Poduszka dla kobiet w ciąży którą wybrać ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Poduszka dla kobiet w ciąży którą wybrać ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Poduszka dla kobiet w ciąży którą wybrać ?

Mam pytanie jestem w 3 miesiącu ciąży i poszukuję jakiejś dobrej poduszki dla kobiet w ciąży ponieważ cierpię na bóle pleców i głowy. Znalazłam poduszki ciążowe firmy supermami takie: supermami.pl/pl/175-bawelniane-poduszka-ciazowa-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy ale nie wiem czy taka poduszka da mi ukojenie w czasie snu i po spaniu. Czy ktoś może używał takiej poduszki dla kobiet w ciąży ?? Nie musi być ta firma może być inna.

Dzięki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poduszka dla kobiet w ciąży którą wybrać ?

hej ja uzywam takiej dlugiej porstej jak parowka... ale za duzo miejsca zajmuje w lozku. pies maz ja w dwupaku i poduszka to o wiele za wiele.. big_smile
dlatego teraz wkladam sobie jaska miedzy kolana i jest doobrze big_smile big_smile big_smile

3 Ostatnio edytowany przez saya16 (2016-01-31 21:42:25)

Oo bimbulka:p

Tez mam taka poduche jak moja przedmowczyni:) kupilam w biedronce na promocji jakos ostatnie sztuki lezaly, kosztowala kolo 18 zl.

Nie jest dla mnie idealna, twraz juz wiem ze lepszy byl by rogal, no ale za takie pieniadze mysle ze wiekszosc by sie skusila:)

4

hej..ja mam rogal jestem z niego mega zadowolona wygodnie mi się śpi kręgosłup odpoczywa..dałam za niego coś koło 70zł

5 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-03-20 18:07:59)

Na [spam] jest kojec dla mam w ciąży i po porodzie. To taki rogal w którym kładąc się masz głowę jak na poduszce a drugi koniec rogala jest między nogami. Jest bardzo miękki ale przy tym wraca do swojego pierwotnego kształtu w związku z czym stanowi stabilną podporę dla całego ciała.

6 Ostatnio edytowany przez gma (2016-03-20 22:30:51)

Ja mam cebuszkę. To taka długa poducha z lekkim rozszerzeniem pośrodku, wypełnioną mikrogranulkami. Generalnie mi pomogła i śpię z nią od kilku miesięcy. Jej zaletą jest że mogę ją sobie ułożyć jak tylko chcę. Tu zagiąć pod głowę, zrobić sobie oparcie pod plecy czy brzuch lub pomiędzy nogi. Dałam 75zl. Można ją prać i ma zdejmowaną powłoczkę, którą również można prać smile
Jak mnie mocno plecy bolały to robiłam sobie takie korytko wokół głowy i tułowia żeby mieć podparcie pleców i brzuszka a między nogi jasiek.

Co do odpowiedniej poduszki w ciąży polecam takie, na których śpi się dobrze w pozycji na boku i na plecach. Sama długo szukałam poduszki, która pozwoli mi na pozbycie się tego okropnego bólu kręgosłupa. Zdecydowanie polecam poduszki typu ortopedyczne. JA wybrałam poduszkę od poslkiego producenta drsapporo sa duzo tansze niz zagraniczne odpowiedniki a jakosc na tym samym poziomie. Maja bardzo wiele modeli.  wiec na pewno znajdziesz cos odpowiedniego smile

8

Ja mam 2 - jedna jest nieznanej firmy, jest prosta i nie zajmuje duzo miejsca w lozku, ale nie jest tak wygodna jak kojec z firmy Motherhood, wiem, drogi i duzy, ale bez niego nie moge juz spac. Proponuje bys zamowila na necie, wyprobujesz chocby ulozenie sie i jak Cie to nie przekona odeslesz wciagu 14dni. Dla mnie nie ma spania bez mojego kojca.

9

Zdecydowanie lepiej kupić poduszki profilowane smile

10

Trzeba kupować i spróbować co to za poduszkę smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Poduszka dla kobiet w ciąży którą wybrać ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024