pracą wiążą się wyjazdy biznesowe, w sezonie, który trwa około 4 miesiące może mnie nie być czasami na 7 bądź więcej dni w domu. Mam także zaplanowane szkolenie w Izraelu, jednorazowe.

Moja ukochana po usłyszeniu tego zaczęła płakać. Mówi, że ona potrzebuje rodziny. Że będzie zawsze płakać kiedy ja będę poza domem... Mówi, że tego nie widzi i prosi mnie abym jej pozwolił odejść. Nie mam pojęcia co robić. Nawet nie zacząłem pracy, a już takie problemy... Mamy dziecko w drodze, a już mam wizję, że nawet go na oczy nie zobaczę. Narzeczona ma kraj rodzinny niemal po drugiej stronie naszej planety i dziś powiedziała, że ma tego dość i chce wracać do domu...

Nie rozumiem tego świata. Wreszcie znalazłem dobrą pracę. Przez 4 miesiące żyliśmy z jej pensji i wreszcie, to ja mogę im zapewnić dobre życie i coś takiego mnie spotyka...Ona też ma dobrą pracę i czasami może mieć business trip do Chin i jedyne co powiedziałem, to że "będę tęsknić kochanie "... Błagam, pomóżcie mi, bo czuję, że tracę rodzinę... Planuje ślub i imiona dla dziecka, a tu ch%# za przeproszeniem..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciężarna narzeczona chce zerwać...

A moze jej reakcja to poprostu efekt wirujacych hormonów podczas ciazy?
Nie bylam w ciazy, ale obserwowalam wiele kolezanek. Plakaly bez powodu, lub robily z igly widly. Bez urazy drogich przyszlych mam, ale to chyba nalezy do tego.

Jesli macie znajomych którzy pomoga jej z ciaza lub dziecmi kiedy ciebie nie bedzie, to niech sie nie zamartiwa na zapas.

Odczekaj kilka dni, jesli jest to swieze, to opadna emocja i sama nie bedzie wiedziala dlaczego tak sie rozplakala wink
Trzymam kciuki.

3

Hej smile nie martw się ja za swoim chłopakiem płacze zawsze kiedy rozstajemy się na jakiś czas z powodu odległości, bądź jak wraca ode mnie do domu. Sama nie mogę pojąć dlaczego tak jest ale jestem wrażliwa i szaleńczo zakochana smile. Twoja ukochana na pewno nie ma złych myśli, chce żebyś pracował, rozwijał się i zarabiał pieniądze na dom i rodzinę. Pewnie boi się, że Cię straci. Głowa do góry, porozmawiaj z nią, wytłumacz, że będziesz tak samo mocno tęsknił, że będziesz dzwonił, pisał i jej nie opuścisz nie zdradzisz. Wytłumacz, że pieniądze są Wam potrzebne bo wasze maleństwo w drodze. Z kobietami trzeba delikatnie smile

Powodzenia smile

4

Już tak od kilku dni tłumaczę i zaraz dostanę pier*olca smile Na szczęście już nie chce się rozstać.

5

Przyszly_maz napisał/a:

Już tak od kilku dni tłumaczę i zaraz dostanę pier*olca smile Na szczęście już nie chce się rozstać.

hahaha jakbym swojego faceta słyszała big_smile taka nasza uroda big_smile.

6

Musisz z Nią porozmawiać na spokojni może to hormony - ja w ciąży jak byłam to się też chciałam wyprowadzać bo mąź nie pozmywał smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Ciężarna narzeczona chce zerwać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024