Stres przed imprezą za której będzie ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Stres przed imprezą za której będzie ex

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Stres przed imprezą za której będzie ex

Witajcie, mam 20 lat i jestem w trakcie studiów. Za pół miesiąca wybieram się ze znajomymi na imprezę urodzinową, do klubu. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że w klubie będzie mój EX. Stresuje się tym strasznie. Zerwaliśmy kilka miesięcy temu głównie dlatego, że on po prostu nie szanował mnie. Obawiam się, że zacznie mnie obgadywać za plecami.
Podejrzewam, że dla niektórych ten wątek może okazać się typowo szczeniacki smile proszę o zrozumienie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stres przed imprezą za której będzie ex

To niech obgaduje (chyba, że to sobie wymyśliłaś jako strachy na lachy). Życzliwi tobie zorientują się od razu, z kim mają do czynienia. Nieżyczliwi dołączą do palanta wink.

3 Ostatnio edytowany przez kasia4567 (2016-02-02 19:16:52)

Nie, on tam ma swoje towarzystwo. Po prostu z przypadku się tam znajdziemy. Chyba rzeczywiście dramatyzuje smile Najwyżej oleję go.

4

lepiej całą energie poświeć w to w co się ubrać aby wyglądać jak $ dolarów a nie w to co on zrobi jak sie zachowa ...
Ty masz się dobrze bawić i wyglądać a reszta się nie przejmuj.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Stres przed imprezą za której będzie ex

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024