Szukam fajnego normalnego faceta wiek 23-26 lat do założenia rodzinki z prawdziwego zdarzenia w atmosferze milosci wzajemnej
powiedz mi a kto by nie chciał:) no i gdzie można takiego znaleźć?
No tak moze to glupie no bo kto by nie chcial ale mi sie wydaje ze ja nikogo normalnego zwykłego nie znajde.
no fakt trudno znaleźć kogoś odpowiedniego z kim można by było spędzić całe życie mnie się to nie udało chociaż przez chwile myślałam że to ten jedyny;(
Witaj ZUZI jestem wolnym facetem , przypadkowo trafiłem na ten temat, a może wypijemy razem kawę na początek! Pozdrawiam
Ten wojny facet niech napisze na ten numer moze wypijemy ta kawe 513370969.
We wrześniowym Joy'u jest artykół na ten temat.:) A tak na poważnie to fajnego faceta mozna pozanać wszedzie. Czesto w najmniej spodziewanym miejscu i o najmniej spodziewanym czasie. Powodzenia:)
Również bym chciała poznać jakiegoś wartościowego, poukładanego faceta . Wiek 28 - 35. Moje poszukiwania na konkretnego faceta zaczynałam jak miałam 21 lat, w tym czasie przewinęło się dwóch ale niestety. Szukam nadal i wszystkim życzę powodzenia
.
Również bym chciała pozna fajnego chłopaka :-) Wiele osób mówi, że najlepiej przestac o tym myślec
Nie ma takich
Szukam 5 lat jak na razie było 5 ale żaden na dłużej...Gdzie Ci fajnie???Na szczęście wyjeżdżam do Irlandii na stałe. Może tam na mnie czeka ten właściwy.
Trzeba mieć jednak świadomość, że mężczyzna szukający kobiety na całe życie też raczej ma problem ze znalezieniem osoby o odpowiednich cechach. Także można wszędzie lub nigdzie ale w niektórych miejscach bardziej wszędzie a w niektórych bardziej nigdzie.
Nie ma takich
Na pewno są tylko trzeba umieć ich dostrzec wśród tłumu
Hej a ja natomiast szukam normalnej fajnej dziewczyny :)m 23 jest mój temat w ktorym sie opisałem
Hej,
chyba "trochę" się spóźniłam z odpowiedzią (nie, nie jestem tym idealnym facetem :-p), ale właśnie natrafiłam na Twój post i też się pod nim podpisuję!
Tyle, że zmieniłabym trochę kryteria wiekowe :-p.
Mam nadzieję, że udało Ci się znaleźć szczęście .
Szukam fajnego normalnego faceta wiek 23-26 lat do założenia rodzinki z prawdziwego zdarzenia w atmosferze milosci wzajemnej
Zdefiniuj zwrot "fajny facet"
Zuzi napisał/a:Szukam fajnego normalnego faceta wiek 23-26 lat do założenia rodzinki z prawdziwego zdarzenia w atmosferze milosci wzajemnej
Zdefiniuj zwrot "fajny facet"
To pytanie z 2008 roku
To pytanie z 2008 roku
hehe troszkę spóźnione pytanie ale pewno, patrząc na chociażby to forum, nadal ogólnie aktualne. Ech... gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy, gdzie te kobiety...
rossanka napisał/a:To pytanie z 2008 roku
hehe troszkę spóźnione pytanie ale pewno, patrząc na chociażby to forum, nadal ogólnie aktualne. Ech... gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy, gdzie te kobiety...
Wyginęli jak dinozaury
W 2008 miałem lat... <myśli>
Ej, ja chce 2008! Teraz, znowu, natychmiast!
Byłam piękna i młoda.
Tia... no i teraz przydała by się odpowiedź autorki tematu czy się jej udało.
Harvey napisał/a:W 2008 miałem lat... <myśli>
Byłam piękna i młoda.
Patrząc na awatar to przynajmniej ci jeszcze uśmiech został
Tia... no i teraz przydała by się odpowiedź autorki tematu czy się jej udało.
rossanka napisał/a:Harvey napisał/a:W 2008 miałem lat... <myśli>
Byłam piękna i młoda.
Patrząc na awatar to przynajmniej ci jeszcze uśmiech został
No tak, zęby jak dotąd zostały
Ja też chce 2008 rok. Ale chce swoją wiedzę i doświadczenie z dziś.
Swoją drogą ciekawe czy autorka i ten koleś co specjalnie dla Niej tu przyszedł się spotkali ze sobą? Kto wie może ich historia jest jak z amerykańskich komedii romantycznych. Swoją drogą po podaniu swojego numeru telefonu w internecie autorka musiała mieć wiele telefonów.
25 2017-03-08 09:47:45 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-08 09:48:21)
Harvey napisał/a:W 2008 miałem lat... <myśli>
Byłam piękna i młoda.
A ja dodam, że byłam w szczęśliwym(jeszcze:D) związku.
Miałam krótkie włosy, bo coś mi odbiło.
A ja jestem teraz piękniejsza