Witam wszystkich!
Chciałam was zapytać co sądzicie o takich mężczyznach/ facetach wokół których jest mnóstwo dziewczyn, mają mnóstwo koleżanek, przyjaciółek.
Byłybyście zazdrosne?
Może nie jestem kobietą, ale na Twoim miejscu nie ryzykowałbym związku ani relacji z taką osobą. Ktoś, kto ma wiele osób płci przeciwnej wokół siebie w większości przypadków jest bardzo zapatrzony w siebie i umie bardzo dobrze manipulować ludźmi. O co można być zazdrosnym - o kilkadziesiąt kobiet? To raczej bez sensu.
skoro ma mnóstwo koleżanek, przyjaciółek...to raczej uwielbia być w centrum zainteresowania kobiet...i raczej z tego nie zrezygnuje. Jeśli chcesz mieć partnera, za którym zawsze lata stado spódniczek... to chyba nic przyjemnego...a my kobiety często jeszcze koloryzujemy to co widzimy, a czego nie widzimy tylko sobie wyobrażamy urasta do rangi, której nie życzę doświadczać.
Byłam kiedyś z takim jednym bawidamkiem w związku. Miał mnóstwo koleżanek, przyjaciółek, swoim byłym wyznawał miłość, posiadał konta na portalach randkowych i dla wszystkich swoich koleżanek i "przyjaciółek" był wolny, a jak już któraś dowiedziała się o mnie, to albo mówił im, że jestem jego ex, albo obrabiał mi tyłek razem z nimi.
Może mój przypadek jest jeden na ileś tam, jednak drugi raz nie zaryzykowałabym związania się z taką osobą. Miej oczy szeroko otwarte, bo dla jego koleżanek i przyjaciółeczek możesz być jego zwykłą znajomą.
Pozdrawiam
Mnóstwo koleżanek to jeszcze jakoś bym przeżyła, gorzej z bliska jedna przyjaciółka Ale powaznie to bylabym czujna. zakochany facet nie potrzebuje adoracji wielu kobiet. Nie wiem czy mowimy o kims w zwiazku czy nie. Jak jest sam to spoko, niech zbiera poglady, kiedys mus sie przyda, jak szuka poklasku to pewnie jakis kompleksik. A to niezdrowo
Nie prawda jest ze odrazu będzie coś kombinować, ja jestem co prawda kobieta, ale mam mnóstwo kolegów a zaledwie 3-4 koleżanki, i zazwyczaj jestem sama w gronie facetów, i nie kombinuje i nie zdradzam mojego faceta, a on zaś koleżanek nie ma prawie w ogóle tylko samych kolegów