cześć, jestem Alina i mam 25 lat, nigdy nie zdradziłam męża ani nie miałam nawet takich myśli. W nocy miałam sen, że zdradziłam męża z obcym mężczyzną ( to znaczy twarz jest dla mnie znajoma, bo to chłopak pracujący w tej samej firmie, jednak nie mam pojęcia jak ma na imię ani nie rozmawiałam z nim nigdy). Wiem też, że jakis czas temu podobałam się temu chłopakowi, zresztą widziałam to przy mijaniu się na korytarzu (spojrzenia w oczy), lub gdy pracowaliśmy na stanowiskach niedaleko siebie wręcz cały czas obserwował mnie. Tak samo bylo w jadalni. Wiedziałam, że ma dziewczynę więc uznałam to za nieistotne. Dla mnie był po prostu przystojnym facetem, jakich zresztą wielu. jednak dziś w pracy ten sen nie dawał mi spokoju. Mam dziwne wyrzuty sumienia, bo wcale nie żałowałam tego we śnie ani po przebudzeniu. Dziwne uczucie, ale po tym śnie ten chłopak przestał mi być obojętny. Jestem w szoku, mąż mi w zupełności wystarcza, nigdy bym go nie zdradziła normalnie, ale czuje że zrobiłam to emocjonalnie. Czy wy też macie takie sny? Czy jestem nienormalna i mam się bać?
Temat: sen o zdradzie męża
Zobacz podobne tematy :
Odp: sen o zdradzie męża
Temat chyba raczej "Sen o zdradzeniu męża".
A wracając do wątku, podobno sny to nasza podświadomość, nasze najskrytsze marzenia.
Aha, tylko, żebyś za bardzo nie myślała o tym Facecie, bo to się może źle skończyć.
Odp: sen o zdradzie męża
Jeśli się z nim "zakolegujesz" 3mc i jesteś z nim w łóżku ;> maks 3 :>